Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Za „prekovremeno“ uzeli 160 miliona!

Zaposleni u Republičkom geodetskom zavodu (RGZ), koji su iznašli način da i pored smanjenja plata ...

  • bordzija Vreme: 21.06.2015 16:50h

    U GZS idu oni koji moraju i oni koji su silom naterani, od samog ulaska se oseti nerad, javašluk i lopovluk. Prosto se oseća u vazduhu da nešto nije kako treba. Primanje nagrada (novo ime za mito) spada u sportsku aktivnost koju su u GZ doveli do virtuoznosti. Ništa im nije strano na tom polju, a obećanja dele kao da su deda mrazovi. Od vrha pa do kafe kuvarice. Suština je da ta kafe kuvarica može više uraditi nego neki na komandujućem mestu u GZ. Ovde je potrebna jedna dobra istražna ekipa i odmah da rezervišu desetak čelija u CZ-u.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Goranin Vreme: 21.06.2015 15:32h

    Tacno tako kako lekari izjavljuju. Naime jos sezdesetih godina proslog veka, dolazile su smese iz Italije, a ditribuirane iz Dubrovnika, koje su davale cudan ukus sladoledu. Ja sam dete (sada mi je 65.godina) poslasticara,vrsnog majstora, koji je odmah odbacio ovaj proizvod iako je bilo isplativije praviti sladoled od njih. Tradicionalna svest kod spravljanja hrane, dovela nas je do toga da jos uvek niko nije stradao u goranskim ducanima. Aditiva,a ima ih masa u spravljanju hrane izazivaju svojim hemijskim reakcijama, neprirodni tok hrane kroz organizam, u potpunosti kako pomenuti strucnjaci napominju. Nazalost industija hrane, sigurno je, nece odbaciti aditive jer ce ih dovesti do finansijskog kraha. Nema te snage koja bi promenila izradu ispravnih hranljivih proizvoda u modernom svetu.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • drmr Vreme: 21.06.2015 15:20h

    Ima mesta al ne i hleba...ima Srbija dosta i svojih bez posla koje treba nahraniti i napojiti..a primala je i ona izbegle,nije da nije..pa je stigla i kriza devedesetih..pa ova najzadnja kriza...za ove izbegle iz Sirije i Å¡to kuda Srbija nije odgovorna za njihov egzodus pa nema obavezu da ih trajno zbrinjava!!

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • marija Vreme: 21.06.2015 14:07h

  • Marija Vreme: 21.06.2015 14:05h

  • Marija Vreme: 21.06.2015 14:05h

  • Marija Vreme: 21.06.2015 14:04h

    Neka mi neko nabavi/posalje mail gospodina Vulina, imam za njega, a i ljude zainteresovane za rad, fantasticnu ponudu, veoma dobro placenu!

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Liro Vreme: 20.06.2015 21:16h

    Banda, šta reći, nedužnim penzionerima umanjene penzije, a ovi iz RGZ (ako je tačno što Alo iznosi) se razmeću, ubiše se od nerada, leže, odmaraju, a privatni geometri uzimaju pare! Šta je sa ministricom Mihajlović, koja im je nadređena, zašto ne raspuisti tu bandu (ponovo se ograđujem ako je tačno što pišu novine)!

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Pavle Vreme: 20.06.2015 20:35h

    ovo je cist bezobrazluk "grupe gradjana" koja je i predala zahtev Ustavnom sudu za ocenu ustavnosti Zakona o državnom premeru i katastru koju su ministri tadasnje Vlade i doneli, potpisali, overili i stavili svoj potpis da je sve u redu sa tim zakonom. Nekome iz samog RGZ-a se to nije dopadalo i sad stalno podmece nogu i zeli da radnici sa srednjom geodetskom skolom imaju 25000 din.

    Preporuka čitalaca: +2 - 2

  • Ugovorac S.M Vreme: 20.06.2015 20:04h

    stojanka pa navise to je sve u podruznim jedinicama ili ti SKN a vec o cenjenom rgz sa pripadajucim min jad i beda. afera softvera sa simensom ko platio, afera map programa ko platio prekovremeni za vreme prethodnih..... trebo bi mi roman da pisem sve funkcionise na ledjima ugovorenih radnika koji drze ovu ruinu u kakvom takvom stanju prema kojima se ponasaju kao prema robovima ya platu od 25 000 do 30 k kada tri radnika zasticena kao tetrebi pokupe plate a jedan ugovorac ih zaradi tako to biva ,moze te eli da verujete da moze plata da se zaradi ceo dan igrajuci karte, osteceni su radnici jer im je uskracen intenet pa ne mogu da citaju novine a legalizacija tipa za ove pare-platu ja da radim taj posao.... esej i ep da pisem post scriptum nadam se da ce vodja ovo procitatik= kao sto je i sma izjavio da citucka svaka mu cast

    Preporuka čitalaca: +2 - 2

  • Ugovorac S.M Vreme: 20.06.2015 20:03h

    Vrh ledenog brega kao i ostale stvari u ovoj drzavi nisu ni drugi sistemi imuni na ove stvari ali sto se ovde dzapa ali svaka cast vodji lici mi na Domanovicevog, pisu se fiktivni sati da bi se nadopunile smanjene sss oko 44 vss 50 d0 60 i VSS stojanka

    Preporuka čitalaca: +2 - 2

  • Geometar Vreme: 20.06.2015 19:56h

    Bilo bi jako lepo kada bi doticni " NOVINAR" osim spominjanja " NASEG IZVORA" naveo i ime tog izvora, mislim da je to korekto ukoliko zeli da se plasira istina. Evidento je da tvorca ovog teksta jako interesuje RGZ jer ovo nije prvi tekst iz pera ovog novinara. Pitam se da li je to slucajnost ...

    Preporuka čitalaca: +3 - 2

  • tesla Vreme: 20.06.2015 16:36h

    Da li znate da je plata sa srednjom skolom 25000 bez tih fiktivnih prekovremenih a sa njima 33000-35000, ali nije to u pitanju nego zasto se bonus daje ovima sa fakultetom sto imaju 100000 dinara platu

    Preporuka čitalaca: +6 - 1

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>