Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ČESTITAMO, DVOJKE!

Ovog meseca dobijate dva računa za struju!

Autor: FoNet | 14.08.2013 - 13:36:00h | Komentara: 16

Elektroprivreda Srbije (EPS) je danas saopštila da će tokom ovog meseca potrošači dobiti dva računa – jedan od distribucije koja ih je snabdevala do 1. jula i drugi od Privrednog društva EPS Snabdevanje, koje snabdeva tarifne kupce od 1. jula.

Sve informacije, uplate i reklamacije kupci i dalje mogu da obave na šalterima distribucija, saopštio je EPS.

Da li je struja dobro ili usluga?!

Isto ovako, samo dva! | Foto: Miloš Perić

 Kupci koji imaju preplatu na računu za električnu energiju za jul, odnosno ranije su uplatili više novca, imaju dve mogućnosti: da se obrate lokalnoj distribuciji kako bi na šalteru dali nalog za prenos novca na račun EPS Snabdevanja ili da daju nalog za isplatu novca na šalteru.
Po zakonima, niko u ime kupca, pa ni distribucija, ne može da raspolaže novcem bez naloga tog kupca, saopštio je EPS.
Dodaje se da je "na kupcu da odluči da li će svoj novac da prebaci na račun EPS Snabdevanja ili će ga podići na šalteru".
Zato je potrebno da kupci dođu na šalter i odluče da li žele da im se isplati preplaćeni iznos u gotovini ili da daju nalog da se taj iznos prebaci na račun EPS Snabdevanja, navodi se u saopštenju.
Tvrdi se da će prebacivanje novca iz distribucije na račun EPS Snabdevanja biti urađeno u najkraćem roku, a kupcima koji žele isplatu novac biti dat nekoliko dana posle popunjavanja naloga. 
Poslednji komentari
  • mima Vreme: 14.08.2013 13:58h

    Sve ovo je najobicnija laz i prevara. Kakva preplata. Godinama unazad racune sam zaokruzivala na vise i nikada, ama bas nikada nisu prikazali da imam preplatu, ali su me zato sada na novom racunu na kome nije iskazana potrosnja el. energije zaduzili za nekih 12,64 dinara kao neki dug i novih 417,o3 dinara kao dug za el. energiju. Sta ovo treba da znaci? Ovo je velika PREVARA bez obrazlozenja. Pitam se dokle cemo ziveti u MRAKU da nemamo koga da pitamo za objasnjenje?

  • Rusna Vreme: 14.08.2013 14:12h

    Maltretiraju nas sa licnim kartama, vozackim dozvolama, pasosima, zdravstvenim knjizicama i jos sada nasli da nas podjebavaju sa Epsom,em im placamo i vadimo ono sto ogrebemo po novcaniku ili dzepovima, moramo da se setamo do njih, a oni sto su paralizovani, trebs da umru kao jadnica u Novom Sadu, samo mnogi nemaju decu koja mogu da iznenada izgube zivot pa da ih gldaju dok zivot curi iz njih... odvratni ste kao uvek...

  • marija Vreme: 14.08.2013 14:21h

    kako moze biti viska na racunu,kad su svaku paru viska odmah prebacili za RTV pretplatu?

  • steva Vreme: 14.08.2013 15:11h

    eps 2u1 original

  • Santa Vreme: 14.08.2013 15:36h

    Dobila sam dva racuna a nemam ni 5% popusta iako je racun redovno izmiren.Do sada sam imala samo taj popst a sad nemam ni to a ako ne platim na vreme sigurno bih dobila da platim kamatu.Izmisljaju kojekakve agencije i ispumpavaju novac a sirotinja najebe.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP