Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Šinteri iz Sremske Mitrovice zlostavljali psa naočigled prolaznika

Društvene mreže preplavio je snimak na kojem se vide zaposleni u Zoohigijeni Sremske Mitrovice kako ...

  • Svetlana Vreme: 15.11.2013 21:15h

    Kako gledate zivotinje, tako gledate vasu decu. Nema posla jer smo birali pogresne. Hocete li gospodo reci da su psi za to krivi? Ko kaze da svi mogu zaklati prase, ne mogu ga svi ni jesti, ne sudite po sebi, jer nisu svi bez duse, hvala dragom BOGU, a ne vama.

    Preporuka čitalaca: +0 - 2

  • Dajana Vreme: 15.11.2013 17:27h

    ''Sta je uznemirujuce, to je ulicno pseto vrlo opasno po prolaznike i decu, '' IZVINI MOLIM TE TI SEBICNI COVECE. DA LI SE NA SNIMKU VIDI OPIRANJE PSA? Pas je verovanto napusten, mozda bas to jutro pobegao iz dvorista akodje ne njegovom krivicom vec krivicom njegovog staratelja. Mirno je lezao cak se i mazio i umiljavao prolaznicima celo jutro da bi dosla neka stoka od coveka koja misli da ima moc i tako ga hladnokrvno ubacila u kavez.

    Preporuka čitalaca: +0 - 2

  • ja Vreme: 15.11.2013 10:37h

    Doticna koja je snimila ovu glupost ocigledno da na neki nacin zeli da "kupi" simpatije ili stekne neku vrstu popularnosti....Sinteri rade svoj posao...kamo srece da ih je vise...tih ulicnih pasa je sve vise...umesto da se nadje nacina da se mala deca zastite od napada tih zivotinja,nadje se tu neka "pametnica" da na glup nacin navodno stiti zivotinje od sintera...znaci tugaaaa!

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Зоран Vreme: 15.11.2013 08:55h

    Господо,крените мало ви да их хватате,ал нежно!

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

  • komsija Vreme: 15.11.2013 07:59h

    Samo da pojasnim ljudima koji nisu iz Sr. Mitrovice, iza leđa snimateljke klipa je park a iza njega srednja škola, a na 50-100m i osnovna škola. Kroz taj park svako jutro idem na posao i viđam čopor od pet i više pasa kako prati učenike na putu do škole!! Pasa je sve više svakog dana i žao mi ih je što su gladni, neoprani na hladnoći... ali sam više brinem da li će nekom od njih zamirisati užina iz torbe mog deteta na putu do škole! Zato molim "zelene" da smanje galamu i urade nešto konstruktivno, kad bi svako od učesnika protesta od pre nedelju dana poveo bar jednog lutalicu da ga udomi, mislim da bi zafalilo lutalica, a naša deca bi išla bezbedno u školu...

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • sremac Vreme: 15.11.2013 00:36h

    Sad san došso iz grada u sremskoj Mitrovici...prošso sam pored čopora pasa i to dva ukrštena šarplaninca i živ me strah pojeo...dokle više da trpim teroro zaštitinika životinja .....nek se legitimišu i sve kerove da uvalimo njima....... Ja bi medalju dao ljudima što ih hvataju!!!! Dosta sa lutalicama....sam ću ih potrovati ako opština ne preduzme nešto!!!!

    Preporuka čitalaca: +5 - 3

  • nepotrebno Vreme: 14.11.2013 21:22h

    Sta je uznemirujuce, to je ulicno pseto vrlo opasno po prolaznike i decu, kad koljete prase koje jedete to nije uznemirujuce sram vas bilo vise za te kucice, koga bre biga za kucice, nemamo posla, nemao hleba, a racune ko ce da nam plati???

    Preporuka čitalaca: +8 - 8

  • iziboj Vreme: 14.11.2013 20:36h

    covek je verovatno bolestan, ali kao i vecina u ovoj drzavi to nezna a verovatno ni oni sto su ga zaposlili nisu na vecej civilizacijskoj lestvici od njega

    Preporuka čitalaca: +3 - 8

  • pera Vreme: 14.11.2013 18:44h

    A šta je ovde brutalno?

    Preporuka čitalaca: +5 - 6

  • boby Vreme: 14.11.2013 18:40h

    Ajde ta gospodja da radi sa sinterima samo jedan dan i da vidimo kako bi ona uhvatila recimo pit bula ili terijera,i to za platu od 200 evra a negde ni toliko.Lako je biti pametan kad gledas i dosta mi je vise tih zastitnika zivotinja.

    Preporuka čitalaca: +5 - 9

  • Jelena Vreme: 14.11.2013 18:38h

    Nadam se da ce nadlezni organi doticnu gospodu sa snimka strogo da kazne, kao i da ce ih lisiti radnog mesta - sram da ih bude!

    Preporuka čitalaca: +9 - 5

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>