Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Zlatna medalja „orlića“ vredi milijarde za Srbiju!

Uspeh mladih fudbalera koji su osvojili Svetsko prvenstvo za Srbiju je reklama teška nekoliko milijardi ...

  • mixy94..nastavak Vreme: 25.07.2015 13:26h

    Primer istocne nemacke ne moze da se uzme kao merodavan jer se usred tehnoslosjih inovacija menja i optimalna ekonomska politika :D Ne moze se kao primer uzeti ni nesto iz 2000-te godine a kamoli nesto tako davno kao sto je Istocna nemacka :D Ukoliko te vise zanima o ovoj temi mozes otici do skriptarnice "Mina" u blizini Ekonomskog fakulteta :D Trazi skriptu za ispit iz Osnova Makroekonomije :D procitaj dva pitanja: "nova klasicarska makroekonomija-vremenska konzistentnost ekonomske politike" i celu oblast gde se prica o "Mandel-Flamingovom modelu" kao i sve od AD krivoj (kriva agregatne traznje). Pozdrav :D

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Mixy94 Vreme: 25.07.2015 13:25h

    Miodraze, tvoja konstatacija uopste nije tacna... Ukoliko bi u Srbiji postojao klub kao sto je Barselona dnevno bi kroz Beograd prolazilo nekoliko hiljada ljudi iz samo tog vida turizma... Klub bi unosio po 300M evra u zemlju godisnje... Privlacio bi vece sponzore... Cena nasih igraca bi bila veca, za nekog omladinca OFK-e neki belgijski klub nama platio 2M umesto 300k... Od tih 2M barem bi 300,000 direktno uslo u nasu privredu a ovako sve pokupe menadzeri... Pa to je 1000 prosecnih plata za jedan mesec :D Takodje bi cena nekretnina mnogo porasla... Ako je sadasnja vrednost naih igraca 150 miliona evra ona bi skocila barem na 300 miliona :D infrastruktura bi se brze gradila :D to bi dovodilo do povecanja drzavnih izdataka :D sto bi povecalo i nacionalni dogodak :D I ne mogu sada sve da objasnjavam :D

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Vuk Vreme: 24.06.2015 07:47h

    Kupio šećeranu za 13DM sa sve radnicima i sad si ti pametan je li???Treba te u zatvor sa onima koji su ti to omogućili..

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • mix Vreme: 24.06.2015 07:37h

    Interesuje me jedna stvar: da li FIFA dodeljuje novcane nagrade za uspeh na svetskim sampionatima juniora i mladih? I koliko je , ev. FSS dobio za titulu? Bilo bi dobro da nesto i dobiju i da se sve ulozi u omladinski fudbal!!!

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • misho Vreme: 24.06.2015 06:57h

    znači uskoro vraćaju otete penzije..........ha,ha,ha.........

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • mix Vreme: 24.06.2015 06:36h

    Postoje stvari u zivotu koje se ne mogu egzaktno meriti i iskazati u vidu neke mere.... Ali, da je ovaj trijumf nasih mladica zaista veliki sam po sebi je tacna konstatacija. Naime, doprinos u tom smislu je srazmeran popularnosti sporta , a tu je fudbal nenadmasan i ne treba biti mnogo pametan pa shvatiti da je u tom smislu, mislim marketinskom, posebno naglasen i stepenom satanizacije nase zemlje kojoj je bila izlozena u toku poslednjih dvadesetak i nekoliko godina. Naravno, u tom smislu su trijumfi nasih spoortista zaist mnogo doprineli da se slika o Srbiji i srpskom narodu donekle ispravi. Trebace, medjutim jos mnogo vremena da se ona potpuno izbrise iz svetskih lobanja , mozda i citava jedna genercija, celih 80-100 godina.Tolike su razmere stete nanesene.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Миодраг Vreme: 23.06.2015 22:55h

    Ови нису нормални... И то причају тзв префесори економског факултета? Нека ми неко каже научни рад у признатом научном часопису где успех спротиста поспешује економију једне земље? Одмах да кажем да се не труде јер НЕ постоји. Само погледајте Источну Немачку током 80-их година прошлог века када је била међу три светсле државе у освајању олимпијских медаља а остаће упамћена као једна од најрепресивнијих икада и са посрнулом економијом! Срамота шта ови квази-стручњаци причају. Боље би им било да млађахним шутачима лопте објасне да је Србија по уставу секуларна држава.

    Preporuka čitalaca: +3 - 1

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>