Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Utorak je dan D za Srbiju!

Premijer Srbije Ivica Dačić kaže za “Alo!” da Beograd najkasnije do utorka mora da odluči da ...

  • Anja Vreme: 05.04.2013 13:24h

    Taci je izjavio na tim pregovorima da mora da se drzi Ustava, a od nas zapad ocekuje da se odreknemo naseg Ustava, dakle arsini su razliciti odstrane zapadnih zvanicnika. Treba insistirati na sirokoj autonomiji i tako skinuti bedu sa vrata.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Milivoj Vreme: 05.04.2013 11:12h

  • Dragan Vreme: 04.04.2013 22:22h

  • vladan Vreme: 04.04.2013 19:14h

    dacic je bio u politici duuuugo godina i ostace i dalje tamo ma kakvo resenje bude sto je za njega najvaznije a i za ostalu bratiju, njih srbija interesuje vise kao subjekt od koga zaradjuju i vise nista, dokle je njihova politika dovela narod vidno je na svakom koraku tako da je njihova briga za isti samo lazni moral .

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Milivoj Vreme: 04.04.2013 19:01h

    Nema dileme , Dačiću.Ovo se me sme prihvatiti..

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Dejan Vreme: 04.04.2013 17:56h

  • SOS Vreme: 04.04.2013 17:33h

    Dan D za Srbiju ili vlast? Drzava to ste vi? Ili drzava, to je narod?

    Preporuka čitalaca: +5 - 0

  • biki Vreme: 04.04.2013 16:10h

    to smo i ocekivali.sve je besmisleno nemamo sa kim razgovaorati jer oni imaju svoj cilj sve je uzalud kao sto godinama pokusavaju da ostvare da sami prstanemo na njihove uslove, ali tu nije kraj bice i dalje uslova i nikad kraja tome.neka nam je bog upomoci.

    Preporuka čitalaca: +4 - 1

  • dedadragan01 Vreme: 04.04.2013 16:05h

    Sirenje defetizma i beznadja su oblici specijalnog rata koje neprijatelj primenjuje kako bi protivnika obeshrabrio. Medjutim, reci da je utorak dan D za Srbiju od strane premijera nase zemlje, nije nista drugo nego sirenje defetizma i beznadja. Imam osecaj da su se nasi drzavnici isprepadali i nisu u stanju da se kontrolisu, kada daju izjave. Prateci i citajuci izjave nasih vodja koji pregovaraju u Briselu, cini mi se da su oni vec odlucili da priznaju Kosmet kao suverenu drzavu, samo nas svojim izjavama plase i misle, da nam bombasticnim izjavama, bace prasinu u oci i da rade sta hoce. Ovde moram da napomenem da su se na Ustavu Srbije zakleli da rade po njemu, a delaju tako gazeci ga na svakom koraku. Niti jednog momenta se nisu zapitali jeli protuustavno to sto rade i dogovaraju.G -din Vucic nece pred skupstinu jer bi se tamo, kako kaze, svadjali.

    Preporuka čitalaca: +5 - 1

  • Rakun Vreme: 04.04.2013 14:46h

    Gospodo, nema tu mnogo da se duma o tome šta će biti. Srbija treba da odbije kapitulaciju i okrene se sebi i Rusiji, nema druge. Izdaja Srbije i srpskog naroda, neće biti nikakva garancija za ulazak u zločinačku EU, jedino će sadašnja garnitura političara, navući na sebe oreol izdajnika i prokletstvo na sebe i svoj porod. Kakav bre dan D, pa nije ni Milošević te 1999. godine potpisao kapitulaciju, pa evo Srbije i danas. Šta plašite narod, dosta mu je i svoje muke. Nego gospodo, glave gore i odbijte taj sramni papir, za dobro svih nas.

    Preporuka čitalaca: +8 - 3

  • Jovan Jovanovic Vreme: 04.04.2013 14:29h

    Ivice,ne ponavljaj sa Kosmetom onu izdaju kakva je bila sa Republikom Srpskom("mir nema alternativu"),tako se ne cuva drzava.Cehoslovaci su pre 2 sv.rata Hitleru cinili sve moguce ustupke,pa im je Cercil na to rekao"Izabrali ste sramotu da bi izbegli rat.E,sada cete imati i rat i sramotu."Izdaja R.Srpske sem sramote(a sta drugo izdaja moze da donese)nije donela,pa nece ni izdaja Kosmeta.

    Preporuka čitalaca: +7 - 5

  • SAMI? Vreme: 04.04.2013 14:08h

    pa ruse (kao i ostale prijateljske nam zemlje kao kinu, brazil itd...) su Bota & kompani sami izgurali iz pregovora onda kada su odlucili da pregovore izmjeste iz UN-a i SB-a (gdje su rusi i kinezi stalne clanice i imaju veoma veliku tezinu) u EU i brisel. kako rusi, kinezi, juznoamerikanci, indijci i ostali nama prijateljski nastrojeni nisu clanice EU tako i nemaju sta da kazu! nasi su sami htjeli da im BRISEL (citaj njemci) odlucuje i vodi pregovore a sada se kao cude kako nemamo podrsku i kako smo SAMI!?!?!

    Preporuka čitalaca: +4 - 4

  • Branko Vreme: 04.04.2013 13:02h

    Nedajte se nikako. Nemojte da popustate ovoj bagri iz Brisela. Ionako ih nece biti za jedno tri-cetiri godine, kada im ponestane novca da finansiraju ovu propalu bagru juzno od Olimpa. Ukoliko sada popustite, znajte da ta djubrad vec imaju spremna scenarija za Vojvodinu i Sandzak.

    Preporuka čitalaca: +7 - 3

  • Aca Vreme: 04.04.2013 12:31h

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>