Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Hronika

Čoveka na samrti poslao kući na supicu!

Milorad Đokić iz Vreoca umro je u prošlu nedelju od infarkta srca, a njegov sin Dragan za očevu smrt ...

  • suzana Vreme: 10.08.2013 17:06h

    Pa ovo je Srbija sta vas cudi.Mi smo prosli kroz golgotu u Pancevackoj bolnici ,gde coveku sa puknutim cirom niko nije hteo da ukaze pomoc ,ishod je bio tragican.A da bi tragedija bila veca bili smo ucenjeni da potpisemo da necemo tuziti doticnog nacelnika hirurgije.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • redovan čitalac ALO Vreme: 19.12.2012 18:43h

  • min Vreme: 18.12.2012 14:28h

    ova aleksandra je izgleda bas tezak psihopata

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

  • nada Vreme: 18.12.2012 13:26h

    Ogorcenom i tuznom narodu uvek treba neko ko je kriv ya njihov jad i muku, a nista lakse nego sav svoj gnev usmeriti na nekog ko je sa njim u neposrednom kontaktu. U svakoj banci sedi obezbedjenje, a oseblje lazarevacke hitne pomoci cak ni nocu nema pravo na taj luksuz.Sestre i tehnicari su placeni kao radnice u osrednjem butiku, a lekari kao cistacice sa malo vise staza u REIKu. Nikoga nema da nas vidi i da pise o tome kad skupljamo polumrtve ljude i decu sa Ibarske magistrale, kad se zavlacimo pod prevrnute traktore i kad skidamo svoje jakne da pokrijemo unesrecene u hipovolemijskom soku. Iskreno zelim svim dole potpisanim Lazarevcanima da dozvotno ostanu u uverenju da smo bahati i beskorisni, ali bojim se da ce ih u jednom trenutku zivot razuveriti, kao sto je nazalost razuverio mnoge do sada.

    Preporuka čitalaca: +7 - 0

  • aleksandra Vreme: 17.12.2012 12:12h

  • aleksandra Vreme: 17.12.2012 11:27h

    Ma neeeee,doktore,zdravstvo,sestre sve to,to treba ukinuti.Sta ce nama doktori,sestre i sve to,mozemo mi i sami da se lecimo,pametniji smo od te bagre sto puta.Sta bre zoves Hitnu,ides kod doktora ,nosis mu kafu,a on te i ne vidi.To treba jos vise pljuvati,pljuvati dok god ima pljuvacke.Pa to nisu ljudi,to su bre krpe.A to sto rade sa nesrecnim,bolesnim ,krvavim,usranim ispovracanim,pijanim,drogiranim,agresivnim,napustenim i zapustenim,to sto nose,vade,vuku,kisnu,prte,blatnjave,pa to moze bre svaka susa da radi,to je bre smesno.Pa sta,ako su i neku bebu,babu,prosjaka,smrznutog,izgorelog,slogiranog,unakazenog,slomljenog...kao spasili.Ma sta ce nama ta bagra od medicinara.PS>Oni su bre pretplaceni.

    Preporuka čitalaca: +4 - 2

  • Lazarevčanin! Vreme: 17.12.2012 07:30h

    Ovo je jednostavno realnost Doma zdravlja Lazarevac, mi smo imali sličnu situaciju bože hvala sa ne ovakvim ishodom.Takvo bahato i nestručno ponašanje je bruka za ovo društvo. Mora se po dihtno nešto preduzeti !!!! Saučešće porodici i istrajte u tužbi kako bi se bar sačuvao nečiji život.

    Preporuka čitalaca: +0 - 5

  • Mimi Vreme: 16.12.2012 16:48h

    Zasto inicijali doktora. Ime i prezime, fotografiju, da narod ne ide kod nekog ko kod predinfarktnog stanja preporucuje supicu. Pojeo bi on moju supicu.

    Preporuka čitalaca: +4 - 2

  • Nex Vreme: 16.12.2012 16:28h

    Hitna sluzba Lazarevac je opsta katastrofa.Imaju 15 novih saniteta,vozilo gradjanima daju samo kad je bukvalno pitanje zivota i smrti.Postoji prostorija gde lekari sede,tu je uvek televizor pojacan do daske,smeju se i pricaju glasno kao da su na vasaru,dok prostoriju u kojoj borave pacijenti koji su iz nekog razloga zadrzani skoro da niko i ne obilazi.Zamalo sam imao tragican slucaj u porodici zbog njihove greske,ja i mnogi sugradjani.Molim gospodu novinare da malo detaljnije procesljaju sta se i kako radi,imaju mnogo toga da napisu o Lazarevackoj "hitnoj slizbi".

    Preporuka čitalaca: +4 - 3

  • 94? Vreme: 16.12.2012 16:21h

    Lazarevcani da ne pricamo o tome da je "hitnoj" potrebno vise od sat vremena da dodje. Da raspolazu samo sa jednom ekipom uvece na ceo Lazarevac + okolna mesta, posto kako kazu Ministarstvo neodobrava vise radnih mesta ili sta vec. Tako da su lekari kod nas i Bogovi pa biraju kod koga ce da odu i kome da pomognu...

    Preporuka čitalaca: +4 - 2

  • snezana Vreme: 16.12.2012 16:09h

    A sta je cudno to za Lazarevacki Dom Zdravlja,bahatost bezobrazluk to jedino se moze reci za DOKTORE ako se tako mogu nazvati.Posebna prica je DR ZEKIC o njemu se moze napisati knjiga o njegovoj nestrucnosti.Aili ko jos veruje obicnom smrtniku

    Preporuka čitalaca: +3 - 3

  • mira Vreme: 16.12.2012 12:26h

    Poznato mi je sve to , jer smo je moja porodica prosla kroz slicno , sa istim ishodom.Ocu je bilo lose.U domu zdravlja rekli da je sve ok .Nakon toga...povracanje , trnjenje....Hitnu zvali tri puta, kod cetvrog poziva se srusio ....pre toga molili doktorku iz ambulante ogranka doma zdravlja koji se nalazi u istom u ulazu da se popne na cetvrti - odgovor njen je da ne ide po stanovima, nek pacijent sidje. Hitna ga odvozi u Gradku bolnicu , gde se svadjaju da li je krevet na kom je donet moj otac vlasnistvo Gradske bolnice ili Hitne pomoci. I kamen bi pukao za to vreme.Infarkt -otac je preminuo.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • milan cuburac Vreme: 16.12.2012 11:47h

    pitam se?! moze li iko, u ovoj drzavi da nas zastiti od samovolje lekara? ovo je tek jedan u nizu slucajeva , sa smrtnim ishodom. lekari se, kao i politicari, stite medjusobno. i svoje neznanje, pravdaju, nepredvidjenim komplikacijama. nedavno, poznanicu su operisali, navodno od kamena u zuci. zena citav zivot patila od cira, na dvanaestopalacnom. citavo prolece trpela bolove. i rekla lekarima od cega boluje. badava. kad joj je pozlilo toliko da nije mogla trpeti bolove, hitno je operisali, ponovo. i ??? zeni puko cir, sadrzaj se razlio po stomaku, i adio. umrla je u teskim bolovima. lekarskom greskom. sta sad njena rodbina da radi? pa nista. nje nema, advokati preskupi, a i komora stiti svoje kadrove. i hajdmo sad kod dr. bolje odmah sami da se spakujemo pa u pogrebno.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Zorica Vreme: 16.12.2012 11:43h

    Neznam sta da kazem posle svega, kako pitam se samo kako mogu pocetnike da stave u hitnu pomoc. Moj otac je umro u Smederevskoj bolnici na slican nacin. Receno je da ima grip a umro od sepse. U 21 veku od sepse strasno.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • verica Vreme: 16.12.2012 11:31h

    Moju majku je ortoped sa svim titulama ILIC sa urgentog centra sa slomljenim kukom proglasio ludom da joj to sve ide iz glave poslao kuci i ona je nazalost preminula

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • sasa Vreme: 16.12.2012 10:40h

    taj je verovatno kupio diplomu i to na akciji

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • petra Vreme: 16.12.2012 10:33h

    to,vam je majka srbija,lekari zasticeni ko beli medvedi,a sirotinja umire da je jadni covek imo lovu,i odvezo oca na privatnu kliniku,verovatno da bi covek bio ziv,

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • ana Vreme: 16.12.2012 09:04h

    taj vise ni grlo da ne pregleda. Oduzeti mu diplomu i zabraniti d audje u ordinaciju.Previše ubica imamo u zdravstvu. Neki rade za osiguravajuće kuće, neki za pogrebnike, neki za socijalno a neki za stranku, neki za trgovce lekovima. Hvala Bogu da još ima dobrih poštenih lekara ali će pred najezdom i forsiranjem ološa i oni uskoro nestati.

    Preporuka čitalaca: +6 - 1

  • nikola Vreme: 16.12.2012 05:22h

    Svi koji imaju titulu "DR" neznači i da su sposobni doktori,pogotovu ako su im tate na nekim funkcijama.

    Preporuka čitalaca: +4 - 1

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>