Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Bizzare

Evo zašto hleb uvek pada na namazanu stranu

Na pitanje zašto hleb uvek pada na namazanu stranu, naučnici odgovaraju: zbog visine stola. Ako ste ...

  • mm Vreme: 07.06.2015 19:39h

    Objasnjenje je vrlo prosto hleb pada na namazanu stranu iz razloga sto je promenilo teziste. Teziste se vise ne nalazi na sredini kriske hleba vec je blize namazanoj strani zbog tezine o to vam je objasnjenje

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>