Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Pop ojadio Crkvu za 45 miliona!?

Milenko Popović, bivši paroh zagrebački, ojadio je Srpsku pravoslavnu crkvu za najmanje 550.000 australijskih ...

  • Kayra Vreme: 21.04.2014 20:09h

    Pop Milenko je pomislio da je Bog svemogući pa se tako i ponašao. E pope razočarao si svoje stado sram te bilo, a bome i popadija ti nije baš poštena. Našla krpa zakrpu!!

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • nedjo Vreme: 22.12.2012 20:25h

    popina lopina,voli lik lovu! gadija!

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Simo Vukotic Vreme: 25.10.2012 19:18h

    Seku mu glavu na pravdi Boga Radojka Raičević, bivša predsednica zagrebačke crkvene opštine u tom sporu bez rezerve je na strani oca Milenka. Ona za "Vesti" tvrdi da mu "seku glavu na pravdi Boga". - Njima narod ne treba i bili bi najsrećniji da mi ni ne dolazimo u crkvu. Zinuli su samo na novac kao hijene - ogorčena je Raičevićeva. - Mitropolit Jovan neće ni da čuje za predlog oca Milenka kojim bi se pola te sume usmerilo u zadužbinu iz koje bi se pomagali siromašni učenici i bogoslovi.

    Preporuka čitalaca: +4 - 1

  • Zvezdan Nikolic Vreme: 25.10.2012 15:29h

    Otac Milenko je tokom rata bio stub Crkve i uteha Srpskom narodu. I dok je on rizikovao zivot i zivot svoje porodice (iz pouzdanih izvora znam da su tokom rata spremali ubistvo cele njegove porodice) Mitropolit Jovan je pobegao u Italiju jos prvog dana. Dok je Otac Milenko bio u Crkvi imali ste sa nekim da porazgovarate i bili sigurni da ce vam neko pomoci bilo sta da je u pitanju a sada je Crkva totalno prazna.

    Preporuka čitalaca: +3 - 1

  • vesna Vreme: 25.10.2012 15:04h

    procitajte malo i sta drugi pisu i nemojte da sudite pre vremena. U Zagrebu svi Srbi znaju da me Jovan Bandicev covek i da totalno upropascava parohiju .http://www.vesti-online.com/Vesti/Ex-YU/264134/Parohu-sude-dolari-se-tope-

    Preporuka čitalaca: +3 - 1

  • Michael Shaskevich Vreme: 23.10.2012 05:16h

    Kada se osnovala NRH {Neovisna Republika Hrvatska} mitropolit Jovan je zdimio u Trst, a Milenko je ostao sa narodom. U Zagrebu niko ne govori dobro o Mitropolitu a svi najlepse o Ocu Milenku. Jedino preostali hrvatski nacisti mrze Oca Milenka a hvale Mitropolta. Taj novac ce Otac Milenko sacuvati za vernike, a sta ce Mitrolit mozemo samo da zamislimo. Sta znate o licnom zivotu Oca Milenka, a sta o licnom zivotu Mitropolita? Bolje na racunu kod Oca Milenka nego bez racuna kod Mitropolita.

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

  • Miloje Vreme: 23.10.2012 01:20h

    Lepo piše da je vernica poverila novac proti Milenku. Nigde ne stoji da mitropolija raspolaže tim novcem već izvršitelj testamenta. Zašto je vernica poverila novac upravo proti a ne mitropolitu? Pa valjda zato što je prota bio stub SPC u Zagrebu. Kada su se svi 1991. razbežali prota je jedini ostao. Raspitajte se malo šta je priroda njegovog sukoba sa mitropolitom pa nećete tako olako izvlačiti zaključke o protinom nepoštenju.

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

  • Makedonec Vreme: 23.10.2012 00:39h

    Hm.....Marsal ovo, marsal ono...sta li je uradio Milosevic sa vama....Samo cudi me da pismo koje koristite u Srbii zove se KIRILICA, a ne SESELJOVICAi sl....Da nije bila MPC i Naum Ohridski jos bi danas bili u kamenom dobu

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Svetosavka Vreme: 22.10.2012 18:56h

    @Makedonac, ne zaboravi da si ti ostatak od onih patrljaka srpskih koje je, kako novu državu tako i nove nacije, stvorio maršal. Rođena sam u "Skopju" staroj srpskoj prestonici, a krštena u crkvi sv. Dimitrije kod Dušanovog mosta!!! Razbiraš?! Sveštenika Milenka Popovica poznajem, izuzetno pošten čovek...prosto ne mogu da verujem šta pišete. Iz teksta se vidi da je namena novca usmerena ka gimnaziji za koju su dobili silne novce, a on je verovatno hteo da se novac uloži u nešto, trenutno, potrebnije.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • bandit iz kukuruza Vreme: 22.10.2012 12:34h

    PDV za sve!

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • mile Vreme: 22.10.2012 11:43h

    mi bar imamo i veru i crkvu istoriju i kakvu takvu drzavu a vi jadni ste od svih okolnih naroda prisvojili po nesto, a crkvu vam je dao Tito, tako da mislim da ste vi poslednji na svetu koji treba bilo kome da drze slovo!

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

  • Makedonec Vreme: 22.10.2012 10:29h

    Еh Srbi Srbi....ocistite prvo svoje redove u crkvi...ubice, pedofile,aramije.....eto sta je u vasu crkvu, kad malo razmislim sada svatam zasto je Vraniskovski kod vas dosao...Megu vasih popova oseca se kako megu svoih....Lopova!!!!

    Preporuka čitalaca: +1 - 2

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>