Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Umesto „dobar dan”, kažu mi „šta je, šmekeru?”

Vanja Udovičić, ministar omladine i sporta, požalio se juče, između ostalog, na nekulturu u Srbiji.

  • momazver Vreme: 20.12.2013 23:56h

  • mima Vreme: 20.12.2013 13:14h

    Procitala sam sve ove komentare,pet ih je i htela bih da kazem samo ovo nije vazno o kome se radi, FUNKCIJA TREBA DA SE POSTUJE! Kada doticni, ne bude na toj funkciji, zavisi od domaceg vaspitanja, kako ce mu se ko obracati, ali za sada funkciju treba postovati. Toliko o tome!

    Preporuka čitalaca: +1 - 2

  • Gaga Vreme: 20.12.2013 09:26h

    Možda nisam bila dovoljno jasna. Moje dete se bavi sportom i trenira plivanje baš na bazenu u Kragujevcu, ali iako predpostavimo da je čuo za Vanju Udovičića ne bi ga prepoznao da ga vidi pored bazena ili na ulici. A i da ga prepozna ne bi se javljao čoveku koga lično ne poznaje. To što je neko poznat ne znači da bi trebalo svi da mu se javljaju na ulici ako se lično ne poznaju sa njim.

    Preporuka čitalaca: +3 - 1

  • momazver Vreme: 19.12.2013 20:00h

    MIMA..- iseli se... U KINI JEDU PSE,jel to nekultura.. U JAPANU PODRIGUJU ZA STOLOM,jel to nekultura., ESKIM NUDI SVOJU ZENU GOSTU,,jel to nekultura....i jezik i socijalna ponasanja evoluiraju,menjaju se.. u staro grckoj nisi mogao biti pripadnik visokog drustva ako nisi bio,kako se to danas kaze -GAY. PERIKLE,SOKRAT,PLATON,AHIL,ALEXANDAR MAKEDONSKI,LEONIDA.. i svi koji su ostavili trag u istoriji isli su u GIMNAZIJU/sto u originalu znaci..*.zabranjen pristup zenama pod pretnjom smrcu..*/ gde su ih UCILI kako ,sta i gde je kulturno i ispravno...MIMI ..JE TO /tada bila/ NEKULTURA ili....

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • kiki Vreme: 19.12.2013 17:25h

    a sta treba da mu ljube stope

    Preporuka čitalaca: +3 - 1

  • mima Vreme: 19.12.2013 15:19h

    Mi smo jedan tako nekulturan narod, prost do bola. Putovala sam na dosta destinacija i jos uvek putujem, odem da se odmorim od prostakluka i primitivizma... Ulice su nam prljave, pune ispljuvaka, da ne mogu da gledam pravo ispred sebe kada idem ulicom, kako ne bih ugazila u ispljuvak ili neki pseci izmet. UZAS! Po pijacama, od duvanskog dima prodavaca-namrstenih, besnih ne mogu ni da pazarim kako treba... Ako bih se i usudila da nesto kazem kako je u drugim zemljama, bolje i da neznate sta primitivci kazu. STRASNO. I mladi ministar omladine i sporta je takodje duze bio odsutan iz Srbije, te mu je sve ovo neshvatljivo. Apsolutno ga razumem. Imala sam jednu prijateljicu, koja je znala da kaze SACUVAJ NAS BOZE RATA I PROSTAKA. Ona vise nije medju nama, ali ostala sam ja koja to sada govorim.

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

  • Vitez Vreme: 19.12.2013 11:16h

    Gago, ti si primer naše kulture. Vidim da radiš na detetu "širi dalje" I naka si ti to nama objasnio :)

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • nenad Vreme: 19.12.2013 10:46h

    Oprostite Gago ali moram nesto da primetim. Vi ste ovde ako sam razumeo rekli da Vas kao porodicu ne zanima sport ili da domaci sport ne zanima Vaseg sina. Kako god i jedno i drugo jako je pogresno. Dete od deset godina da bi se i fizicki i psihicki pravilno razvijalo potrebno je da bude ukljuceno u bavljenje sportom. Kroz sport dete se uci kako da gubi, kako da dobija i da se do rezultata dolazi samo radom i stice se borilacki instikt da nikad nema odustajanja. Svi oni roditelji koji su zamislili da svoje nedolecene komplekse lece na svojoj deci tako sto ce ih zabiti samo za knjigu i nabiti ih za racunar i radni sto prvo ce ugroziti zdravlje svog deteta. upravo zato imamo toliki broj gojazne dece i toliki broj kardio-vaskularnih oboljenja vec kod mladih ljudi.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Gaga Vreme: 19.12.2013 09:08h

    Po meni to je baš suprotno. Zašto bi neko pozdravljao ljude koje je video na TV-u, a nije se sa njima upoznao? Pa šta ako je to Vanja Udovičić ? Deca u Kragujevcu su jako lepo vaspitana, a što neko umišlja da svi treba da mu se klanjaju...Možda su deca i čula za ime Vanje Udovičića (ako predpostavimo da nekog u porodici uopšte zanima i prati vaterpolo), ali baš da ga prepoznaju na bazenu...Moje dete ima 10 godina, nas sport ne zanima previše i ne zna ni jednog vaterpolistu, ni po imenu, još manje po izgledu...

    Preporuka čitalaca: +11 - 2

  • pop Vreme: 19.12.2013 09:00h

    Neće dugo proći...biće i to !!! Lepo narod kaže : sa kim si takav si !!!

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • momazver Vreme: 19.12.2013 08:23h

    Vanjice..tebi,sportisti,zagrebantu, to smeta.Imas dovoljno godina i iskustva da znas kada ti je to receno ironicno,pa na licu mesta -repliciraj. A celi muski deo vlade bio bi presrecan kada bi bilo ko ,bilo koga od njih tako oslovio.I narod i klinci ,sto znaju, sto instinktivno osecaju kada treba da *progutaju zabu* pred *omiljenim* ljudima.Tebi je fotelja udarila u glavu, poceo si da sve gledas kroz njihove,politicarske naocare,pa ne vidis da svi koji te tako oslovljavaju NISU nekulturni, nego te vole i izrazavaju ti postovanje na specifican srpski nacin,koji samo odrodjeni od naroda ne razumeju.Jos nisi,al ako nastavis ko neki ministri/istina iza ledja,jer vlas bije i za sitnije/ oslovljavace te *...-Gde si krpo od coveka...* Jel to hoces.

    Preporuka čitalaca: +13 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>