Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Vlada šalje avion po Perišića!

Momčilo Perišić (68), bivši načelnik Generalštaba Vojske Jugoslavije, oslobođen je juče pred ...

  • Vitez Vreme: 01.03.2013 13:13h

    Nadam se da ove glupe odn. zlonamerne komentare ne pišu Srbi, a i ako pišu onda će od ljubomore pocrkati te smo opet na dobidku.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • possmatrač Vreme: 01.03.2013 09:35h

    komentar srbende je na svom mestu a pozivam ovu vesnu da poseti malo republiku srpsku i uveri se u istinu a ne da gleda b92 ili bhtv

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Boris Vreme: 01.03.2013 07:25h

    A sta ste drugo i ocekivali od saradnika CIA-e. Ajde da vidimo da li ce i drugi generali biti oslobodjeni??? Naravno da nece....sto ce i potvrditi moju tezu i ostale teze o izdaji.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • jovica Vreme: 28.02.2013 23:21h

    dobro sto nasi šalju avion neka vide hrvati da imi mislimo o nasima generalima

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Slavko Vreme: 28.02.2013 21:36h

  • cia Vreme: 28.02.2013 21:22h

    lepo,treba mu napraviti prijem pred milion SRBA gde cemo proslaviti to da nismo genocidni.treba pustiti da se covek odmori par dana.a ,onda da vidimo sta se radilo u motelu saric zajedno sa onim biznismenom vlajkovicem iz obrenovca i sa americkim diplomatom ,da vidimo kakve su se vojne tajne prodavale i kome.

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • Vera Vreme: 28.02.2013 21:03h

    MA GDE COVEKA U TAJ POKVARENI AVION, OVI IZGLEDA HOCE DA GA SE OTARASE, AKO NIJE HAG, ONDA CE ONI

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • paja Vreme: 28.02.2013 19:44h

    alal vera na komentaru,sve si lepo rekao..jedinstveni slucaj u svetu zabelezen da je nacelnik generalstaba neke zemlje uhvacen kako nosi u gacama poverljiva dokumenta opertivcu CIA-e.. nagrada za izdaju ..!!

    Preporuka čitalaca: +4 - 1

  • Slavko Vojvođanin Vreme: 28.02.2013 17:55h

    Generale, verovao sam u Tebe i nisam se prevario. Uzdignute glave napred idi dalje, jer je dokatano da nisi kriv. Ti, koji Te optužuju za izdaju, ne znaju šta čine i ne uzimaj im za zlo. Za pohlepnog čoveka se kaže: Daš mu jedan prst, on hoće celu šaku. Daš mu šaku, hoće ruku. Nikada dosta. A hiljadu puta mu učini i hiljadu prvi put nemoj, kao da mu nikada ništa učinio nisi. E, takav šljam od ljudi Te blati. Da si im ostavio sve i bio osuđen, verovatno bi bio bolji. Oni bi se širili po Srbiji, a Ti bi trunuo u zatvoru. Ili, ne daj bože, da si poginuo, e tada bi bili najsretniji...Jad i beda od srpskoga izroda.

    Preporuka čitalaca: +1 - 3

  • anazg Vreme: 28.02.2013 17:35h

  • Vesna Vreme: 28.02.2013 17:16h

    Istina je to sto kaze Srbenda, ovaj je oslobodjen jer je duvao u istu tikvu sa CIA-om.Ali i on i Vi ostale Srbende iz Bosne, spomenik da podignete Milosevicu, jer da nije bilo njega i njegove pogibeljne politike(po Srbiju) vi nikada ne biste ni imali RS,Sve sto vam je dao i pomogao, dao je preko nasih ledja, a poklonu se u zube ne gleda!!!Gde se pogubise vasi heroji, sve setajuci po Beogradu, dok su vam Srbijanci branili teritorije.Budalastina!!!

    Preporuka čitalaca: +4 - 2

  • Srbenda iz Mostara Vreme: 28.02.2013 16:54h

    E 'vako, da vam ja kazem. Ovaj nas "vojvoda" je onomad '92 zaista skocio u pomoc srpskom narodu Hercegovine i ustasama dao lekciju koju zaboraviti nece nikada. Medjutim, ovaj isti nas je ispalio, skupa sa ostatkom JNA, prodao u okviru neke politicke igre, pa smo izgubili kompletnu lijevu obalu Neretve, i imali veliki broj poginulih dok smo zaustavili ustaski napad, a ovaj gore se povukao i sa sobom ponio vecinu oruzja koje nam je bilo preko potrebno. Ovu oslobadjajucu presudu je dobio kao nagradu za spijunazu (u kojoj je uhvacen). Dakle, gazda mu je bacio kosku nagradjujuci ga za izdaju svoje zemlje. Gazda je tu ubio dvije muhe, jer sad Srbi ne mogu reci da je Hag pristrasan kad je oslobodio Gotovinu. Kako vidite, "oslobodio" je i jednog srpskog "heroja", pardon spijuna. Dakle gospodo novinari, ne balegajte o "pravdi", nema ovo nikakve veze sa pravdom. Da je pravde, Gotovina bi trunuo na dozivotnoj robiji u Hagu, a ovaj bi bio streljan u Srbiji zbog spijunaze.

    Preporuka čitalaca: +13 - 1

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>