Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Srbija nije uslovljena TV pretplatom, jer pola EU uopšte nema takav namet

„Nije moguće da Evropska unija traži uvođenje TV pretplate u Srbiji, jer je veliki broj država ...

  • Vasa Vreme: 17.06.2014 01:38h

    Da je pretplata 100 dinara svi bi je placali, ko ce da plati pretplatu od 500 dinara, ako mesecno zaradjuje 200 e?

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Vasa Vreme: 17.06.2014 01:34h

    Posteni covece, da si ti nama ziv i zdrav, znamo mi da u EU nije tako i znamo da nas lazu, ali se epitam dokle ce? Porede nas standard i standard u EU gde su zarade u proseku 8 puta vece!

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • jagoda Vreme: 16.06.2014 16:19h

    ma kakva preplata ko jos gleda rts niko a to nema nigde ni u ovoj smrdljivoj evropi niko ne placa dve preplate za tv mi nismo trazili rts to nam pusta kablovska televizija a oni verovatno placaju rts-u prema tome nemaju sa nama nista mi uredno placamo sbb a vlada neka ukine privilegije kod njih u skupstini za raznorazne ruckove pa neka placaju rts ako im treba narodu netreba rts kao ni evropa

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

  • Dejan Vreme: 16.06.2014 13:28h

    Nisam ja bas tako mator da bi me Alchajmer uzeo pod svoje ali... Nikako ne mogu da se setim KAD i GDE sam potpisao da zelim da gledam RTS !!!???? Tolike televizijske kuce se finansiraju od reklama itd. a RTS ne moze... Pa ako nisu sposobni onda katanac na vrata, prosto i jednostavno. Propale su tolike firme u ovoj nasoj Srbiji tako da jos jedna u nizu nece ciniti nikakvu razliku... A kad se onima u foteljama na celu RTS-a zadrma pod zadnjicama onda ce se valjda pokrenuti i prestati da sisaju krv narodu. Neka se malo potrude, ne pada sa drveta dinar. Kod svakog kablovskog operatera imate mogucnost izbora dodatnih televizijskih programa tzv. paketa pa neka izbace RTS iz osnovne ponude i neka gleda i plati ko hoce. Ja necu, pa makar morao u Padinjak da kopam krompir :-P

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

  • sara Vreme: 16.06.2014 12:01h

    Ja je nažalost plaćam iako RTS i ne gledam. Premijer je obećao da će biti ukinuta, ali ništa od toga.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Nina Vreme: 16.06.2014 12:00h

    RTS pretplatu treba ukinuti,javni servis treba da nadje druge nacine za finansiranje .Program je blago receno uzasan,zaposljavaju se nesposobni,RTS je bruka i treba ukinuti pretplatu,a oni naka se ugase kao Grcka televizija

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

  • zoran Vreme: 16.06.2014 10:45h

    Kada budu prestali da prekidaju filmove i druge emisije sa reklamama mozda im i platim

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

  • tucko Vreme: 16.06.2014 10:41h

    Znam da ovo nesmete da objavite,ali ajde da i to proverimo.Pretplata jel,pa sta ova drzava misli bre,ovo je nevidjena sirotinja od naroda,jesu li govorili za vreme milosevica bas ovi ljudi da je to pljacka a oni sada suprotno tvrde,dodjes na vlast i zaboravis kako si ziveo bedno nego udri po dzepu bede ko ih sisa,e pa jade narode da im se pokaze,ako treba da se ustaje na noge ustacemo,jer nikada im nije dosta,sta me briga za taj RTS jel oni pitaju za mene,nas gradjane dali imamo za hleb,necu bre da gledamRTS hocu da gledam ostale kanale koji mi netraze pare,pare,pare nego gledaj sta hoces samo ne RTS,raspusti te dokolicare sto pljackaju narod bedni,jeli dok isplacam sve pretplate meni nista neostade,ato su pretplate za,STRUJOMER,RTS,TELEFON FIKSNI,VODOMER i nemogu se vise setiti sta jos,meni neostade za kilo hleba,lopovsku vam poljubim ideju,uauauauauauauauau,terajte se bre vise,samo vas motka smiruje,i to ce vam biti.

    Preporuka čitalaca: +12 - 0

  • Lela Vreme: 16.06.2014 10:26h

    Naravno da nije uslovljena, briga EU za TV pretplatu u Srbiji. To je bilo ono APP ako prodje prodje. Narod nije glup i nije ovca za sisanje. Tu "buvu" je neko prosuo a mozda i potekla iz kuhinje TV Bastilje treba im pare za frizure i ostale smiknkeraje.

    Preporuka čitalaca: +11 - 0

  • grada Vreme: 16.06.2014 08:19h

    Lazu nas vlasti iz mandata u mandat, a gradjanima je sve teze da prezive! O poverenju necu ni da pricam!

    Preporuka čitalaca: +10 - 0

  • Lula Vreme: 16.06.2014 08:12h

    Umesto da ukinu nacionalne penzije, prepolove Republički parlament, po opštinama u jednoj kancelariji po 6-7 . znači treba smanjiti administraciju, pa vladu APV. Pa oni što su pokrali sve da im se oduzme pokradeno! Sam Vučić je govorio da će ukinuti pretplatu!

    Preporuka čitalaca: +11 - 1

  • MAJK Vreme: 16.06.2014 08:06h

    da li nas oni za koje smo glasali na osnovu njuhovih predizbornih obećanja a koje su nakon pobede zaboravili misle da smo i mi kratkog pamćenja.....zašto su dozvolili uvođenje kablovske TV koja po svom izboru bira programe koje nam prezentuje i koje uredno placamo .....pa samo zvani " JAVNI SERVIS" neka sklopi ugovor sa distributerima i neka od nih naplati. ZAŠTO PLAĆATI NEŠTO ŠTO NE KORISTITE ( a da ne napominjem da ko glega isti može napamet naučiti sve serije koje 1000puta repriziraju ! ) NE DOZVOLITE UVOĐENJE NAPLATE TV ili ukinite KABLOVSKU TV.

    Preporuka čitalaca: +11 - 0

  • dragan Vreme: 16.06.2014 07:42h

    pretplata je takva pljačka ovog naroda ,neka se sami snalaze ionako je program totalni škart

    Preporuka čitalaca: +10 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>