Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Tito nije bio Jugosloven poreklom?! (VIDEO)

Josip Broz Tito nije bio jugoslovenskog porekla, navedeno je u dokumentu o fonetskoj analizi jezika kojim ...

  • Feniks Vreme: 20.08.2013 16:54h

    Tito je uvijek tvrdio da nije ucestvovao u Spanskom civilnom ratu , i nije nikad primio revolucionarku Nopasaran kad je dolazila u BG iako ta knjiga od Fred Copemana ga stavlja tamo . Naravno da taj Tito i nije bio , jer je bio jedan drugi . I ja sam bio pionir ali treba reci istinu ili traziti je . Poznato je da svi predsjednici imaju dvojnike . Zar bi Srbi skakali i obigravali i klanjali se jednom pravom Hrvatu , i gledali ga kao Boga ? Niti bi oni , niti oni drugi njima to radili . Jedan je bio vanbracni sin od prestolonasljednika Ferdinanda kojeg je Princip ubio u Sarajevu . Mozda su zato na sahranu dosli mnogi kraljevi i carevi ? Citajte puno materijala na scribd tacka com , pojam trazite Broz .

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Tito Vreme: 20.08.2013 09:42h

    Feniks ne budali sasvim je normalno da se covjek menja, ako se udeblja izgleda puno manji ako smrsa normalno da su promene zato te vase nebuloze za vase bolesne mozgove spas je kovin, idite na lecenje Tito je bijo jedan ,kao sto je bila i jedna SFRJ i daj boze da se rodi jos jedan Tito ali tesko !

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

  • Nikola Vreme: 20.08.2013 09:11h

    Tito jezuita je bio masovni ubica Srba po nalogu jedinstvene katoličke komande iz Vatikana. U Drugom klanju tzv. 2.svetski rat sa Titom je upravljala ista centralna katolička komanda iz Vatikana kao i sa:1.) Antom Pavelićem-Jasenovac 2.) Horti Miklošom-Racijom u Vojvodini 3.) Dražom Mihajlovićem i 4.)Handžar divizijom. Cilj je bio zversko ubijanje 3 milona Srba i povlačenje AVNOJ granica, koje su postavljene kao tempirane mine za građanski rat 1990. Badinter kasapi srpski etnički prostor 1990 po granicam Josipa radnika koje „spajaju, a ne razdvajaju“. Sve se isto ponovilo u NATO (Čitaj:Katolički zemaljski pakao) bombardovanju sa uranijumom po nama.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • d29 Vreme: 20.08.2013 05:03h

    ovo je totalna glupost,imao je cisti zagorski akcent!!!!!verovatno ameri ni neznaju da takav postoji.

    Preporuka čitalaca: +0 - 2

  • Feniks Vreme: 20.08.2013 01:49h

    Ovaj zadnji nije bio bravar iz Zagorja . Koji Tito je odobrio ustav iz 1974 ? Dolanc i Kardelj su drzali ovog zadnjeg izdvojeno od drugarice Jovanke jer zena zna svog muza . Od malih nogu mi smo docekivali Tita u Zenici , znalo se to danima ranije . Skole su isle , zaposleni pustani ranije s posla , cvijeca je bilo na tonu , pune ulice . Velika kolona limuzina i oficiri okolo sa agentima . 1979 ovaj zadnji , nije niko ni znao da dolazi, mi smo od usta do usta bukvalno sapcuci na ulici kod Bilinog polja skupili docek, niko nas nije tjerao . Ovaj sto je sam izasao iz Plavog voza nije isti sto je prikazan u Ljubljani . Deset metara osjetis karizmu nekog , obican glumac , da nije bilo voza ne bi niko ni okrenuo se . Postoje slike sa madezom i BEZ madeza . Onaj govor u Splitu , sigurno je zamjenjen jedan Tito tada , isto na Sutjesci i Drvaru . Ovdje ne mogu postaviti slike .

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Feniks Vreme: 20.08.2013 01:29h

    Otidjite na nsa.gov i upisite broz i dobicete to istrazivanje u izvornom obliku . Ja sam 1989 primjetio na videu razliku izmedju onog Tita iz Drvara i Tita koji je stigao na Vis, iz Italije , pod Engleskom pratnjom Rusi su htjeli izvrsiti atentat na Tita jer vise nije bio njihov covjek, vec dvojnik . Englezi su stavili svog Tita jer kralj nije vise imao podrsku u zemlji a Titova Jugoslavija je ista kao i kraljevina YU po granicama . Tito sa Sutjeske je Sapajev , spanski borac ,uporedite sliku . http://www.spartacus.schoolnet.co.uk/2WWtito.htm Knjiga se moze kupiti na Amazon http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_ss_b/202-1031326-8447017?url=search-alias%3Dstripbooks&field-keywords=FRED+COPEMAN&x=18&y=17 Pisac je heroj sa puno odlikovanja i bio je sa tim Titom u int brigadi .

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Zorica Vreme: 19.08.2013 23:14h

    Nije bitno koje nacionalnosti je bio, vec šta je činio a činio je više kako za Jugoslovenske republike i mir i slogu i izgradnju u njima, tako i za ceo svet. Bio je odličan političar i veliki diplomata. Da je bio on na vlasti 1999 godine Srbija nebi bila bombardovana. U suštini bio je bolji daleko bolji od svih ovih posle njega koji se bore za vlast prodajuci sve u svojoj zemlji na sve moguce nacine. Uskoro cemo biti robovi tudjina u svojoj zemlji. Bar oni koji se bave politikom trebalo bi da uče dosta toga iz njegovog vremena.

    Preporuka čitalaca: +8 - 2

  • vesna Vreme: 19.08.2013 22:44h

    PLACU BUDALE,A NEKI JOS NE ZNAJU DA JE UMRO.

    Preporuka čitalaca: +3 - 4

  • veca Vreme: 19.08.2013 20:57h

    PA IMA LI IDIOTA KOJI TO NIJE ZNAO. NJEGOVO OBRAZOVANJE, SVESTRANOST, SNALAZLJIVOST I NA KRAJU GOVOR SU TO ODAVALI SVAKOGAOOMENA. SAMO SLEPAC NIJE TO VIDEO JEDAN SELJACIC MASINBRAVAR DA ONAAKO SVIRA KLAVIR???? HALO DALI JE NEKO TOLIKO GLUP?

    Preporuka čitalaca: +6 - 1

  • drug marko Vreme: 19.08.2013 20:35h

    Sigurno je jedno da onaj koji sada piše ovako jednostavno želi da pokaže da su strane sile upravljale prostorom bivše Jugoslavije i u vreme kada je sve bilo na jednom evopskom nivou, pa sada da nastavimo pod novim gospodarima samo da ne očekujemo da imamo i evropski standard.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • bracko Vreme: 19.08.2013 20:10h

    Za ove danas susumige je TITO JE CAR

    Preporuka čitalaca: +6 - 1

  • Tanja Vreme: 19.08.2013 19:56h

    Mogo je biti i vanzemaljac zaista svejedno......znam samo da je bilo casno ziveti s TITOM !!!!

    Preporuka čitalaca: +7 - 2

  • Feniks Vreme: 19.08.2013 19:33h

    To je uzeto sa mog linka koji sam otkrio prije mnogo godina od NSA . http://www.nsa.gov/public_info/_files/cryptologic_spectrum/is_yugoslav.pdf Posjedujem ogroman broj slika a i vidio sam ga puno puta uzivo i bila su bar 4 Tita kroz nasu istoriju . Na slikama, a i videu se vidi lijepo razlika u visini, polozaju nosa, usiju i slicno . Pred odlazak u ;Ljubljanu , u bolnicu , zadnji put je isao u Bugojno , i ja sam bio deset metara od njeg . Covjek je izasao SAM iz plavog voza , nizi nego za ocekivati , bez ikakve pratnje , ni oficira ni agenta , par lokalnih milicionera i Zenicki agent iz Pehara , bivsi prvak u karateu . Nasmijao se prema nama , mahnuo rukom i sjeo u auto .

    Preporuka čitalaca: +5 - 0

  • Stevan Vreme: 19.08.2013 17:03h

    Tito je bio najomiljeniji medju Srbima stagod da je bio.Mnogi Srbi i danas placu za titom.

    Preporuka čitalaca: +9 - 5

  • Gradjanin Vreme: 19.08.2013 16:25h

    Cij god da je bio bolji je od svih politicara danas!!!!

    Preporuka čitalaca: +9 - 4

  • saca Vreme: 19.08.2013 14:53h

  • Sydneysider Vreme: 19.08.2013 13:56h

    E kad kaze Jovan Deretic.... Hahaha

    Preporuka čitalaca: +7 - 3

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>