Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

„Pretplatu ukinuti samo siromašnima“

Televizijsku pretplatu bi trebalo zadržati, jer bi njeno ukidanje značilo dodatno opterećenje za budžet ...

  • ozlojedjeni Vreme: 30.06.2014 18:07h

    Ok,moze pretplata ali kolika. Ova sadasnja je bezobrazno visoka. Zasto? 500 din. je ~ 5€ *3.200.000 (problizno) brojila = opet priblizno 16 mliona € svakog meseca + reklame + budzet. Dali vi znate koliko je to para i ko sa njima raspolaze i kako? Da ste bili skromniji,pa da ste rekli pretplata 100din.tu bi imali 3-3,5mil.€ sto bi bilo dosta za plate i jos ponesto+ reklame+budzet i bilo bi tu dosta para,ovako to ostaje jos jedna velika pljacka nemocnog i osiromasenog naroda ( uz fiksne nadoknade za struju,seseljeve takse...). Blago nama za sve nase dosadasnje vlasti.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • aco Vreme: 30.06.2014 17:54h

    RTS da se gasi zbog nerada.Oni hoce lezi lebu da te jedem.E pa nema vise ovaca za sisanje.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Rade Vreme: 30.06.2014 14:58h

    Koliko se secam, neke su novine svojevremeno pokrenule akciju i peticiju za tužbu protiv Dinkića i njegovu ostavku, jer je lagao za 1000 eur od besplatnih akcija, zašto se sada ne napravi ista akcija protiv Vučića, jer nas je lagao za ukidanje tv pretplate? Sve da je i sutra ukine, tri godine je u vrhu vlasti, a pretplatu nije ukinuo, kao sto je obecao...da mi vrati 20 000din pretplate sa sve kamatama za sve to vreme i da mi vrati moj glas na izborima - više ga nece dobiti!

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • tulum Vreme: 30.06.2014 13:22h

    Opet pocinjete da lobirate i smisljate razne kombinacije, ma necu da placam i kvit !!!

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • pajsije Vreme: 30.06.2014 13:03h

    Ostalo od pokojnika pretplata pa pretplata. Živeo komunizam. Svima otmi a onda lepo bilo pokojniku i ponekom bajiću a ostali su pasli. E pa neće da može. Morate i vi sami da se sekirate da malo nešto i sami zaradite. Znate vi - budžet je ograničen a pretplata (taksa) jama bez dna.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Velja Vreme: 30.06.2014 11:35h

    A kako naterati bogate da plate,kad samo sirotinja plaća račune?

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

  • meraklija Vreme: 30.06.2014 11:01h

    Samo se vi salite sa tom pretplatom...narod nece to da trpi..dosta nam je svega...ako RTS ne moze sam da se izdrzava,od reklama,plus iz budzeta,znaci da ga vode nesposobni ljudi i da treba da se ukine..kako privatne tv rade bez finansiranja gradjana,vec samo od reklama??...narod nece da trpi to vise...nikada.

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

  • Sandra Vreme: 30.06.2014 10:44h

    Pretplatu za RTS treba ukinuti, jer glupo je placati nesto sto se ne gleda, zasto nametati nekom to. Ukljucite ga u pakete kablovskih operatera pa ko zeli neka placa posebno paket gde je RTS. Neka bude oznaceno na tim racunima pretplata za RTS kao sto je na racunima za struju.

    Preporuka čitalaca: +9 - 0

  • Tatjana Vreme: 30.06.2014 10:10h

    Znaci, ukida se svima ,"osim biznismenima" onima koji su na vlast i onima koji imaju neku funkciju!

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

  • Jovan Vreme: 30.06.2014 09:44h

    TV pretplatu sto pre ukinuti. Ne opterecivati narod . I malom detetu je poznatu da nema nezavisnog medija. Ili uvedite dobrovoljnost u placanju pa ko hoce kao gospodin Markovic neka placa.

    Preporuka čitalaca: +7 - 0

  • Instruktor Vreme: 30.06.2014 09:32h

    Ukinuti siromasnima,xnac polovini Srbije. Ko odredjuje koliko je neko siromasan? Imam dva sina na fakultetu, drzavnom, koji naravno placam, imam kablovsku tv, kojoj je drzava dozvolila emitovanje Rts, koju takodje placam, porez koji se trudim da uredno platim,zenu koja radi za 30 000 dinara i kojoj ce da smanje platu. Jedini sto nemam je posao, e sada vi meni recite ko ce da odredi jesam li siromasan ili ne.

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

  • zdravko Vreme: 30.06.2014 08:58h

    Treba ukinuti tv pretplatu kao u većini zemalja eu. Ukinuta je i u Crnoj Gori. Neka se RTS sama finansira, razne reklame, smanjiti broj nezaposlenih, kako opstaju privatne televizije. Dosta je narodu da plaća kablovsku televiziju, što bi plaćali državni servis. Ne treba da dobijete ni jedan dinar ni oz budžeta. Ako niste sposobni da izdržavate televiziju od sopstvenog rada prodajte je ili je ukinite. Dosta pljačkanja naroda. Vučiću ispuni obećanje dato narodu.

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

  • perica Vreme: 30.06.2014 08:42h

    Slazem se. Ako su primanja manja od potrosacke korpe, ( u primanja oduzeti i stambeni kredit) meni odgovara,jer zivimo nas cetvoro sa 35.000. Posto je potrosacka korpa skoro dupla,znaci mi smo socijalci. I ne placamo vasu nakazu od TV-a.

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • CIRINELA Vreme: 30.06.2014 08:31h

    A sto bi gradjani placali televiziju "verujte nasim ocima". Da nam namecete vasu politiku i stravove vasih palvusa netom izaslih iz kreveta nekakvih Borka...... Jos dzabalebarosa i trutova? kako se ne ugledate na evropske zemlje gde te preplate nema. kako oni mogu a vi ste boga;lji u pameti i znanju. Gradjani imaju strpljenja ali je ono na izmaku.

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>