Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Promena u "Deliveri junitu": Vučić izbacio "Tajlanđanina"!

Zbog javnog bahaćenja u Tajlandu, premijer Aleksandar Vučić izbacio je Danijela Nikolića, šefa kabineta ...

  • 000000 Vreme: 13.03.2015 08:23h

    Kada je uspeo da stekne toliko iskustvo da bi mogao da bude na takvoj poziciji, da on nekog kontrolise? Balavander, juce se ispilio iz jajeta, prvo bi trebalo da zasuce rukave, da nauci kako se radi, pa tek onda da kontrolise i sefuje.

    Preporuka čitalaca: +7 - 1

  • ana Vreme: 13.03.2015 01:14h

    a glumEo i u serijE Vučić sada još da sve one povlastice koji je vrh pre par dana sebi doodredio anulira i da dokaze da je drži svoje ljude pod kontrolom.

    Preporuka čitalaca: +4 - 1

  • Marko Simic Vreme: 12.03.2015 18:53h

    Te "novotarije" i izmišljotine, kao i raznorazne agencije i postoje da bi se nečiji sinovi i partijski puleni bahatili po Tajlandu i kojekuda po svetu. A onda nam premijer, zajedno sa Kori i Vujovićem soli pamet kako moramo da štedimo, kako moraju da se smanje plate i penzije, kako profesori treba da rade za manje od 40 000, a da Jorgovanka TREBA da prima PETSTOTINA I ŠEZDESET HILJADA, da u vreme štednje TREBA da sebi poveća platu za 44 ooo, i da to povećanje TREBA da iznosi više nego što trenutno iznosi plata gimnazijskog profesora čiji đaci osvajaju medalje za znanje po celom svetu, da Danica, invalid, nesposobna za rad, penzioner, TREBA da sedi u upravnom odboru NISa i mesečno prima 811 000, Bajatović TREBA da ima platu od MILION i po dinara, i tako dalje i tako redom! Pa koga Vi to , gospodine Vučiću, zamajavate? I dokle više? Pa nismo mi debili! I" mi smo završili neke fakultete, i to državne"(oprostite što Vas citiram bez dozvole), a više gluposti ne čusmo kao od Vas!

    Preporuka čitalaca: +14 - 0

  • Gordana Vreme: 12.03.2015 18:43h

    Čuj, radno mesto-naziv-Šef kabineta sekretara......strašno, funkcija boli glava, lezi lebe da te jedem

    Preporuka čitalaca: +14 - 1

  • pera Vreme: 12.03.2015 17:37h

    Tesko da ce doci bolji.

    Preporuka čitalaca: +7 - 0

  • Kristijan Vreme: 12.03.2015 17:30h

    Ekonomska situacija u zemlji je toliko ozbiljna da nam nisu potrebni eksperimenti poput ovoga što je uveo Premijer. dok se kadrovi oko njega razbacuju i bahate. Ako su se prihvatili ozbiljnog posla, neke ga rade kako treba, ili da nam se sklone s očiju. Sada mi je jasno zašto je moja profesorska plata smanjena i što je penzija mojih roditelja, takođe, umanjena. Kako ih nije sramota, otvoreno kradu, lažu i ucenjuju! Ko će na kraju cirkusa biti odgovoran?

    Preporuka čitalaca: +11 - 0

  • vera Vreme: 12.03.2015 13:32h

    Ako gospodin Vucic hoce da ocisti iz svog okruzenja Nedicevog savetnika onda bi morao i Nedica koji ga je na to mesto doveo. To je onda detaljno ciscenje ovako ima sanse da na ro mesto dodje jos gori.

    Preporuka čitalaca: +24 - 0

  • Marjan Vreme: 12.03.2015 13:15h

    Ajde da ne celo raznih ministarstava stavimo ubice,pedofile,narkomane ,prostitutke ,lopova imamo na pretek u vlasti,tako da nam ne nedostaju.Okrenimo se pravim vrednostima!Vidite da je i Bog digao ruke na nas,zbog raznih vucibatina,koje su se naknadno doskolovavale,dok postenu i skolovanu omladinu teraju na Zapad,trbuhom ,za kruhom! Dosta vise sa egzibicionizmom i senzacionalizmom,pocnimo sa radom i dajte nam posao!Promenimo Srbiju na bolje!

    Preporuka čitalaca: +16 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>