Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

GEDŽA PROTIV SULTANA

Radoš: Sulejman nam
truje omladinu! (Glasajte i vi)

Autor: D.D. | 26.10.2012 - 09:17:00h | Komentara: 19

Radoš Bajić, reditelj serije "Selo gori, a baba se češlja" tvrdi da će emitovanje turskih serija na našim televizijama imati pogubne posledice po srpsku omladinu!

Radoš Bajić

Ja da vam kažem!: Radoš Bajić | Foto: Dušan Milenković

Srpski glumac, scenarista i reditelj Radoš Bajić primio je u četvrtak uveče Zlatnu antenu, nagradu dodeljuje Festival domaćih igranih serija zaslužnim tv poslenicima, i tom prilikom izrekao brojne kritike na račun toga što se na domaćim kanalima emituju brojne turske serije.
- Oni koji plaćaju 200 evra po epizodi i emituju te serije ne razmišljaju o dugoročno kontaminirajućoj posledici po mladu srpsku populaciju. Mnogo smo ugroženi užasom koji nam ide sa svih stana. Nemoguće je da se sa skromnim budžetom suprotstavimo imperijalističkim silama. Jedini manjak ove manifestacije je što nismo mogli da gledamo Sulejmana - rekao je reditelj najgledanije domaće serije svih vremena, "Selo gori, a baba se češlja", a preneo je portal mondo.rs.

Sulja ostao bez dukata!

Rado, Rado, Radašine, što ti smeta moje ime: Sulejman | Foto: Goran Srdanov

Glasovima putem sajta festivala i sms porukama odlučeno je da je najpopularnija domaća serija u 2012. "Montevideo bog te video", a mladi Miloš Biković zbog uloge Tirketa u istoj seriji dobio je nagradu za najpopularnijeg glumca.
- Kvalitetne domaće serije okupljaju na jednom mestu porodicu makar jednom nedeljno. A ako ovim festivalom pospešite snimanje kvalitetnih domaćih serija ja ću vam biti veoma zahvalan - izjavio je Biković.

Za najpopularniji glumački par proglašeni su Tijana Pečenčić i Radovan Vujović iz "Vojne akademije", dok je nagrada za najpopularniju glumicu pripala Ljiljana Blagojević najpopularnija glumica za ulogu u seriji "Budva na pjenu od mora".
Poslednji komentari
  • Sandra Vreme: 26.10.2012 10:24h

    Ako smatras omladinom moju babu od 70 godina i njene drugarice hahaha onda si pogresio... Sto se tice nase omladine oni ne geldaju te glupe turske serije.a vala ni tvoje glupe serije Radose Bajicu

  • Radojica Vreme: 26.10.2012 10:56h

    E, moj Radose? Zaglupljujes ti sve redom svojim radom. Glumis velikog Srbina, a volis cetnike. Kakva "Ravna gora"..Radi na Balkanskom ratu, Bregalnici, Drini, Solunu, Kajmak~alanu...A ti samo cetnici, cetnici..Ostavi nas vec jednom. I prosla serija ti je bez ikakvog kvaliteta. Selo nije takvo..moj Radose..

  • Vesna Vreme: 26.10.2012 11:45h

    Haha..a,ti je "kulturno uzdizes"...Nemoj Radose,molim te..kad se setim Sekule dodje mi muka..samo ti nemoj da komentarises o kulturi...ne bi nigde glumio da sam sebi i svojoj "obrazovanoj i elokventnoj " familiji ne nalazis uloge preko uvlacenja i podilazenja ljudima na funkciji...Zato...pssstttt

  • draganzam Vreme: 26.10.2012 11:46h

    rados je u pravu potpuno,to sto prikazuju turske i indijske serije je sramota

  • eli Vreme: 26.10.2012 11:49h

    A zašto truje? Sve ono što je bolje od onoga sto mi radimo to je trovanje. Doduše,čitavu familiju angažuješ na tvojim serijama,pa i ja bih negodovala.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP