Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Ovog meseca dobijate dva računa za struju!

Elektroprivreda Srbije (EPS) je danas saopštila da će tokom ovog meseca potrošači dobiti dva računa ...

  • zika Vreme: 15.08.2013 18:53h

    ZA ovo je kriv onaj picousti sto dovodi koje kakve genije da kradu novac kao i onaj sto je spavao na tetkinom kaucu.Ovo je veca banda od ovih sto su dosad bili.Godinu dana su na vlasti a jos nista nisu uradili za gradjane a za sebe mnogo .

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

  • Peka Vreme: 15.08.2013 09:01h

    Sramota!!!! Tek su sada objavili za dva racuna. Kakva neozbiljnost, misle da mogu sa nama kako hoce. Da je neko prema njima kasniio sa obavestenjem bilo bi kamate

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • snupi Vreme: 15.08.2013 07:50h

    Rekonstrukcija vlade je "USPESNO" prosla,sledi "rekonstrukcija"naroda.Bilo je svakakvih al ovakvih (sns-sps) nije bilo.

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • dab Vreme: 15.08.2013 07:37h

    ministarka da ode sa ovog mesta jer je nesposobna za ovaj posao.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • mina Vreme: 15.08.2013 06:27h

    Sramota.sta nam to rade? Umesto jeftinije struje u toku dana,ukidanja taksi na brojilo, angazovanu snagu, pa jos i PDV na sve to,podizu cene , potkradaju nas na racunima i smanjivanju napona.Kako sve to progutati i izdrzati?

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Dragan Vreme: 15.08.2013 05:25h

    Kakva farsa satro eps radi nesto po zakonu u korist potrosaca.Sustina je da ce im na racunu ostati milioni jer vecina ne kapira ili nece da u redovima na salterima ceka i prebaci nekoliko desetine dinara sice koja je ostvarena u visini od 5% od poslednjeg racuna.Umesto da se to automatski prebaci kao i eventualno dugovanje na novi racun.Ovi misle da je ovaj narod toliko glup ili lud.E ja idem da prebacim mojih 53 dinara iz inata,ili da ih podignem?Ma necu da ih dizem nisam toliko lud da dva puta cekam u red po ovoj vrucini.

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • gago Vreme: 14.08.2013 19:47h

    To ima samo u nasoj drzavi.Zar nije moglo danas u eri racunara da se to odradi drugacije?Koliko ova ujdurma odnosno dva racuna kostaju i koga.Rasipaju u prenosu elektricne energije(dotrajala mreza i nerad),rasipaju citam u novinama na reklamu i ko zna nasta jos.UH!

    Preporuka čitalaca: +8 - 0

  • miki Vreme: 14.08.2013 18:44h

    drugi racun nisam dobio,ali sam zato dobio racun za stara dugovanja koja su uz nelegalne razne kamate narasla do neverovatne cifre.Godinama unazad placam dupli racun da bih kako su mi rekli u distribuciji smanjio stara dugovanja,ali to su sve lazi.Jedna njihova kamata mesecna je tri puta veca od moje mesecne potrosnje.Elektro distribucija nis sama odredjuje broj rata na koji ce gradjani placati stara dugovanja,ne postuju odluku vlade.PITAM SE ZASTO VLADA NE REAGUJE,ako je vlada odlucila da mogu da platim na 100 rata kako moze elektro distribucija nis da mi odredi 36 rata.DOKLE CE ELEKTRODISTRIBUCIJA DA BUDE JACA OD VLADE.DOKLE CE DA PLJACKA OVAJ NAROD .

    Preporuka čitalaca: +7 - 0

  • Anđelija Vreme: 14.08.2013 17:58h

    Dobila sam dva računa, ali vas pitam zašto nema obećanog umanjenja od 5% obzirom da sam račun platila čak nedelju dana ranije, kome se obratiti? kako ovo da gledamo osim još jednu prevaru, koliko korisnika, kolika potrošnja pa puta 5% milina, nas maltretiraju da idemo do elektrodistribucije da damo nalog za preknjižavanje ili islplatu, a oni će u najkraćem roku, šta to znači, najkraći rok, preknjižiti, ili ćemo ponovo ići da nam isplate 5, 15, ili 20 dinara, bruka. Ako su već bez naše saglasnosti sa elektrodistribucije prebacili na snabdevanje, valjda je logično da prenesu i pretplatu, ne prestaju maltretirati redovne platiše, a neredovne platiše će biti nagrađene sa otpison duga ....

    Preporuka čitalaca: +18 - 0

  • rajko 55 Vreme: 14.08.2013 17:34h

    Лепо је то што они поштују право и терају нас да ко "стока" по овој температури идемо да дамо упутство шта са 5 динара вишка, али није ми јасно где је моје право да бирам испоручиоца електричне енергије. Ја имам уговор који неко једноставно проглашава неважећим и даје ми новог испоручиоца који ће ми испоручивати електричну енергију по ко зна каквим условима. Ту изгледа није уопште није битно да се поштује закон, али оних 5 динара е то је већ јако важно. На кога је прешао мој прикључак и моје бројило које сам поклонио ранијем испоручиоцу. Значи ли то да они уговори више не важе јер ако 5 динара које сам дао добровољно морам да пренесем на новог испоручиоца, тако би требало да буде и са осталим правима.

    Preporuka čitalaca: +17 - 0

  • miroslav Vreme: 14.08.2013 17:08h

    dobio sam prosli mesec3 računauglavnom odmah taj dan plati4800 sutrastiže rač.obavestavaju daje računzadržanradi provere očitanjihstanja ievetualne korekcije obračun dostaviće na kućnu adresu sa 0din.zatim stiže rač.ispravka računa05-2013 4077din.nemam vremenada idem nek se uozbilje inače tužba za mobing.za tri račun a po 1 milion.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Santa Vreme: 14.08.2013 15:36h

    Dobila sam dva racuna a nemam ni 5% popusta iako je racun redovno izmiren.Do sada sam imala samo taj popst a sad nemam ni to a ako ne platim na vreme sigurno bih dobila da platim kamatu.Izmisljaju kojekakve agencije i ispumpavaju novac a sirotinja najebe.

    Preporuka čitalaca: +12 - 0

  • steva Vreme: 14.08.2013 15:11h

    eps 2u1 original

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

  • marija Vreme: 14.08.2013 14:21h

    kako moze biti viska na racunu,kad su svaku paru viska odmah prebacili za RTV pretplatu?

    Preporuka čitalaca: +12 - 0

  • Rusna Vreme: 14.08.2013 14:12h

    Maltretiraju nas sa licnim kartama, vozackim dozvolama, pasosima, zdravstvenim knjizicama i jos sada nasli da nas podjebavaju sa Epsom,em im placamo i vadimo ono sto ogrebemo po novcaniku ili dzepovima, moramo da se setamo do njih, a oni sto su paralizovani, trebs da umru kao jadnica u Novom Sadu, samo mnogi nemaju decu koja mogu da iznenada izgube zivot pa da ih gldaju dok zivot curi iz njih... odvratni ste kao uvek...

    Preporuka čitalaca: +12 - 0

  • mima Vreme: 14.08.2013 13:58h

    Sve ovo je najobicnija laz i prevara. Kakva preplata. Godinama unazad racune sam zaokruzivala na vise i nikada, ama bas nikada nisu prikazali da imam preplatu, ali su me zato sada na novom racunu na kome nije iskazana potrosnja el. energije zaduzili za nekih 12,64 dinara kao neki dug i novih 417,o3 dinara kao dug za el. energiju. Sta ovo treba da znaci? Ovo je velika PREVARA bez obrazlozenja. Pitam se dokle cemo ziveti u MRAKU da nemamo koga da pitamo za objasnjenje?

    Preporuka čitalaca: +17 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>