Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Radoš: Sulejman nam truje omladinu! (Glasajte i vi)

Radoš Bajić, reditelj serije "Selo gori, a baba se češlja" tvrdi da će emitovanje turskih serija ...

  • Marko Kraljevic Vreme: 27.10.2012 22:04h

    e prodane duse, izdajnici Srpskoga naroda... draza vam je turska serija od domace, od duhovitog prikaza naseg zivota!!! nase zene sve vise pokazuju pravu stranu svog morala, ali me jos vise zabrinjava sto muska populacija simpatise turke. dali se zapitate jel turci placaju 200 e. za nase serije, dali turkinje ovako pozitivno govore o srbima apodcenjuju i ljagaju nase umetnicko stvaralastvo? stidite se srbi!!!

    Preporuka čitalaca: +3 - 1

  • aga Vreme: 27.10.2012 19:44h

    Serija je istorijaska istinita prica.Radosu Bajicu i du mu obe ruke seces, nikada ne bi mogao praviti takvu seriju.Mozda ga boli istina. Ko zna.

    Preporuka čitalaca: +2 - 2

  • Vlada Mijajlovic Vreme: 27.10.2012 17:03h

    Postovani gdine Sekula i vash harem U vreme velikog sultana Sulejmana koji je i srpski vladar kao i Josip Broz kao i Boris Tadic,poshto je Srbija tada bila pod upravom Turske carevine,srpski jezik je bio ZVANICHNI jezik pored turskog,persijskog i arapskog,u danashnje vreme EU,govoriti da si Srbin je shtetno po zdravlje,sultanija Hurem je slovenskog porekla.Radoshe seljaku,sultanija Olivera je Lazarova cerka,od nje potiche vladarska LOZA Bajazitovih ili kako bi ga Srbi u to vreme zvali Vasilije,potomaka,Serija je odlichna i trudi se da dostignesh njen produkcijski nivo,umesto shto lupash gluposti vrati se u svoje selo pa lupaj malo motikom,a u slobodno vreme uchi malo pravu istoriju a ne nametnutu germansku.

    Preporuka čitalaca: +2 - 2

  • natasa Vreme: 27.10.2012 13:51h

    Kad su njegove serije tako kvalitetne ,ja se odlucujem za Turke .

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

  • pop Vreme: 27.10.2012 10:25h

    pa dovoljno je samo pogledati serijal sekula i ženidba(ako se ne varam).nije mi bilo interesantno ni pre dvadeset godina a babu tek nisam mogao da gledam.žutica je bolest prljavih ruku.osrednji glumac ,još gori producent i režiser ali diboko zavučen u ds

    Preporuka čitalaca: +5 - 2

  • Vlada Kragujevac Vreme: 27.10.2012 01:23h

    Čovek koji je prostaklukom uništio kulturu naše države priča o kulturi??? Loš glumac, još lošiji reditelj, ali za nepotizam svaka čast! Priče o ''srpskoj'' kulturi po tvom viđenju pričaj gledaocima tvoje serije koji su verovatno sa jedva završenom osnovnom školom.

    Preporuka čitalaca: +4 - 2

  • Jovana Vreme: 27.10.2012 01:18h

    Kakva omladina? Babe koje to gledaju i jos po neki gledalac koji nema pojma sta da radi. Normalno da mu je serija bila tada gledana, jer tada jos nisu ni dosle turke serije. Po Sulejmanu se prave mnogi istorijski dokumentarci i to ne samo u Turskoj. Ja sam bila gledala emisliju osvajaci, tamo gde su najveci svetski osvajaci kao Napoleon, Cezar... Sulejman se smatra u njegovo vreme za sultana koga su se svi evropski vladari plasili. Ko je sada Rados Bajic? Da li su po njemu ispisane mnoge knjige i napravljene emisije, serije i filmovi... NISU! TAKO DA TI KOJI SEBE NAZIVAS SRBINOM, NEMAS PRAVA GLASA. JER ISTI TI U SVOJOJ SERIJI NEMAS NI JEDNU PRAVILNO GRAMATICKU RECENICU I PRAVILAN AKCENAT! Nego jos vise trujes ovu omladinu, jer sta trebaju nove generacije da smatraju da je normalno imati ljubavnicE (koje ti imas u seriji), biti u sukobima sa svojim bratom po babi... PRITOM U TVOJOJ SERIJI JE GLUMILA SUZANA MANCIC (zena koja je pre bila poznata po porno filmovima) pa ti vidi!!!

    Preporuka čitalaca: +4 - 1

  • Marija T. Vreme: 26.10.2012 16:16h

    Radojice, svaka cast za komentar! Ja to isto mislm. Bolje mu je da cuti ili a poradi da TV koju placamo konacno postane ozbiljna i kvalitetna TV.

    Preporuka čitalaca: +7 - 5

  • viduka Vreme: 26.10.2012 13:20h

    To je ispravno ali dajte nam Dusana Silnog. Da nismo mi krivi sto tv, drzavni servis placamo, a za to dobijemo reprize reprizine ili vesti po stvarnosti Tijanicevoj.

    Preporuka čitalaca: +9 - 0

  • Miladin Vreme: 26.10.2012 13:13h

    A Rados Bajic naravno ne truje....

    Preporuka čitalaca: +12 - 2

  • Goran KS Vreme: 26.10.2012 13:10h

    .. a najgluplji je Radojica!!!

    Preporuka čitalaca: +8 - 2

  • Goran KS Vreme: 26.10.2012 13:08h

    Ima mnogo nepismenih komentara, ali na 1. mestu je Sandra! Ziveo, Radose, jos sto godina!!!

    Preporuka čitalaca: +2 - 11

  • sandzaklija Vreme: 26.10.2012 13:04h

    Moj Radose do danas sam mislio da si rastereceni glumac,reditelj i sta sebe sve ne nazivas,al od danas bojim se da vise ne mislim tako... Otkud ovakva zavist,pa tvoje serije i bakraci su izvor primitivizma,gde ti upravo omladini govoris o nepravilnom govoru,o seoskoj ljubomori i podlosti...moj Radose Bajicu,zalosno

    Preporuka čitalaca: +12 - 2

  • Inna Vreme: 26.10.2012 12:14h

    Hurem ti si pobedila!!

    Preporuka čitalaca: +7 - 2

  • eli Vreme: 26.10.2012 11:49h

    A zašto truje? Sve ono što je bolje od onoga sto mi radimo to je trovanje. Doduše,čitavu familiju angažuješ na tvojim serijama,pa i ja bih negodovala.

    Preporuka čitalaca: +17 - 4

  • draganzam Vreme: 26.10.2012 11:46h

    rados je u pravu potpuno,to sto prikazuju turske i indijske serije je sramota

    Preporuka čitalaca: +6 - 15

  • Vesna Vreme: 26.10.2012 11:45h

    Haha..a,ti je "kulturno uzdizes"...Nemoj Radose,molim te..kad se setim Sekule dodje mi muka..samo ti nemoj da komentarises o kulturi...ne bi nigde glumio da sam sebi i svojoj "obrazovanoj i elokventnoj " familiji ne nalazis uloge preko uvlacenja i podilazenja ljudima na funkciji...Zato...pssstttt

    Preporuka čitalaca: +14 - 3

  • Radojica Vreme: 26.10.2012 10:56h

    E, moj Radose? Zaglupljujes ti sve redom svojim radom. Glumis velikog Srbina, a volis cetnike. Kakva "Ravna gora"..Radi na Balkanskom ratu, Bregalnici, Drini, Solunu, Kajmak~alanu...A ti samo cetnici, cetnici..Ostavi nas vec jednom. I prosla serija ti je bez ikakvog kvaliteta. Selo nije takvo..moj Radose..

    Preporuka čitalaca: +15 - 4

  • Sandra Vreme: 26.10.2012 10:24h

    Ako smatras omladinom moju babu od 70 godina i njene drugarice hahaha onda si pogresio... Sto se tice nase omladine oni ne geldaju te glupe turske serije.a vala ni tvoje glupe serije Radose Bajicu

    Preporuka čitalaca: +17 - 2

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>