Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Zadužujemo se za još 345,6 miliona € zbog propalih banaka!

Građani Srbije ove godine biće zaduženi za dodatnih 345,6 miliona evra kod inostranih finansijskih ...

  • lalalupsi Vreme: 25.03.2014 23:29h

    U sivim normalnim drzavama ,drzava spasava drzavne banke. Netreba puno pameti ,pa da se zna da je stecaj najgora moguca opcija. Guvernerka bi to trebala da zna, ako se imalo razume u finansije. Zato bi joj bolje bilo da pre nego sto da bilo kakvu izjavu da konsultuje ljudeod struke.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • perica Vreme: 07.03.2014 08:31h

    U Zrenjaninu za dug od par hiljada din na vrata kucaju privatni uterivaci dugova. Ovde se kradu milioni evra i niko nije optuzen???? Napredna vlast,nema sta....hvala im.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • momazver Vreme: 07.03.2014 07:59h

    Mislim..sta reci....Svako normalan i razuman zna kako se u ovim slucajevima MORA postupati..To kaze i advokat Pavlovic..*..vec bi MORALI biti u ZARVORU SVI koji su dopustili da do propadanja banaka dodje.* Ja bi savetovao da se tih 785/sedamstoosamdesetpet/miliona evra konfiskuje/zapravo vrati/ od onik koji su ih UKRALI. IMAJU IH LOPOVI...IMAJU...STO U PARAMA/na inostranim racunima/ STO U NEKRETNINAMA /u Srbiji i po svetu/ ..ALI.../vrana vrani oci ne iskopa..jer...kadija te/se/ tuzi,kadija ti/si/ sudi...i OPET CE DA N A S IZVACARE. Dzaba nama sto se deremo -Ua lopovi..samo cemo i mi izgubiti dobar glas.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Ana Vreme: 07.03.2014 07:58h

    Ovo je bruka i sramota, za sve vlade , za NBS.Narod treba konačno da shvati i kazni političare koji su omogućili tajkunima da se toliko drsko i bezobrazno bogate na narodnoj grbači.Svi političari su znali za to i koristili to. Zašto ne kaznite tajkune i političare nego kažnjavate narod i buduće generacije sa još većim zaduživanjem zato što je neko uzimao milione Eura kredita i ništa nije vraćao. Kaznite tajkune oduzimanjem vila, luksuznih stanova, aviona, jahti itd.Ne, nećete, tajkuni su vaši i sa vama su se rukovali, ali zato narod zadužuj i kazni sa nemoguće teškim životom. E, kada vidim da ste kaznili vaše miljenike tajkune, izaći ću na izbore. Do tada sam apstinent.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>