Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Za pet „eksperata“ 19,3 miliona!

Za astronomske zarade svega petoro članova saveta državne Agencije za energetiku, građani Srbije su ...

  • nedjo Vreme: 21.05.2013 02:03h

  • Sone ZR Vreme: 20.05.2013 15:13h

    Slažem se sa prethodnim komentarima u vezi gospođe ministarke Zorane M. !?! Sve je kao u narodnoj poslovici: Svakog čuda tri dana dosta ! Isto mislim i o Vučiću, puca iz prazne puške, sredio Miškovića i stao. A pitam se šta bi sa Bekom, Šutanovcem, Vlahovićem, Hamovićem, Bubalom,.....................................itd ?????????????????

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • penzioner Vreme: 20.05.2013 14:48h

    Fala B. imamo puno agencija koje trose velike pare ali nemamo inspekcija da kontrolisu poslovanje firmi da ne dodjemo u situaciju da nas pokradu lopovi iz raznih mafija ili kao ovi iz Agrobanke, azotare, Galenike!

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Sredoje Vreme: 20.05.2013 13:26h

    Oni mora da su eksperti za tudj novac...

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Toma,Staro Selo Vreme: 20.05.2013 13:20h

    Koliko nezaposlenih mladih ljudi,ovi eksperti a razumu se u energetiku ko magarac u kantar,koriste slabost sistema pa kradu li kradu.U Srbiji nije bilo dobro kada je bila jedna stranka,sada ih imamo sijaset,tako kod nas stranke imaju zemlju, njome rukovode,gule kozu obicnim gradjanima jer ih pljackaju dva puta ,prvi put naplatom usluga gradjanima a drugi put preko budzeta.Nesposobni direktori,popstavljeni po stranackom kjljucu,buzetskim novcem pokrivaju svoju nesposobnopst i neznanje.Sta je ova vlada uradila da posle godinu dana stane tome na put NISTA.Oduzmite tim gladnim majmunima mogucnost da pljackaju i eto mogucnosti da se zaposli 500.000 mladikh ljudi.Zemljom politiucari porekjo strraqnaka pljackaju a omladfina bezi u inostranstvo,sela nam opustose.

    Preporuka čitalaca: +7 - 1

  • vera Vreme: 20.05.2013 12:52h

    Kako vreme prolazi gospodi Mihajlovic je potreban sve veci tim eksperata i samim tim pokazala da nije nikakav strucnjak za energetiku. U predizbornoj kampaanji bila je dosta azurna ali na delu vrlo losa. U svakom slucaju svakim danom je sve vise dokaza da SNS nema strucnih kadrova. Veliko razocaranje za sve nas koji smo im verovali.

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

  • snena45 Vreme: 20.05.2013 12:20h

    A meni dosla crvena opomena za 12.000 dinara

    Preporuka čitalaca: +5 - 0

  • mima Vreme: 20.05.2013 12:05h

    Ako su stvarno eksperti, i ako su rezultati njihovog rada vidljivi, nemam nista protiv. Nadam se da imaju "prave" diplome, a ne ove danasnje sega_mega i sl. Predsednikova primanja, ne mogu se nikako porediti sa primanjima eksperata. Predpostavljam da su oni od velike koristi nasoj ministarki energetike.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Terra Avstralis Vreme: 20.05.2013 12:03h

    Macic Ljubo......polupismeni ljakse.Pecat svih garnitura na vlasti.Za njega je Politikin Zabvnik teska strucna literatura.....

    Preporuka čitalaca: +5 - 4

  • Sladjana Vreme: 20.05.2013 11:33h

    Kad već "češljate", pročešljajte i Agenciju za lekove, ima zaposlenih 200 osoba, pa iako im je jedan od zadataka da prate snabdevenost tržišta lekovima, nekih lekova nema. Važno je da i oni imaju super zarade i krize za njih nema. Verovatno je i njima izgovor da to traži EU. Da se podsetimo da je minimalna zarada u EU 770 evra, i to je standarda, zar ne?

    Preporuka čitalaca: +7 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>