Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Vučić i ministri promovišu "Moju Srbiju" (FOTO)

Počela promocija turističke ponude Srbije i kampanja "Moja Srbija". Premijer Aleksandar Vučić na ...

  • meda Vreme: 12.06.2015 23:07h

    Da ima obraza,on bi s stideo. Kakvo letovanje. Radim kao stoka,a vise ne mogu da finansiram i hranu i kiriju i racune.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • dobri Vreme: 12.06.2015 19:09h

    NEK PROČITA GOS. PREMIJER OVE KOMENTARE AKO GA INTERESUJE ŠTA OBIČAN NAROD MISLI, SASVIM JE DOVOLJNO REČENO , A JA AKO KOMENTARIŠEM NJEGOVE APELE (nećete objaviti) verujem da će Guvernrka kojoj sve malo PA I PLATA OD 680.000 DIN , otići na srpsko more tj Vlasinsko jezero da letuje, 'aj da VIDIMO. Ustvari, Premijer nema svoje JA, pošto o svemu odlučuje, TREBA DA PITA MEĐUNARODNU ZAJEDNICU gde 85% golih i bosih Srba da letuje koji ni za lebac nemaju!! a AONI NJEGOVI IZ RESORA I DRUGI KRIM.. SI DO 100% TJ. 15% ZNA SE...

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • Mix Vreme: 12.06.2015 18:52h

    Ne mogu da se odlucim izmedju Arilja i Nove Varosi... Moze savet, premijeru? Gde je bolja plaza, nocni povod, zabavni sadrzaji? Ili da ipak idem na vodopad u Jagodinu?

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • Katarina Vreme: 12.06.2015 18:33h

    I Vučić će da letuje kod kuće, samo se ne zna gde mu je kuća!

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • Leka Vreme: 12.06.2015 18:27h

    Bas ce neko za vaucer od 5000 din da ne ode na more. Zar ovaj nas tata nema druga posla? SInoc nas na smrt uplasi a ja ne vidim da je ovo najopasniji period za nas.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Marko Vreme: 12.06.2015 15:20h

    Šta je sada na redu. U pomanjakanju "pozitivnih" političkih doigađaja, ajmo na odmor. Dog će građane dočekati vrući računi, takse, komunalije,struja i kazne za nedisciplinu. Kada bih ja mogao njima da naplatim kazne za sve promašene politke, ne bih se brinuo za moje sadašnje račune.

    Preporuka čitalaca: +11 - 0

  • Vladimir Vreme: 12.06.2015 15:03h

    Da čovek ne poveruje. Letovanje je mislena imenica za 90% gradjana. Sada će ovih 90% jadnika kroz punjenje budžeta obezbediti pare da subvencionišu odmor onim koji imaju. Normalnom čoveku to ne bi moglo pasti na pamet. Ali normalnih odavno nema. Ako ovome dodamo da sirotinja, puneći budžet, obezbedjuje za subvencije potsticaje koje dobijaju oni koji imaju. Dobijamo kompletnu sliku o odnosima u kapitalizmu koji su surovi a kapitalizam na srpski način je genocide. Valda će se stvoriti uslovi odnosno doći vreme da ovi od 90 godine do danas polože račune za sve što su učinili ovom narodu. Od naroda koji je imao svoje dostojanstvo, ponos, ugled u svetu, pristojan život postali smo najjadniji I najbedniji narod u Evropi a možda I sire. Bez sredstava za život, bez ponosa, bez poštovanja I bez svega što treba da poseduje čovek u 21. veku u srcu Evrope.

    Preporuka čitalaca: +11 - 0

  • penzioner Vreme: 12.06.2015 14:55h

  • vladimir Vreme: 12.06.2015 14:51h

    Demagogija da veća biti ne može. A šta je sa slobodom kretanja ljudi, ideja, kapitala.... Malo sam za to malo nisam. Dajte gospodo zaštite jadne seljake da pijemo domaće mleko da jedemo domaće šnicle da jedemo domaće povrće. E to ne može mora seve da se uveze. Sve što je domaće da se uništi (mislim na proizvodnju). Ovako malo prašine jadnom I ošamućenom narodu.

    Preporuka čitalaca: +9 - 0

  • putnik Vreme: 12.06.2015 14:33h

    U kojoj zemlji ovi zive?Pa jel znaju da obican svet nema posao,nema pare za letovanje i nemaju pojima kako ce platiti porez. Oni pricaju o popustu !?! Znaci lopovi koji imaju para i letuju po dva puta jos ce da imaju popust na porez a obican svet nek crkne.Ko cita izmedju redova ovo je klasicna poruka da od postenog rada nema nista!

    Preporuka čitalaca: +10 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>