Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

NEUTEŠNI OTAC: Plašim se da će me ćerka zaboraviti!

Milan Kojović, otac četvorogodišnje devojčice, tvrdi za „Alo!“ da ima pravo da viđa dete samo ...

  • Savahudin Vreme: 30.11.2014 14:46h

    Vidi ga Mimi na intranetu

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Sestra Vreme: 30.11.2014 02:03h

    Isti slucaj sam imala sa bratom, razveli se kada je dete imalo godinu a centar za socijalni odredio petkom dva sata vidjanje, pod izgovorom da je dete bolesno i nije dobro za njega bude tamo vamo. to je naravno ila laz, onda sam pisala zalbu nadleznom socijalno, pa oni omogucili vidjanje petkom od 10 do 6 . e sta bi treci put kada smo se motali u tom socijalnom vise se i ne secam, E onda se ona udala i preselila jos dalje, bilo je momenata da mesecima ne vidimo dete, to bi to ganjanje sa njom do detetove 6, e onda se ona spremila sa sve pasosem koje je izvadila sa sve detetom da se iseljava u Hrvatsku. E onda kada smo prezeli dete od nje zadnji put nismo ga ni vratili i tada smo poceli da se tuzimo, mislim 4 puta da smo izlazili na sud. Spasili su celu stvar njeni roditelji koji su svedocili protiv nje, svaka im cast na tome, Klinac sada ima 14. Tako da imas sanse da izguras slucaj ali su to problemi. zelim ti svu srecu.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • valjevac1308 Vreme: 29.11.2014 15:43h

    Da je na mestu ovog coveka nekim slucajem majka onda bi se digla kuka i motika, bila bi medijska hajka. Zasto je ovaj otac gori roditelj od majke. Ako nema nekih mrlja, nije kriminalac...... Sta je sa kultom oca? On izgleda nije nikakav faktor osim kad sud treba da odreze koliko treba da iskesira svakog meseca. A mamin decko je podobniji za dete. Sramota!!!!!!

    Preporuka čitalaca: +13 - 0

  • milisav Vreme: 29.11.2014 14:02h

    Nisi jedini brate moj.Ima nas mnogo kojima su uskracena sva roditeljska prava i koji prolazimo istu muku.Jednostavno postoji sablon i postoji model po kome Sud odlucuje i mi smo tu totalno nemocni.U jednom trenutku se zapitas da li si samo sveden na nivo priplodnog bica i da je to sve sto ti zakonom omogucuju.Na zalost, ono sto imamo je nada. Tuzno je kada saznas da imas sva prava predvidjena zakonima a da u sutini nemas nikakva prava. Ja moju decu videh samo jednom u poslednih 65 dana na 3 sata i to je to. Ostaje samo patnja i praznina!

    Preporuka čitalaca: +11 - 1

  • 100 Vreme: 29.11.2014 10:04h

    Prijatelju, ili si debelo zabrljao, ili si napravio pogresan izbor u zivotu Posavetuj se sa nekim kako da se priblizis detetu, sa psiholozima,advokatima, primiri se malo, ne idi glavom kroz zid! Ne provociraj ne preti, ne ucenjuj..umiljato jagnje dve majke sisa...

    Preporuka čitalaca: +6 - 7

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>