Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Tomo, zar je Kosovo država?!

Dok se Srbija grčevito bori da sačuva južnu srpsku pokrajinu, predsednik Tomislav Nikolić već je ...

  • loscarlos Vreme: 28.03.2013 16:19h

    Pa, zar Kosovo nije izgubljeno? Kosovo ima svoju vojsku, policiju, instituciju, novac, drzavnu granicu... Pa sta jos fali da bude samostalna drzava?

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Sinisa Vreme: 28.03.2013 15:39h

    Svi o Kosmetu, tako i treba ali imajte na umu da nas po zadnjem popisu ima 300.000 hiljada manje pa ako ovako nastavimo da podrzavamo trudnice kao do sada nezapo[ljavanjem ,raskidima Ugovora na odredjeno vreme,mobingom potpisivanjem izjava da se odricu materinstva zarad dobijanje posla,onda necemo daleko stici.Trazite evidenciju porodilista iz Nisa,Leskoca Vranja i.t.d.videcete gde se albanke poradjajupa posle 20 godina kada se izvrsi popis bice ista situacija kao sada na Kosmetu.Posebno treba imati uvidu za mesovite brakove.Po ocu Srbin ,po majci Albanac!!!! Pocnite bar malo da pisete o ovoj problematici.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Dragan S. Vreme: 28.03.2013 13:29h

    Šta je bilo, DS-ovski podanici, još vas boli poraz, pa jedva čekate priliku da pljujete! Vi ste prošlost, zapamtite to i shodno tome se ponašajte!

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Rester Vreme: 28.03.2013 10:18h

    Jednostavno covek nije rodjen za mesto na kome se nalazi.Na stranu izgled ,obrazovanje,koristoljublje nepotizam.,valjanje po stiroporu ,lazni post,izdaja kuma.Kad je on izdao kuma Vojislava u koga se kleo ,sta vi sKosova drugo ocekujete.Ostace zapamcen kao najgori predsedni Srbije.I

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Monika Vreme: 28.03.2013 06:50h

    Stidi se Tomo. Nije dorastao za tu funkciju! Presdenik koji ne vodi računa o državi. Njemu je do izbora a od ČIJIH PARA?! Sramota! 7 (sedam) milijardi euro za izbore, deca umiru jer nemaju lek, nemaju hleb. Bruka se jedan Kusturica koga ceni ceo svet i koji je iz svog džepa nešto napravio i promoviše Srbiju. Da li je neko od političara dao jednu čačkalicu državi. Svi samo OTIMAJU!

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • AleksandarVeliki Vreme: 28.03.2013 02:10h

    pitanje Kosova i Metohije treba vratiti u Ujedinjene Nacije i prekinuti ovu ucenjivačku igru sa Evropskom Unijom... u UN imamo bar nekakvu šansu da Kodovo i Metohija ostanu u Srbiji... TomaDiploma je to jasno govorio u predizbornoj kampanji, uostalom zbog toga smo ga i glasali, on nerma mandat za pregovore o Kosovu i Metohiji sa EU...pothitno su nam potrebni izbori da se kazne svi koji bi da predaju Kosovo i Metohiju...

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • rrr Vreme: 27.03.2013 20:07h

  • Srpski veteran Vreme: 27.03.2013 18:23h

    E pa Srbi s Kosova na srecu vam Toma.Sta ste trazili to ste i dobili sto mi je posebno drago.Vas Toma se prvo pozdravlja sTacijem a sad spominje i neku drzavu Kosovo.Pa lepo .Tek cete videti i to uskoro ,posle novog susreta Tacija i Dacica,ali ce to sve lepo objasniti Mirin iVucicev pulen sa 200 osvojenih glasova Vulin

    Preporuka čitalaca: +11 - 0

  • Realno Vreme: 27.03.2013 17:51h

    Kada je Srbija 1912 dobila-osvojila Kosovo ni to nije moglo bez bkagoslova tadašnjih svetskih sila na kongresu. Sada ga je tako i izgubila , a možda ga nekada opet i dobije. No u međuvremenu to su ipak dve države.

    Preporuka čitalaca: +3 - 4

  • Suki Vreme: 27.03.2013 17:24h

    Neka je Kosovo drzava, kako rece neko(Stevan)protektorat ili nesto trece,Sta god.Ali NE POTPISIVATI NISTA.Kada se potpise to je za vjek i vjekova.Tomislave ne igraj se.Ne navlaci prokletstvo na sebe i svoje potomstvo.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Mii Vreme: 27.03.2013 16:05h

    Ако је Косово и Метохија држава нама обичним људима, ако тако доживљавамо своју колевку, нека нестанемо и нека нас више нема. Ја Србин нисам ако признам ту "реалност на терену" и не желим да живим у Србији без Косова и Метохије. А једина је реалност је та да је нама Косово и Метохија одузето бомбардовањем и насилним насељавањем Арнаута, систематским тј.. А ви "СРБИ" који га се одричете, сетите се и нас протераних, тако ћете и ви бити отерани са својих огњишта, јер брат брата не оставља на муци, него му помаже.

    Preporuka čitalaca: +5 - 2

  • Teodora Vreme: 27.03.2013 13:15h

    Nije on napravio nikakav gaf, već su stvari takve, a njemu je izletelo nešto što nije nameravao,možda, tada da kaže, nego kasnije, u nekoj drugoj, zvaničnoj prilici. Sa takvom realnošću, zapečaćenom 1999. u Kumanovu, suočio bi se bilo ko na mestu predsednika. Velika je srpska nevolja, međutim, što imamo baš Nikolića za predsednika. Apsolutno je nedostojan, bez ikakvih kvaliteta i znanja, kompromitovan na svim poljima (od formalnog obrazovanja, preko katastrofalnog političkog pedigrea, do ličnog koristoljublja), i potpuno nesposoban za to.Definitivno najgori predsednik koji nas je zadesio!

    Preporuka čitalaca: +16 - 3

  • @stevan Vreme: 27.03.2013 12:43h

    Kosovo nije drzava, Kosovo je okupirana juzna srpska pokrajna. Protiv pravno, zlocinacki oteta iz Srbije. Kosovo je po Ustavu Srbije, medjunarodnom pravu, rezoluciji 1244 sastavni deo Srbije, to ne moze da se promeni, pa makar ovi izdajnici potpisali kaputulaciju. Dok je jedan Srbin, Kosmet ce biti srpski. Kosovo i Metohija su bili pod okupacijom 500 godina pa je vraceno u sastav Srbije, ne razumem cemu tolika kuknjava, nije nase nije nase. Naravno da je nase i uvek ce biti. A da bi se oslobodio Kosmet mora prvo da se oslobodi Beograd od briselskih slugu.

    Preporuka čitalaca: +17 - 7

  • stevan Vreme: 27.03.2013 11:56h

    Kosovo je drzava,hteli mi to ili ne bez obzira koliko nas to bolelo jer iza njega stoje najjace drzave na svetu,i to ne moze promeniti ni sveti Toma a ni ovaj nas i ako bi on to sigurno zeleo.Dobice Kosovo i clanstvo u UN,zivi bili pa videli,i sto pre to shvatimo bice nam lakse jer sila boga ne moli.Dosta smo trpeli,a sta nas jos ceka?

    Preporuka čitalaca: +10 - 12

  • Mare Vreme: 27.03.2013 11:12h

    Bolje da pece rakiju....u selu za drugo nije

    Preporuka čitalaca: +22 - 0

  • toma Vreme: 27.03.2013 10:37h

  • Toma Vreme: 27.03.2013 10:35h

  • JA Vreme: 27.03.2013 10:33h

    Neverni Toma je poslat po zadatku, bice on taj koji daje amanet na nezavisnost, Americi to i treba, samo jedan mali potpis, da skinu breme svega sto su pocinili ovde, da kad ih pitaju sta su ucinili, kazu, da bio je to "Milosrdni Andjeo"...dok Vucic kao hapsi po Srbiji i zaludjuje narod, dok Mihajloviceva laze za struju i njeno pojeftinjenje, Toma kaze Dacicu, ako propadnu pregovori(ako ne potpises predaju), idemo na izbore, pa Tomo ti potpisi....ne teraj druge.

    Preporuka čitalaca: +18 - 0

  • gici Vreme: 27.03.2013 10:20h

    Kave smo krelce izabrali majko mila,sve grdje i grdje.Toma radikal pa sad liberal demokrata ,Vucic iron-fist 90-ih stavio Fendi naocare i postade evropejac veci od cede jovanovica .Mora da im nesto rade po mozgu cim promene curak za 180 stepeni kad dodju na vlast.

    Preporuka čitalaca: +19 - 1

  • danijel Vreme: 27.03.2013 09:10h

    Toma se sve vise kandiduje za BARONA MINHAUZENA srpske politicke scene. Toliko je lazi izgovorio u predizbornoj kampanji o Kosovu da bi mu i cuveni baron pozavideo.

    Preporuka čitalaca: +19 - 1

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>