Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Sinovcu dao milionče!

Protiv Radiše Dude Miloševića, dugogodišnjeg predsednika opštine Batočina i predsednika Okružnog ...

  • dudkinja Vreme: 10.07.2014 17:59h

    jeste...i kod mene u selu koje pripada opstini Batocina,Zirovnica, uradjen je asfalt 200m, pred izbore, a ostatak ce za sledece,ali kad je vec provaljen, znaci nista od toga...a jeste kupovao glasove , i ovde je davao po 2000 za glas, na ime socijalne pomoci,,,nego to treba detaljno ispitati jer nije Duda licno dosao u selo i nudio vec njegove ulizice, npr.prosvetni radnici..cak je bio i organizovan prevoz za stare da dodju d glasaju za njega uzmu 2000 i vrate ih...eeeee....sta sve nece da rade da zadrze fotelju...samo se i ta fotelja rasklati i padne ..

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Jasno i glasno Vreme: 23.04.2013 18:09h

    Važno je da se Agencija za borbu protiv korupcije sve više bavi situacijama gde postoji stvarni sukob interesa, to jest učešću funkcionera u donošenju odluka u kojima imaju nekakav privatni (finansijski ili drugi) interes. Takve situacije predstavljaju ili uvod u zloupotrebu ili podrivaju poverenje u nepristrasno vršenje funkcije. Zakon predviđa ništavost akata koji su doneti u situacijama kada se funkcioner morao izuzeti. Kada je reč o aktuelnoj istrazi o isplati jednokratne pomoći u predizbornoj kampanji, ovo je drugi sličan slučaj koji pominju mediji (posle Bojnika). Policija i tužilaštvo moraju što pre da predoče do kakvih su rezultata došli u pomenutim istragama, ali je još važnije da javnosti predoče kakav je mehanizam korišćen, i da u saradnji sa Agencijom za borbu protiv korupcije predlože sistemske mere za rešavanje problema, kako bi se ta saznanja iskoristila da se nešto slično ne desi u budućnosti.

    Preporuka čitalaca: +2 - 3

  • Srbin Vreme: 23.04.2013 14:42h

    A vi bi ste sve trkom isli na glasanje da glasate za njega da vam je rekao da batocina nema para, da nece biti ni puteva ni pored puteva. Da ce imati onoliko koliko se zaradi. Koji je sa vama problem? Pa partijski sistem tako funkcionise. Nije kurva ko placa vec je kurva ko uzima pare! Sto niste odbili? Sto niste posteni? A tako posteni, za koga inace glasate? Citate predizborne programe, statute stranaka,..? Sve je to isto. Mi ih sami teramo da nas tako tretiraju. Hocu da glasam za tebe ako mi nesto das! Eto, nesto ste dobili. Doci ce drugi. I tako u krug.

    Preporuka čitalaca: +7 - 5

  • Sumadinac Vreme: 23.04.2013 14:12h

    Cekajte malo? U Batocini postoji jedna radio stanica, pa gde ce da se objavljuju servisne informacije? Kome je trebalo da se plati, ne moze radio Babusnica ili radio Beograd da objavljuje servisne i ostale informacije iz ovog mesta?

    Preporuka čitalaca: +8 - 6

  • Batočinka Vreme: 23.04.2013 13:59h

    Lopuža, to svi znaju. Sve gore navedene optužbe, što u tekstu, što u komentarima su istinite, a najgore je što ne krade samo on.

    Preporuka čitalaca: +7 - 6

  • Ratnik Vreme: 23.04.2013 11:07h

    I na kraju samo Miskovic i poneka sitna riba,a juce mitinguju na Kosovu protiv izdajnika.Znac iSrbija je zemlja bandita ,lopova i izdajnika.a Vucko sine da znas da ce te Evropa iztrositi i sutnuti kao i Slobu i Tadica a i Toma nesto suska protiv tebe,ali on je u debelom steku a inesto se ne pita bas mnogo

    Preporuka čitalaca: +3 - 8

  • Aleksandar Vreme: 23.04.2013 07:56h

    A joj sta je sve on radio da bi dobio izbore.... Ucenjivao je radnike Grah Automotive u batocini da ako ne glasaju za njega da ce dobiti otkaz, i to su radnici morali cele svoje porodice da nagovaraju da glasaju za njega.... Isao je po kucama i obecavao da ce da se urade ulice ispred njihovih kuca.... Zalepio je ogromnu plahatu kod autobuske stanice koja obecava da ce u Batocini biti izgradjen akva park koji ja ne znam ni da li ima negde u Srbiji koliko su ga lepo nacrtali.... i to je sve bilo za ovo poslednje glasanje....

    Preporuka čitalaca: +14 - 7

  • Batocinac Vreme: 23.04.2013 06:57h

  • Bataja Vreme: 23.04.2013 06:23h

    Duda?! Dudo, al' se kralo ludo......

    Preporuka čitalaca: +14 - 8

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>