Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

STIŽE CIKLON BRANKO: On nam donosi oluje, pljuskove i snažnu grmljavinu!

Ciklon koji će tokom popodneva stići i u našu zemlju donosi nam vrlo nestabilno vreme sa obilnim padavinama, ...

  • Abre Vreme: 06.08.2014 12:54h

    Abecedni, Zenska imena, to je svetski standard, a nisu ni ameri prvi koji su primenili. Ako je ovaj Banko recimo drugi u godini, moglo bi se zvati Branka, Bojana, sta ja znam...

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Miki Vreme: 05.08.2014 22:41h

    @rodoljub zaharijevic - Ajoj naopako al` si ogranicen. O cemu pricas covece!? Strasno. Verovatno verujes da postoji i bog. Zatupljen narod 200%. 21vi vek a ljudi kao pecinci. A kad ce biti neki ciklon ili neka oluja da se zove Dragutin ili mozda cak i Rodoljub kao doticni? Dajete imena olujama i nevremenu. Kakvo jadno amerikanizovanje!!! Ocigledno nemate predstave koliko je to smesno!

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

  • MrX Vreme: 05.08.2014 21:46h

    Ljaksoni, ne krste se cikloni kako Vam drago nego postoje neka pravila...recimo abecedni ili azbučni red i ženska imena! A ne k'o što Vi krstite Branko, Đurica, Perica, Stevica...

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • koviljka grujic Vreme: 05.08.2014 14:53h

    dobro rece ovaj moj kolega penzioner dokle vise ta glupiranja zaboraviste srpski jezik i po stampi i na televizijama kao imate neko visoko obrazovanje koje ste stekli ovde u srbiji a ne izlazite amerima iz z.....e zar je sve njihovo bolj sramota za vas

    Preporuka čitalaca: +2 - 3

  • Македон Vreme: 05.08.2014 14:08h

    Бог Македон кој ги створи Македонците,ги испраќа овие пораки за Вие наречени србољуби (среброљуби)да се покаете и да ја признаете оваа Вечна Божја и Библиска Земја Македонија, која ја пцуете и се соединивте со грците кои се вечни душмани на Македонија,кога ќе се покаете и ќе не наречете МАКЕДОНЦИ и ќе сватите дека Македонија е Божја земја која не ја погодуваат никакви катастрофи поплави затоа што ја чува БОГ тогаш ќе се тргнат овие несреќи од кај вас.Грците наскоро ќе ги фати потоп,како во Библијата,Бугарите исто така ги снајде поплава,наскоро и Албанија ќе има Земјотрес.

    Preporuka čitalaca: +2 - 4

  • PENZIONER Vreme: 05.08.2014 13:07h

    Videli ste od amerikanaca i krstite oluje i ciklone. Jadno i glupo. Ako nemozete nesto izmisliti,ne glupirajte se. Kako se mi lako primamo. Sve najgore sa zapada sprovodimo,dobro odbacujemo.

    Preporuka čitalaca: +11 - 2

  • rodoljub zaharijevic Vreme: 05.08.2014 12:20h

    mrze nas definitivno,izgleda da opet radi HARRP,ovi ameri nikako da se skinu sa one stvari,hoce na bilo koji nacin da nas nateraju da uvedemo sankcije rusima,nisu normalni,a sto se HARRP-a tice treba obavezno pogledati da nije ugradjen u pilon mosta na adi a vrh sluzi kao antena,najbolje pitati doktora,da li pre upotrebe treba promuckati,srbijoooo,nema ljubavi bez bola.

    Preporuka čitalaca: +4 - 7

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>