Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Polovini auto-škola u Srbiji preti zatvaranje?

Novi Zakon o bezbednosti saobraćaja u delu koji se odnosi na polaganje vozačkih ispita biće najverovatnije ...

  • Авангарда Vreme: 10.07.2013 10:42h

    Потребно је променити Закон о безбедности саобраћаја, јер је невероватно да обуке трају и по 9, 10 месеци. Трошкови су огромни, почевши од уплате за ауто-школу, па до вађења лекарског, полагања курса прве помоћи, додатних часова (јер се после 3 месеца паузе доста тога заборави). Такође, у појединим градовима су се представници ауто-школа "свађали" са полицијом, па је полазницима отежано полагање, из једноставног разлога што се сада полиција свети претходно наведенима. У сваком случају, реч је о још једном циркусу у Србији. Нестварно, нереално, предуго, прескупо... Поздрав свима који су полагали по овим новим прописима, а мали савет онима који планирају, а није им неопходно. Стрпите се још мало, јер овакав систем није одржив на дужи период.

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • Aleksandar Vreme: 10.07.2013 09:09h

    Bilo bi dobro da vlada Srbije, a samim tim i Srbija razmisli o tome da se u opticaj uvede veci broj vozila sa automatskim menjacem, sto bi u velikoj meri (bolji paket opreme) olaksalo buducim vozacima, a casovi voznje bi po ugledu na SAD mogli da budu organizovani u okvirima srednjih skola (obavezna nastava), kako nam se ne bi desavalo kao do sada da imamo i doktore nauka, pa cak i akademike koji nikad nisu seli za volan. Ovakve dozvole bi imale izvesna ogranicenja (zakonski predviđena i iskazana), opet po uzoru na SAD, a od 18-te godine ko zeli može dodatno da se usavrši u domenima vožnje i da polaže i na drugim tipovima vozila i menjača.

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • konstantin Vreme: 10.07.2013 08:23h

    E, bas me nasekirase ove lopine iz auto skola,cetri zadnje godine oni su pljackali i kandidate i drzavu.Sve pod izgovorom velikih promena u delu cena i obuke uspeli su da pokupe ogroman novac od naroda. Sada kad treba da ispostuju zakon i obezbede uslove prete zatvaranjem, mada 70%njih su novokompovane stvorene da nabrzaka uzmu novac. Posaljite im poreznike i procesljajte im poslovanje.

    Preporuka čitalaca: +3 - 7

  • kamelija Vreme: 10.07.2013 06:03h

    moje dete je krenulo u auto skolu u julu prosle godine i kad sam juce otisla da pitam zasto nije pozvan na polaganje koje je bilo juce(sve uplaceno i prijavljeno) rekli su mi "gospodjo to ne zavisi od nas nego od MUP-a"neka saceka svoj red najverovatnije polovinom avgusta.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Enko Vreme: 10.07.2013 04:46h

    I to im je rešenje da se pola firmi zatvori?

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>