Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Tadić, Cvetković i Dinkić su sve znali!

„O problemima koje je ‚Galenika‘ imala da naplati svoja potraživanja za isporučene lekove ‚Velefarmu‘ ...

  • nesa Vreme: 28.05.2014 18:54h

    dokle cemo da zavlacimo glavu u pesak kada se zna da se sve stranke na vlasti finansiraju iz javnih ili drustvenih preduzeca.i vi novinari to znate pa idite brankicinim stopama .nemojte da mislite da cete cutanjem da se izvucete.procice te kao ostali radnici srbije.politicari vas koriste dokle im trebate.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • QULE Vreme: 28.05.2014 17:11h

    Kakva SS divizija.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • SASA Vreme: 28.05.2014 07:20h

    Ako doticna gospoda nije nailazila na razumevanja kod clanova UO,politicara, postoji i OSTAVKA - ali toga se nisu setili....naravno...

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • mićko Vreme: 27.05.2014 20:24h

    I posle se ljute kada im čovek kaže da su obični ološi , i lopovi najgore vrste , hoštapleri , naročito taj dinkić tog skota treba prvo dobro ispitati gde su milijarde još od Miloševića , a da ne govorimo u koliko je vlada bio finansiski ministar ,šta više jednom i guverner narodne banke , gospode bože koja je to zmija . ma svi su isti kada se dokopaju vlasti , lepo mi dodje da odem nekuda iz ove Srbije, i da zaboravim na nju.!!!

    Preporuka čitalaca: +5 - 2

  • Rozmary Vreme: 27.05.2014 19:51h

    Nema sumnje da je tako bilo, no tu mora da bude u timu i Dačić. Zna se da su se stranke finasirale crnom lovom koja dolazila iz tih mutnih poslova. Odakle su se nabavljali toliki luksuzni automobili za stranačke prvake, luksuzna garderoba, nove frizure. prikazivali glamurozni video bimovi sa stranačkih konferencija kao da su američke stranke., kupovani novi stanovi i nove parcele na reprezentativnim lokacijama. Stranačke blagajne su bile pogodne za pranje love, fiktini uplatioci su pokrivali legalitet.

    Preporuka čitalaca: +4 - 1

  • gaga vuk Vreme: 27.05.2014 17:57h

    Ovo mi lici na izvestaj nadleznih organa kada za neku osbu kazu da je od ranije poznata nadleznim organima. Zasto ste prestali da pisete i da trazite da se vrate kiparske i druge otete pare,zasto se ne angazuje NBS, i guvernerka Tabakovic, kad odgovor da ne postoji politicka volja i da nema opipljiv ih dokaza je samo izbegavanje da se konacnovrati opljackano. Pa ovde je sve jasno, finansiran je SPS aministar Dacic je drzao mesto premijera i ministra policije.Koliko treba vremena da prodje da pocne da se stvari resavaju, i da konacno pravi lopovi odu na zasluzenu robiju.

    Preporuka čitalaca: +5 - 1

  • pitam Vreme: 27.05.2014 16:45h

    da li ce ijedan politicar biti osudjen na robiju zbog malverzacija.kada se to desi,postacemo normalno drustvo.do tada,mi smo proslost.

    Preporuka čitalaca: +9 - 1

  • JANA Vreme: 27.05.2014 15:48h

    Kako su glupi i neosnovani argumenti optuzenog,vadeci se hvata se za tadasnjeg predsednika srbije ciji domen uopste nije ta vrsta problema.tO GOVORI O BESKURPULOZNOSTI ONIH KOJI KORISTE PRILIKU DA LJAGAJU UMESTO DA IZNOSE CINJENICE.I KIKI JE U PRAVU.

    Preporuka čitalaca: +5 - 2

  • Tatjana Vreme: 27.05.2014 15:17h

    Sve stranke su znale!Ceo narod je znao! Pocelo hapsenje,a nikako da uhapse nekog politicara! Svi ovi su iz SPS.Pa kako moze Dacic da bude miran!

    Preporuka čitalaca: +9 - 1

  • kiki Vreme: 27.05.2014 14:29h

    A jesu li znali u SPS-u??????

    Preporuka čitalaca: +10 - 1

  • VITEZ Vreme: 27.05.2014 13:56h

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>