Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Sud ih doveo u zabludu, pa im oteo kuću!

Odlukom lazarevačkog suda, sedmočlana porodicu Lukić iz Šopića isterana je na ulicu zbog toga što ...

  • ONUR bey Vreme: 26.04.2013 15:54h

    Samo ko nije imao posla sa Drzavnom administracijom ne zna pravu istinu. Uostalom mi i nemamo drzavu jer praavni sistem u Srbiji i ne postoji!

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • osteceni Vreme: 25.04.2013 12:03h

    Morao bi se doneti zakon da sudije u ovakvim i slicnim slucajevima odgovaraju. Jedan nasledjen proces koji se vodi protiv mene je slicno kao i ovde. Sudije, advokati i pojedinci piju kafu zajedno i kroje onako kako njima odgovara. Ali VELIKI JE BOG , dan ne svice pre zore!!!!

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • luna Vreme: 25.04.2013 11:03h

    ne zanosite se, sudija nikada nece odgovarati kao ni advokati, zasticeni su kao beli medvedi. Kad sam ja podnela krivicnu prijavu protiv sudije i advokata koji su zastupali firmu sa laznim ovlascenjem a sto je imalo za posledicu gubljenje moje imovine, tuzilasto je naslo da im je zastarelo krivicno delo i da su zloupotrebili poverenje. Nema ni govora o procesuiranju sudijA I advokata, sto se pre osvestimo bice bolje za sve, vise niko nije siguran u ono sto ima.

    Preporuka čitalaca: +6 - 1

  • ana Vreme: 25.04.2013 10:56h

    naša administracija je odavno prevazišla Kafkin Proces. Državi ne treba verovati ni za tačno vreme.

    Preporuka čitalaca: +8 - 0

  • dorcol Vreme: 25.04.2013 09:32h

    Sta napisati na ovako nesto? Bahatost sudije, povrsnost ili pak nsto drugo> Ja i moja porodica smo pre 5 meseci ostali bez naseg stana u centru beograda iako smo u njemu ziveli 13 godina a da nikada nismo dobili jedan papir da se neko sudi oko nase imivine. Samo smo jednog dana videli sudske izvrsitelje na vratima i od tada krece nasa muka, agonija i borba da dokazemo istinu i pravdu ali je to nemoguce. U sprezi advokata, sudija i stecajnih upravnika i ono sto je vase 20 godina postaje tudje... Nasa iskrena podrska ovoj porodici jer znamo kroz sta prolaze i sta ih ceka. Ija i suprug smo bili ocajni i jos uvek smo jer smo nemocni da dokazemo koja nas je nepravda snasla a da niko ne zeli to da ispravi, tako da ne verujemo i da ce neko da odgovara zbog nemarnosti i ,,greske.. zbog cega je ova porodica dosla na ivicu egzistencije i opstanka... Sve brzo padne u zaborav i vi ostajete sami sa svojom mukom.

    Preporuka čitalaca: +14 - 0

  • miroslav Vreme: 25.04.2013 07:40h

    Slicnosti sa ovim slucajem i ja imam.Zbog greske suda i ja sam izgubio zamislite 1/2 stana a problem je u tome sto sud nije na vreme upisao sudsku hipoteku na nekretninu koju sam ja potom kupio u neznanju.A u katastru je pisalo da na stanu tereta nema.Sudim se vec peta godina troskovi su me pojeli do kostiju.radi se o sudu u SOMBORU i "NEPRIZNAJU SVOJU GRESKU".Eto takva je nasa drzava i sudstvo kao servis svoih gradjana bas ju volim a i takve bas jedva cekaEU. SUDIJE LOPOVI !!!

    Preporuka čitalaca: +14 - 0

  • Marina Vreme: 25.04.2013 07:18h

    Ja ne vidim sta je sporno: uhapsiti bivseg vlasnika kuce (Nola) i sudiju koji nije "slucajno" sproveo hipoteku za 10 godina. Gde je ovde policija, tuzilastvo? Nece valjda tu ulogu stampa da preuzme?

    Preporuka čitalaca: +15 - 0

  • БББ Vreme: 25.04.2013 01:55h

    Те судије треба да одговарају кривично !!!

    Preporuka čitalaca: +13 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>