Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PREDSEDNIK NAPRAVIO GAF

Tomo, zar je Kosovo država?!

Autor: M. D. - M. K. | 27.03.2013 - 08:00:00h | Komentara: 17

Dok se Srbija grčevito bori da sačuva južnu srpsku pokrajinu, predsednik Tomislav Nikolić već je “priznao” Kosovo kao nezavisnu državu!

Predsednik napravio  gaf

Predsednik napravio gaf

On je gostujući u ponedeljak uveče na TV B92, u emisiji “Između dve vatre”, napravio nedopustiv gaf i Srbiju i Kosovo okarakterisao kao dve države. Nikolić se, međutim, nakon toga brzo ispravio. Na pitanje novinarke ukoliko bi se dijalog završio neuspehom da li će Srbija imati šansu za drugi dijalog, Nikolić je Kosovu dao status države!


“Ovo je dijalog zato što obe države žele da ispune uslove”, izgovorio je Nikolić, da bi se nakon pauze od nekoliko sekundi ispravio. “Zato što privremena administracija u Prištini želi sporazum o pridruživanju, a Srbija želi da otpočne pregovore”, rekao je predsednik. Da li je reč o lapsusu ili o nečem drugom, procenite sami.
Poslednji komentari
  • danijel Vreme: 27.03.2013 09:10h

    Toma se sve vise kandiduje za BARONA MINHAUZENA srpske politicke scene. Toliko je lazi izgovorio u predizbornoj kampanji o Kosovu da bi mu i cuveni baron pozavideo.

  • gici Vreme: 27.03.2013 10:20h

    Kave smo krelce izabrali majko mila,sve grdje i grdje.Toma radikal pa sad liberal demokrata ,Vucic iron-fist 90-ih stavio Fendi naocare i postade evropejac veci od cede jovanovica .Mora da im nesto rade po mozgu cim promene curak za 180 stepeni kad dodju na vlast.

  • JA Vreme: 27.03.2013 10:33h

    Neverni Toma je poslat po zadatku, bice on taj koji daje amanet na nezavisnost, Americi to i treba, samo jedan mali potpis, da skinu breme svega sto su pocinili ovde, da kad ih pitaju sta su ucinili, kazu, da bio je to "Milosrdni Andjeo"...dok Vucic kao hapsi po Srbiji i zaludjuje narod, dok Mihajloviceva laze za struju i njeno pojeftinjenje, Toma kaze Dacicu, ako propadnu pregovori(ako ne potpises predaju), idemo na izbore, pa Tomo ti potpisi....ne teraj druge.

  • Mare Vreme: 27.03.2013 11:12h

    Bolje da pece rakiju....u selu za drugo nije

  • stevan Vreme: 27.03.2013 11:56h

    Kosovo je drzava,hteli mi to ili ne bez obzira koliko nas to bolelo jer iza njega stoje najjace drzave na svetu,i to ne moze promeniti ni sveti Toma a ni ovaj nas i ako bi on to sigurno zeleo.Dobice Kosovo i clanstvo u UN,zivi bili pa videli,i sto pre to shvatimo bice nam lakse jer sila boga ne moli.Dosta smo trpeli,a sta nas jos ceka?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP