Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Vesić: Veće kazne za 'švercere' u gradskom prevozu!

Gradski menadžer Goran Vesić najavio je da će sutra, na sednici Gradskog veća, biti doneta odluka ...

  • Neverica Vreme: 04.09.2014 13:56h

    Hocete da se poveca procenat obrazovanih?! Pa kako to mislite da se desi, ako niko ne ulaze u skolstvo i obrazovanje, vecina nastavnika i profesora ne sluzi nicemu, samo sede i izbacuju svoju frustraciju zbog napacenog zivota koji zive, neki sa cak 2. fakulteta, prenose sve to na nas studente, Vasu decu, i sve ostale.. Servirate nam Pink i ostale kic i sund kanale.. Secam se da kad sma bila klinka nekada si mogao da vidis nesto zanimljivo na TV-u sada me je stras da isti i upalim.. Posle se pitate zasto svi idu?! Icice dokle god se ovde nesto ne promeni.. A dokle god ima i onih koji misle da je kukavicki potez otici iz pakla, samo vi ostanite ovde i budite srecni sto cete voditi ovaj napaceni i mizerni ziovt satkan od necije miilostinje.. Tuzna je ova nasa ''Srpska'' prica.. (ovo je nastavak, posto nije moglo sve da stane u jedan koment.)

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Neverica Vreme: 04.09.2014 13:55h

    Da li doticni ''gospodin'' zaista misli da je ovo u redu?! Ok treba ulagati, ali od cega odvajati?! Penzie nece ni postojati kroz par meseci, pocecemo da se ubijamo medjusobno jer niko nece imati sta da jede.. Dokle vise mislite da nas tretirate ovako Sve se vraca u zivot, nece me cuditi da svim ovim ''politicarima'' krene da se vraca svo zlo koje su nacinili.. Umesto da se ponasaju shodno polozaju oni ga zloupotrebljavaju! Hrana u skupstini vam je nezamislivo jeftina, dok nama obicnim smrtnicima d abismo napravili ta rucak sa istim namirnicama treba bar 4 puta vise novca u odnosu na to koliko vi taj isti obrok placate tamo..

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • mile Vreme: 03.09.2014 14:47h

  • airBrada Vreme: 03.09.2014 13:28h

    ..."Došli smo u situaciju da gradski prevoz ne može samostalno da funkcioniše"... Pa gradski prevoz u Beogradu nikada samostalno nije funkcionisao!

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>