Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

BRUTALNO

Šinteri iz Sremske Mitrovice zlostavljali psa naočigled prolaznika

Autor: Blic | 14.11.2013 - 15:32:00h | Komentara: 11

Društvene mreže preplavio je snimak na kojem se vide zaposleni u Zoohigijeni Sremske Mitrovice kako zlostavljaju psa sa ulice. Naime, pošto su uhvatili psa, ubacili su ga u kavez poput džaka, a sve je to mobilnim telefonom zabeležila slučajna prolaznica.

Zaposleni u Zoohigijeni bacaju psa u kavez

Zaposleni u Zoohigijeni bacaju psa u kavez

 
- Sve se odigralo jutros oko deset sati kod zgrade Opštine u Sremskoj Mitrovici. Slučajno sam naišla na par šintera koji su uhvatili nemoćnog zlatnog retrivera, koji je ležao na travi. Odmah pored njih je bio kombi “Zoohigijene” – navodi devojka koja je načinila snimak.
Ona kaže da je i pre dolaska šintera napušteni pas mahao repom mazio se sa prolaznicima. Pas je dobio sedativ, a na snimku se vidi šinter kako ga, kako bi demonstrirao silu ljudima koji ga snimaju, baca u kavez.
Kako na društvenim mrežama navode, u zgradi Opštine je bio u toku sastanak radne grupe koja za zadatak ima da reši pitanje napuštenih pasa i mačaka u ovom gradu.
Lokalni mediji su prethodnih dana izveštavali o načinu ponašanja zaposlenih u Zoohigijeni u Sremskoj Mitrovici, jer su dobili niz pritužbi na njihov rad. Snimak koji je preplavio društvene mreže, je dokaz tog bahatog ponašanja, a još uvek nije poznato da li će radnici biti privedeni zbog zlostavljanja životinje.
UPOZORENJE: Uznemiravajući sadržaj


Poslednji komentari
  • Jelena Vreme: 14.11.2013 18:38h

    Nadam se da ce nadlezni organi doticnu gospodu sa snimka strogo da kazne, kao i da ce ih lisiti radnog mesta - sram da ih bude!

  • boby Vreme: 14.11.2013 18:40h

    Ajde ta gospodja da radi sa sinterima samo jedan dan i da vidimo kako bi ona uhvatila recimo pit bula ili terijera,i to za platu od 200 evra a negde ni toliko.Lako je biti pametan kad gledas i dosta mi je vise tih zastitnika zivotinja.

  • pera Vreme: 14.11.2013 18:44h

    A šta je ovde brutalno?

  • iziboj Vreme: 14.11.2013 20:36h

    covek je verovatno bolestan, ali kao i vecina u ovoj drzavi to nezna a verovatno ni oni sto su ga zaposlili nisu na vecej civilizacijskoj lestvici od njega

  • nepotrebno Vreme: 14.11.2013 21:22h

    Sta je uznemirujuce, to je ulicno pseto vrlo opasno po prolaznike i decu, kad koljete prase koje jedete to nije uznemirujuce sram vas bilo vise za te kucice, koga bre biga za kucice, nemamo posla, nemao hleba, a racune ko ce da nam plati???

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP