Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Pajtić: Srbija će morati da menja Ustav

Predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić izjavio je danas da će Srbija morati da menja Ustav do momenta ...

  • РАВНОПРАВНЕ СРПСКЕ ПОКРАЈИНЕ Vreme: 12.11.2012 18:53h

    ”Аутономност” на латинском значи ”независност”, зато Србија мора (као и државе у ЕУ) да изврши РЕГИОНАЛИЗАЦИЈУ , тако да сви грађани и сви делови Србије буду РАВНОПРАВНИ , али без ”аутономности” у државним надлежностима.. Природне географско-привредне целине Србије су: 1). СЕВЕРНА - Војводина са 1,8 милиона становника; 2). ЦЕНТРАЛНА - Београд са Панчевом са 1,8 стан, 3). ЗАПАДНА - Дринско Рашка покрајина са 1,4 стан, 4). ИСТОЧНА - Дунавско Моравска са 1,3 стан, 5). ЈУЖНА- Јужноморавска са 1,3 стан ; а КОСОВО би имало СПЕЦИЈАЛНИ статус (суштинска аутономија) , тј истовремено и под Србијом и под ЕУ.

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

  • Gordicija Vreme: 11.11.2012 22:02h

    Za takav tvoj stav zahvali i obrati se Pajtiću, Kostiću, Borovici, Kradomanu Božoviću, Zelenoviću,Duliću...činjenica je da TEŽAK kriminal i pljačkanje države dolaze iz tvojih krajeva, a mi iz Srbije, ove MOJE i ti u TVOJOJ Vojvodini snosimo posledice. Udružili su se i ovi moji i tvoji, prema tome nije stvar u promeni ustava nego u promeni takvih kao što je Pajtić. Normalan čovek ne bi ni postavljao pitanje, nego bi svi radili i niko ne bi gledao i merio, svima bi bilo dobro. Mani se referenduma i Pajtića, bolje nađite normalne ljude...ako se već nisu poubijali ili postali narkomani...izvini ali ta ravnica izgleda "udara u glavu", budi ti autonomaš, zovi se kako hoćeš, niko ti to nije ni pomenuo. Ne nosimo mi ništa dečko, jer je to što je uloženo i davano vojvodini nenosivo, a meri se nečim drugim...

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

  • Autonomas Vreme: 11.11.2012 17:54h

    A sta i sta znaci rec "Autonomas" .Po meni znaci; NECU DA ME KRADETE NECU DA PLACAM SKUPLJE NEGO BEOGRADJANI NECU DA NEPOSTUJEM NI JA ALI NI VI USTAV A VI NEPOSTUJETE USTAV TAKVIM KOMENTARIMA . I posle vam djavo kriv ako EVROPA vise neda lovu a Rusi obecali pa??? Sta hocu; Moje pare u mom NOVCANIKU Troskove drzave DA PO USTAVU I ZAKONU PLATIM Da SVOJE pare trosim kako ja hocu Da sve sto ste VI Srbijanci sagradili u Vojvodini ODMAH nosite AKO VEC NISTE Da budem VAMA RAVAN jer ja SAM SRBIN I VOJVODJAN Hocu da mi niko jer to NEMA pravo spocitava sto sam VOJVODJANIN Hocu da ako hocete da ukinete Vojvodinu RASPISETE REFERENDUM NA TERITORIJI VOJVODINE i da rascistimo jednom ko KOGA IZRABLJUJE i na kraju HOCU DA NAS STO VISE PLJUJETE I NAPADATE PRE CEMO ICI NA"BRAKORAZVODNU PARNICU" . I na kraju biti AUTONOMAS JE LEGALNO I LEGITIMNO ,a vi trucajte i dalje !

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • ZIKA Vreme: 11.11.2012 16:55h

  • Duda Vreme: 11.11.2012 14:19h

    Srbija ne mora da menja USTAV, kako se kome ćefne...jer je izmedju ostalog zaštita od takvih kao što ste VI- AUTONOMAŠI!

    Preporuka čitalaca: +0 - 2

  • Gordicija Vreme: 11.11.2012 14:13h

    Da nam Pajtić ne planira da postane predsednik "države" Vojvodine? Pa dobro, čoveče, zar misliš da toliko potraješ????? sve je to Srbija, ako misliš da nije, onda lepo VRATITE SRBIJI SVE što vam je tamo napravila. Dečko umislio da je Sulejman, Milo, šta li ?

    Preporuka čitalaca: +0 - 2

  • pop Vreme: 11.11.2012 13:16h

    razvojna banka vojvodine sponzor emitovanja filma na b92...ma slučajno

    Preporuka čitalaca: +0 - 2

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>