Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Hronika

Gledala sam kako mi doktori ubijaju oca!

Ivana Ceman (25) iz Šida ispratila je svog oca Ljubivoja Pajića (52) na jednostavnu laparoskopsku operaciju ...

  • mery Vreme: 22.02.2015 09:58h

    Kada je brat cuo za to, poludio, povisio je ton na doticnoga koji obilazi ponekad pacijente. Sljedeci dan mamu su vratili kuci ( bolnica je otpustila ), u gorem stanju nego je otisla. Plus, sa velikom ranom na ledjima, od lezanja, nepomicnog. Umrla je kuci, osmi dan od otpustanja iz bolnice. Jedina mi je utjeha, sto bar nije umrla gladna i zedna, imala je njegu porodice i familije. Pokoj joj dusi. Samo se nadam da ce dzelati otici u pakao gdje im je i mjesto..nema u njima trunke ljudskosti.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • mery Vreme: 22.02.2015 09:57h

    Moja pokojna majka je tamo upucena na lijecenje zbog prehlade, koja usput nosi stomacne probleme. Bila je tamo 21 dan, koliko se sjecam, izmrsala vise od 10 kg. Dzelati je nisu htjeli hraniti, niti vode joj nisu htjeli dati po cijeli dan. Da je ne bi morali presvlaciti. Jedino sto su joj davali bile su injekcije za spavanje. Bila je sa jednom divnom gospodjom u istoj sobi, koja bi je nahranila i napojila kad je bila budna i pri svijesti. I sta su dzelati uradili, izmjestili tu gospodju iz sobe.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • vesna Vreme: 02.03.2013 09:29h

    Pa sta je DOKTORU Radojcicu diplomiranom mesaru da operise slepo crevo a u pitanju jaka upala mokracnih kanala i to kod malog deteta . Uci se covek jos . STRASNO NE ZNAM KO GA DRZI SAMO U BOLNICI POSLE DUGOGODISNJIH KOBNIH GRESAKA.

    Preporuka čitalaca: +22 - 1

  • bole Vreme: 01.03.2013 10:37h

    Kao prvo-nema "rutinske i jednostavne"operacije.I vađenje zuba može da se i te kako iskomplikuje.Čovek nije kaput na kome se rutinski prišiva dugme.Strašna je svaka smrt ali osuditi nekoga bez istrage i suđenje nije baš u redu.Na kraju ko baš toliko sumnja u rad lekara neka se leči sam ili neka ide u inostranstvo.Postoje i privatne klinike pa neka bira...

    Preporuka čitalaca: +6 - 11

  • doktor Vreme: 01.03.2013 09:29h

    Pa da doktori bi od svojih plata trebali da srede i prljave toalete, da se ne izrazim sta je to. Ne moze da se radi medicina 20 i 21 veka u zgradama iz 18 tog veka. Znate li gde jos u bolnicama postoji centralna ventilacija? Pa verovatno samo u zaostalim drzavama. Dzabe vama sto ste vi ne znam kako sterilisali instrumente , kada vam kroz centralnu ventilaciju bakterije dolaze u prostor putujuci. Bolnice su prlaljave, neodrzavane, udjite samo u toalet vecine bolnica bilo koji pa cete da vidite. Cudo je da sepse nema vise, a nema je zato sto se uglavnom pacijenti zbog uslova u bolnicama drze na velikim dozama antibiotika pa posle kada sve prodje jos 6 meseci lece upropascenu crevnu floru. Ali dragi moji kako je tako je, nikome nije lepo, i niko ne voli date uslove ali stegnimo zube.

    Preporuka čitalaca: +5 - 11

  • Enko Vreme: 01.03.2013 09:26h

    Samo napred i tužbe i sve što treba, ne prihvatam da se ništa ne može uraditi. To što neki prihvataju da se ne može nešto uraditi po tom pitanju, to su ispunjene želje tuženih.

    Preporuka čitalaca: +14 - 0

  • Višnja Vreme: 01.03.2013 04:33h

    Užas šta se radi iz vrata ove ustanove.Ljudi umiru,krivci se lako proglašavaju nevinim,a ono malo hrabrih ,koji se odvaže da ih tuže nailaze na lažirane umrlice,nalaze obdukcije...Direktor Mitrovačke bolnice je velikodušno u svoje okrilje primio jednog od retkih lekara,kome je dokazana krivica za ubistvo devojke-operacije čukljeva, anesteziologaM.Stojanovića,kom je na vrlo čudan način nabavio licencu i odmah ga nagradio članstvom u upravnom odboru bolnice..Hipokrate,ko su ti naslednici?

    Preporuka čitalaca: +14 - 2

  • Svetlana Vreme: 28.02.2013 22:08h

    Draga Ivana izgubila sam oca pre tri godine još uvek žalim zbog toga. Znam da ti je mnogo teško jer su rane sveže. Moraš biti hrabra i boriti se za pravdu jer bi tako i tvoj otac želeo. Želim ti puno sreće u ovoj neizvesnoj borbi! Svi oni koji su krivi za smrt tvoga oca, neka budu pravedno kažnjeni!

    Preporuka čitalaca: +9 - 0

  • Mima Vreme: 28.02.2013 21:57h

    Bolnica u Sremskoj Mitrovici je poznata po javasluku, nemaru i neprofesinolanosti. Tamo se mito otvoreno prima. Ko ima para, zivece, ko nema, umrece. Sramota su za celu Srbiju i krajnje je vreme da se javasluku i nemaru i bezobrazluku u sremskomitrovackoj bolnici stane na put!!! To je klanica a ne bolnica!

    Preporuka čitalaca: +20 - 2

  • nada Vreme: 28.02.2013 20:08h

    Žao mi je i iskreno saučešće porodici Ceman, isto tako završila je i moja majka u mitrovačkoj bolnici nakon laparoskopske operacije žuči koju je izvršio dr.Djordje Teodorović prošle godine 16.11.2011.god. da bi nakon četiri meseca,tačnije 04.03.2012.god.preminula

    Preporuka čitalaca: +17 - 2

  • Goca Vreme: 28.02.2013 18:15h

    Draga Ivana, žao mi je što si morala da prođeš kroz sve ovo. Kroz sličnu agoniju smo moja porodica i ja prošle na Kliničkom centru Srbije, Institut za hematologiju. Toliko nestručnog i nehumanog osoblja na jednom mestu teško je naći, a sve su veliki dr. mr. prof. Jedino što svi zajedno možemo da se molimo jeste da nikako niko koga volimo ne završi na takvim mestima jer ponajmanje liče na bolnice. Moj otac je preminuo prvi dan po prijemu na njihovo odelenje gde mu nisu pružili nikakvu pomoć, valjda su smatrali da je živeo dovoljno. Najgore iskustvo u životu koje sam imala sa bolnicama je sa dr. Darkom Antićem i prof. Ivom Elezovićem.

    Preporuka čitalaca: +18 - 8

  • ADAM Vreme: 28.02.2013 17:57h

    IVANA primi nase naiskrenije saucesce ....SRAMOTA JE DA SE U 21 VEK-u DESAVAJU OVAKVE (banalna i rutinska operacija zuci sa danasnjom tehnikom ) STVARI A PRITOM SVI CUTE I KRIJU O DESAVANJIMA !!!

    Preporuka čitalaca: +10 - 1

  • stevo Vreme: 28.02.2013 16:13h

    Нажалост,нема ништа од тога.Они се јакоооо добро покривају,инспекције се најаве,среде се папири и то је то!Кад би полицијски инспетори,наравно не Митровачки,испитали све болеснике који су били с њим у соби ako није био изолован ,особље,да видиш,шта би се ту свашта чуло и сазнало

    Preporuka čitalaca: +17 - 2

  • Ivana Ceman Vreme: 28.02.2013 15:45h

    Hvala svima na podrsci

    Preporuka čitalaca: +14 - 3

  • penzioner Vreme: 28.02.2013 12:20h

    ništa novo da ste oca prebacili kod lekara u privatne klinike ili debelo platili sve bi bilo u redu. Svi lekari rade privatno po kućama ili u privatnim ambulatama neka se opredele hoće li u zdravstvenu8 ustanovu ili privatno''?

    Preporuka čitalaca: +17 - 2

  • @@@@@zorana Vreme: 28.02.2013 12:01h

    mali dodatak ! slova koja su obavezna za upisivanje, da bi se poslao komentar brljava su, i za one koji slabije vide veliki su problem. dajte bolje brojeve za sabiranje. hvala na prostoru.

    Preporuka čitalaca: +12 - 1

  • @@@@@zorana Vreme: 28.02.2013 11:58h

    nije to slucaj samo u s. mitrovici , i novom sadu. beograd je prvi na listi. koliko zataskanih slucajeva. ovi lekari danas kupuju diplomu, bore se za karijeru, a ne za zdravlje pacijenata. oni hipokratovu zakletvu polazu, forme radi. a usput gledaju koliko (mito), para mogu da uzmu. humanost, i pomoc su samo na papiru.rodjaka godinama bolovala od cira. i proslog proleca krene isti da je muci. sinovi je vise puta vodali, po klinickim centr. da bi samo dobijala ranisane i bila vracena kuci. najzad jednom se odvazise, i laparoskopski izvadise par kamencica iz zuci, koji je nikad nije mucio. posle 3 dana, hitno je odvedu u boln. zbog jakih bolova i temp. i ??? otvorise je ponovo, i ustanove da je pukao cir, i da je zena dobila sepsu. umrla je nakon dva dana. operisana u vajnoj, zemunskoj bolnici. toliko o nasim vajnim lekarima. pa sad ako ste hrabri , izvolte im se obratiti za pomoc.

    Preporuka čitalaca: +19 - 1

  • Jelena Vreme: 28.02.2013 09:40h

    Znam za potpuno isti slucaj, samo je zena u pitanju i bolnica u Somboru. Uzas!

    Preporuka čitalaca: +16 - 2

  • sandra ns Vreme: 28.02.2013 09:33h

    Draga moja Ivana,isto sam i ja prosla sa mojim ocem u bolnici PARKS U NOVOM SADU,primljen,operisan mu tumor na debelom crevu,umro 23 dan od operacije od sepse.Ja sam tuzila bolnicu i podnela krivicnu prijavu protiv lekara ali NIŠTA!!! Drze se ko sekta,nemozes im nista osim ako imas brdo PARA i onda mozda. Zelim ti sve najbolje i drzi se.

    Preporuka čitalaca: +21 - 2

  • bagi ns Vreme: 28.02.2013 06:53h

    i treba da tuzite sve te djelate koji drugima upropascuju zivot!!!

    Preporuka čitalaca: +19 - 0

  • oOo Vreme: 28.02.2013 03:24h

    Malo-malo pa u bolnici u Sremskoj Mitrovici neko umre ili ima teske posledice zbog nemara lekara. Javna je tajna da vecina lekara prima mito. Radojcicu je ovo ko zna koji slucaj.

    Preporuka čitalaca: +22 - 3

  • amer Vreme: 28.02.2013 03:03h

  • БЛАФФФ Vreme: 28.02.2013 01:31h

    То су страшне и срамотне приче,тако су и мог очуха убили ,у оној главној болници у Новом Саду.Страшно,нестручни људи,и има их у србији вазда.

    Preporuka čitalaca: +12 - 1

  • Sanja Vreme: 28.02.2013 00:45h

    Bolnici u Sr .mitrovici ovo nije prvi put.Moja svekrva je operisala pre 7 god zucnu kesu .Taj dan kad su je otpustili kuci , to jutro su joj vadili konce.Vracena je u katastrofalnom stanju .Kontrola posle operacije je bila posle 20 dana. Lose uradjena operacija je nakon toga prouzrokovala 3 infarkta , 5 slogova .Nikad vise se nije oporavila.Da bi pre mesec dana , CT nasao u zucnom kanalu kamen.Trenutno lezi u NS na Gastroenterologiji .Slucajeva njivovih propusta imate na stotine.No, rogati se ne bodu .Sve ostaje ispod tepiha.

    Preporuka čitalaca: +22 - 2

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>