Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

"Ovako prljav Jadran do sada nisam video"

“Nekada smo na more dolazili da nam slana voda pročisti kožu, a sad je priča sasvim drugačija“

  • Dada Vreme: 21.08.2014 14:39h

    Nekada je u Sutomoru bilo cisto ,ono sto sam videla zadnji put kad sam bila to je strasno ,smrdi ,djubreta na sve strane, Budva isto tako ,bili smo u Krasicima preko puta Tivta e tamo je bas lepo.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Boka Vreme: 21.08.2014 14:31h

    Vise godina letujemo u Crnoj Gori, volimo Jadransko more, prirodu i ljude koji su zaista ljubazni. Nazalost svuda je bilo prljavstine u moru osim u Krasicima. Ove godine sam bila tako bolesna da sam zavrsila na infuziji, proslo mi je kroz glavu nikad vise Grna Gora...

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • MIMA Vreme: 21.08.2014 14:09h

    MI SMO BILI U PETROVCU,MORE JE ČISTO I TEMPERATURA VODE JE SUPER.JEDINO JE CENA LEŽALJKI DOSTA VISOKA.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • LAVINIJA Vreme: 21.08.2014 13:38h

    Mesto koje covek opisuje je mesto gde je kanalizacioni ispust ili kako se to vec zove .U spicu zezone uz veliki broj turista ovo je decenijama uobicajena pojava i niko joj se vise ne cudi .Takodje,ocekivati da neki celnik Budvanske rivijere odgovori je naivno. Oni su ljudi u velikim cifeama,kombinacijama a sa svojim porodicama letuju daleko od rodnog krsa , Vecina u vansezoni zivi na Vracaru gde su smestili djecu i taze diplpmirane zene.,

    Preporuka čitalaca: +7 - 0

  • Jelena Vreme: 21.08.2014 12:52h

    TAKO JE BILO OVE GODINE I U HERCEG NOVOM.....PRVA TRI DANA JE VODA BILA CISTA BAR UJUTRU DO 11 CASOVA A POSLE HAOS .....A KASNIJE VODA JE BILA PRLJAVA CEO DAN ....STO OD TRAVA STO OD FEKALIJA.....A INACE TU LETUJEM 10 AK GODINA .....

    Preporuka čitalaca: +7 - 0

  • CH Vreme: 21.08.2014 12:48h

    Ranije sam redovno odlazila na nase more,cest gost bila kraljicine i Milocer plaza..Tu je bilo ok,medjutim pre ceti godine bila sam u Budvi i sve to sto je Gospodin naveo licno videla...Tako da je steta sto se ne poradi na tome,jer nase more je najlepse..Gledam Turci ,u najkrecem vremenu su turizam razvili,sve im je na nivou a cene jako pristupacne!Zaso to kod nas ne moze??

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • dragan Vreme: 21.08.2014 12:48h

    nikad u zivotu u crnu goru .samo grcka i turska.

    Preporuka čitalaca: +8 - 1

  • Andrija Vreme: 21.08.2014 12:39h

    Nisam mogao da glasam u anketi na kraju teksta, jer nijedan od ponuđenih odgovora nije takav da bih ga zaokružio. Jeste loše u CG, ali postoji mogućnost izbora, ako ste kolima, možete da se švrćkate tamo-amo, a ima i mini buseva, koji za 1e relativno često voze: Sveti Stefan, Miločer, Bečići, Budva, Jaz, Trsteno, Ploče... Nije svuda fekalna voda. A što se opštine Budva tiče, očigledno je da je broj od 1000 (da, hiljadu) zaposlenih mali, pa bi trebalo još toliko da se angažuje da bi se stvar malo pokrenula.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Jelica Tadic Vreme: 21.08.2014 12:01h

    Ni moja porodica i drustvo ne letujemo ove godine u Becicima zbog fekalija kojih je bilo prosle godine po citav dan, a ne samo u posle podnevnim casovima.

    Preporuka čitalaca: +9 - 1

  • Boban Vreme: 21.08.2014 11:24h

    Tako je bilo i u Sutomoru isto, sve sto je covek rekao istina je

    Preporuka čitalaca: +10 - 0

  • tamara Vreme: 21.08.2014 10:46h

    I ove godine smo letovali u Crnoj gori i nisam videla ništa slično jer taj deo obale ni ne obilazimo. To što svi hrle tamo ni ne čudi da je tako. Kao da je Budva sve što postoji na tom primorju,toliko lepih,prelepih mesta sa kristalno čistom vodom ima samo da se bira.Mi smo bili u Kručama i to mesto meštani zovu i to sa razlogom,,KRUČE RAJ NA ZEMLJI'' a još okolo plaža i plažica koliko ti srce poželi.Imali smo mir,lukzuz,divne ljude,ljubazne domaćine,odličnu hranu i vratili se bez virusa. A svi koji žele fenseraj poput Budve slobodno ali nek ne trpaju sve ostalo u isti koš!

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

  • Ana Vreme: 21.08.2014 10:38h

    Jos tiznije sto su u Becicima elitni hoteli gde deset dana za dve osobe kosta minimun 1000eura,plazni inventar dodatno 15e dnevno i jos se kupas u g.... uzas. Volim Crnu Goru ali nikad vise dok se ne dozovu pameti.110

    Preporuka čitalaca: +7 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>