Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Zaustavite Zukorlića na vreme!

Poziv muftije Muamera Zukorlića na dijalog o autonomiji Sandžaka i njegova inicijativa da se uvede ...

  • mile Vreme: 24.11.2013 10:26h

    Tako je pocelo i sa Kosovom davno jos,slicna retorika je bila i 1991. na pocetku kraja bivse drzave tako da sudeci po reakciji vlade nase opet se malo sta tu oni pitaju,zivi bii pa videli,naravno da ne bih voleo da do toga dodje ali obzirom da muftija cak ni opomenut nije a da ne pricam o kazni nesto govori,meni nista dobro to ne izgleda.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Yusuf Vreme: 24.11.2013 07:51h

    Sve što traži uvaženi Muftija su evropski standardi,nešto što Evropa dobro poznaje i ništa više od toga!Isti oni koji su krivi za genocid u BiH bi ponovo tenkovima riješavali svoje unutrašnje probleme!!!

    Preporuka čitalaca: +2 - 2

  • Yusuf Vreme: 24.11.2013 07:44h

    Sve što traži uvaženi Muftija ef. Zukorlić su evropski standardi,nešto što Evropa dobro poznaje i ništa više od toga! Sad bi oni koji su krivi za agresiju i genocid u BiH,tenkovima riješavali svoje unutrašnje probleme!!!

    Preporuka čitalaca: +3 - 1

  • Eco Vreme: 24.11.2013 03:18h

    A boli vas istina i tebe Prasime i vas ostale ,e pa zapamtite Kao sto pamtite i tugujete za Kosovom, Autonomije ce biti .kosovo je drzava i zauvijek ce biti .ii ziviot svoj za sandzak moj.al nadam se da nece trebat jer Uvazeni Muftija nas je dovoljno pametan da to odradi na civilizovan nacin i Ako bi rasim i patak dača (dačic) malo da ubijaju i da kolju Bosnjake jer du se Bosnjaci probudili.i zapamtite nikada vise Bosnjaci zaspati nece.

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

  • Diko Vreme: 24.11.2013 02:37h

    E Dacicu, za tebe je Srbija Drzava a ne Domovina. Tvoja Domovina je Kosovo. E sad drugo je pitanje koju i ciju bi ti vlast vise volio da bude na Kosovu ali istina je da je Kosovo tvoja Domovina. E sad, sto se tice "budalastina", ti i svi oni koji misle kao ti, ovim cinom sto ste izjavili povodom izjava muftije Zukorlica, zabili auto gol. Ovim cinom negiranja vi ste vec ustvari prihvatili autonomiju Sandzaka. Bilo bi ti bolje da si sutio! Ako drzava Srbija uvazava Bosnjake i Srbe i Crnogorce onda ce dati autonomiju Sandzaka, a sve ovo do sada receno od strane ministara govori nam suprotno.

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • alex Vreme: 24.11.2013 01:08h

    To bi ja iz vazduha poprasio u sirokom luku sa kosovom zajedno.pozzz

    Preporuka čitalaca: +0 - 2

  • Zoran Vreme: 24.11.2013 00:02h

    Raška oblast je oblast u kojoj ja živim .

    Preporuka čitalaca: +1 - 6

  • Sandzo Vreme: 24.11.2013 00:01h

    Samo trazimo sto nam pripada nista manje ni vise... Zivimo i postujemo svoje komsije ali trazimoo prava kao i drugi gradjani koji zive na teritoriji Srbije i Crne ..Preko grancnu regiju Sandzak bez mijenjanja postijecih granica..To je neminovnost koja ce se desiti dijlogom koja ce biti svim narodima pogodna..Muftija je vodja svih Bosnjaka svidelo se to nekom ili ne...Selam za sve Bosnjake i pozdrav za nase drage komsije...

    Preporuka čitalaca: +5 - 3

  • Meljo Vreme: 23.11.2013 21:09h

    Ko malo ozbiljnije prati politicka desavanja u Sandzaku i muftijine izjave i deklaracije shvatice da ratni huskaci jednako upravljaju medijima kao pocetkom 90 tih.....

    Preporuka čitalaca: +4 - 2

  • ana Vreme: 23.11.2013 20:31h

    Na rep stati,a jezicinu odrezati.Sramota od vjerskog predstavnika da siri I podstice mrznju.Mnogi se varaju ako misle da je ovo bezazleno,za svaku osudu.On umjesto da prica o toleranciji,ljubavi,vjeri u Boga,uplice se na vrlo nepristojan I netolerantan nacin u politiku.Ljudi u Bosnia su Bosanci,onda bi se Bosnia zvala drugacije.Pusti ljude neka zive zivot,a ti se moli Bogu za oprostaj.Ako se ne varam podsticanje mrznje je kaznjivo.

    Preporuka čitalaca: +1 - 4

  • ana Vreme: 23.11.2013 19:28h

    Ti kuvas li kuvas,i zaista niko te ne kaznjava.Muftijo,Sandzaklije u Sarajevo nisu Bosnjaci,naravno oni to nisu pogotovo u Srbiji.Prihvati da ste Srbijanci,muslimanske vjeroispovjesti.Muftija je virus koji se moze lako prosiriti.Ignorisanjem nnegovih izjava nista se ne dobija.Ok ako se Sandzak odcjepljuje moze i Republica Srpska,zar ne.Raspadom na sve manje drzavice mi smo sve slabiji.Bilo bi zaocekivati da ga kazni vjerska zajednica,jer nijedna sveta knjiga ne uci o netoleranciji,izgleda da Vlada Srbije nema petlju da ga kazni.

    Preporuka čitalaca: +2 - 6

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>