Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Hronika

Bacali su me na stepenice!

Ministarstvo unutrašnjih poslova suspendovalo je Milosava Stikovića, pomoćnika komandira policijske ...

  • dedadragan01 Vreme: 16.11.2012 16:28h

    Moj, prije podne poslati komentar, niste objavili, medjutim, objavljujete komentare koji brane policajce siledzije. Ocito je da ste izvrsili odabir komentara koji su afirmativni za policajce kojima su svi izrekli ukore nekorektnosti u toku vrsenja sliuzbe.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Maja Vreme: 16.11.2012 12:22h

    Petre, idi pregledaj se.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Momčilo Vreme: 16.11.2012 12:05h

    Ovde samo panduri ostavljaju komentare. Nije im pravo što će im kolega odgovarati za kriminal, pa da je poštovao zakon na vreme ne bi ni mi pisali ove komentare. Na robiji treba dobro da razmisli o svojim postupcima i biće mu na duši lakše kada odrobija svoje delo.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • DSV Vreme: 16.11.2012 10:58h

    Alo vi sto od dece UNAPRED pravite kriminalce ,a znate li zasto ? Pa zato sto su videli i STA JE ZAKON I KO GA SPROVODI .A da ne pisem kako! A policajca NEMOZETE odbraniti jer je sve vidjeno u Srbiji oko 2 MULIONA ljudi i u inostranstvu najmanje MILION ! Tako je to veliko branitelji sada snje vlast .A ovaj policajac se ponasao tako jer je konacno PONOVO Ndosao na svoje -GEDINO i Dacicevo vreme! Al sve ide na vodu do nekog ponovnog 5.Oktobra!

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Allek Vreme: 16.11.2012 09:42h

    ne mogu da verujem da siledžija pokušava da se izvuče na ženinu smrt!?? kakve to veze ima, ovome se po faci vidi da je bio siledžija oduvek, samo kod nas u Srbiji postoje dve vrste siledžija, one koji su u uniformi i niko im ne sme ništa, a imaju i siledžije koje ne nose uniformu i koje ove siledžije u uniformama ponekad uhapse... da je neke pravde Stiković bi bio doživotno suspendovan i jedino što bi mogao da radi je da pere policijske automobile i marice...

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Zoran Vreme: 16.11.2012 09:18h

    Zalosno je sto brane ovog i ostale bahate i bezobrazne policajce. Pretiti deci da ce da ih pohapse ako se ne pomere a ne pozvati roditelje da to ucine umesto policije je vec zlocin prema deci. Ako je rekla da ih bude sramota u mnozini bila je potpuno u pravu. Za ovog policajca malo je kazna da dobije otkaz kao policajac, njega treba u zatvor na duze vreme.

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

  • dugi Vreme: 16.11.2012 09:15h

    Pa znaci vi na ulicu pustate psihicki labilne koji ce sutra poceti da pucaju po ulici

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Glisa Vreme: 16.11.2012 06:36h

    Majka umesto da je dosla i rekla Detetu da se skloni ona napada Policajca,sve je to Matic organizovao unapred,nebranim Policiju ali oni su poslati da sprovedu sudsku odluku,sigurno ne bez razloga.Ako je ovaj Policajac prekrsijo zakon i trebaq ga kazniti,a sta ce sa ovom Gospodjom,ona je sprecavala sluzbena lica da sprovedu sudsku odluku,i nji treba kazniti sto guraju Decu ispred sebe.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • petar Vreme: 16.11.2012 06:24h

    Nemojte kaznjavati policajca, on je dobro radio svoj posao, kako god nekome to nije pravo. Verujte, ova zena nazovi majka je vec napravila buduce kriminalce od svoje dece , da se kladimo i vidimo to za 10 godina mozda i pre

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • dane Vreme: 16.11.2012 06:11h

    Pa bre Milosave otkud ti u BG?A ovce ostavio same?

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • boco Vreme: 15.11.2012 23:48h

    Koji pripadnik policije ce nakon ovoga ici da izvrsava svoja zaduzenja, ako postupa kako treba, biva pod pritiskom javnosti kaznjen. da li su ih uopste trebali slati i sta su ocekivali oni koji su ih poslali. Da obave zadatak ili ne. Isturati decu isto je sramota.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • brasko Vreme: 15.11.2012 23:29h

    sramota je zbog cega su suspendovali neduznog coveka.sta je to uradio pitam se..znaci mozemo da radimo sta hocemo a policija neka gleda i neka aplaudira.veselo.stvarno neka se radi sta god ko hoce.policijo navijajte i uzivajte.klonite se da ne bi dosli u ovakvu situaciju

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>