Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Ženi presekli glasne žice umesto da izvade štitnjaču!

Novosadska horistkinja Nataša Marić Ačanski (50) podnela je tužbu protiv lekara i bolnice jer su ...

  • sreten Vreme: 14.12.2013 10:32h

    U toj bolnici nesto smrdi..drug mi je umro bukvalno u njoj..rutinska kontrola..poslat iz crne gore za ns..zbog prostate,doktor djozic iz ns uputio ga u MC..za tri dana lezanja i jedan pregled uzeli su mu celih 80 hiljada dinara..otpustili ga kada su videli da je sjeban i uputili u mitrovicu..kada je tamo doktor video znaci za malo se nije srusio..umro je posle dva dana..jedan dan lezanja u mc je 15 hiljada..neka zena istera do kraja..i ovi ce podneti tuzbu..poznato im je ime marko gajic..pljuju po policiji a policija je mala mqca za ove..sve neki slucajevi rutinski a zavrsavaju se sa smrtnim ishodom

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Marko Vreme: 14.12.2013 09:33h

    Zatvorite tu bolnicu

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Giga Vreme: 14.12.2013 08:26h

    "traži naknada štete u iznosu od 3,5 miliona dinara" ... pa to je svega 30.000 € ... u normalnim zemljama za ovako nešto ispod miliončeta se ne počinje ni razgovor o nadoknadi štete.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Milka Vreme: 12.12.2013 22:37h

    Prof Zoricic, ti si dokaz zadnjeg mesta naseg zdravstva zajedno sa ostalom lekarskom mafijaskom bagrom koji su nedodirljivi zakonom!

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • kleopatra Vreme: 12.12.2013 21:19h

    Prestanite sa tendecioznim komentarima...Ako tumor štitne žlezde zahvati svojim rastom nerve odgovorne za pokretanje glasnih žica,naravno da će i ti nervi operacijom biti odstranjeni...To je OPISANA komplikacija i u svakom udžbeniku taj podatak možete naci...Žao mi je gospodje,ali to se zaista dešava i nije do doktora.Takodje se veoma često dešava da se po operaciji mora ponovo intervenisati jer zaostaner deo tkiva...Nije to precizna granica pa doktor namerno ostavi deo tumora !! Ne napadajte čoveka ,nije greška već KOMPLIKACIJA !!!

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Novosađanka Vreme: 12.12.2013 18:37h

    A šta rade nadležne inspekcije i lekarska komora? Šta čekate, zatvarajte tu bolnicu dok još nekog nisu upropastili! S obzirom koliko traju sudski procesi u ovoj zemlji, na žalost, dok se dođe do pravosnažne i izvršne presude postoji velika šansa da u ovoj ustanovi još neko prođe "kao bos po trnju" i da za to još debelo plati!

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Marika Vreme: 12.12.2013 16:50h

    Sve je moguce. No, ja sam sa ovom bolnicom imala jako dobro iskustvo pre nekoliko meseci. Jeste da kosta, ali sada mi je odlicno. Moguce je da grese, moguce da je sada losije, ne znam. Ja sam tada bila zadovoljna. Treba se svakako ispitati sve.

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • Tuga :( Vreme: 12.12.2013 15:08h

    I naravno niko kriv, kao i uvek kad je lekarska greska u pitanju! U Srbiji su oni kao roboti, nikad ne grese, i sve po zakonu !

    Preporuka čitalaca: +1 - 3

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>