Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Hronika

„Htela je samo da zaplaši radnicu!“

Vinka i Jugoslav Stojanović iz Kragujevca, roditelji Verice Stojanović (20), koja je iza rešetaka ...

  • Laza Vreme: 05.07.2013 12:00h

    Jos malo pa mi nista nece biti jasno, logicno je da majka pokusava da brani cerku, ali dobiti otkaz posle dva dana, pa onda otisla po gumicu za kosu i labelo u tri sata ujutro, i na kraju uzela noz da zaplasi koleginicu i ubaola je nekoliko puta, ostavite se bre patetike i sazaljenje postavite stvari kakve jesu, ovo je pokusaj ubistva ,pomenu neko glad , znas li koliko sam puta bio gladan ali nisam hvala bogu nikoga ubio

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • kudos Vreme: 05.07.2013 11:54h

    Boze mili koliko pameti se ovde prospe. Sve psiholog do psihologa. I svi imaju objasnjenje, kritiku, moralnu poruku. A stanje u njihovom licnom okruzenju je katastrofalno. Komsije niko vise i ne poznaje. Postovani sagovornici, "gladan covek" nije samo onaj koji nema danas da pojede makar jedan pristojan obrok. Gladan je covek kome se snovi nikada nece ostvariti, cija je buducnost maglovita, covek koji u jednom trenutku ima slamku za koju se moze uhvatiti, a onda mu je otrgnu iz ruke.. Daleko od toga da branim ovaj bezumni cin, ali ne sudite da i vama ne bi sudili. Boze milosni sacuvaj od zla casa.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Iki Vreme: 05.07.2013 09:59h

    Ma dajte htela da je zaplasi ? Pa klinka se svesno vratila tamo sa namerom da se pobije, tako da nema opravdanja za ovakve stvari !! Uzeti svesno noz u ruke i izbosti nekog je neoprostivo i za svaku osudu ! Mala je bila svesna sta ce da uradi , jer ja kad bih se pobila nikad mi ne bi palo na pamet da izbodem nekog to je van svake pameti ! Za osudu !

    Preporuka čitalaca: +7 - 2

  • Софија Vreme: 05.07.2013 09:31h

    Васпитач, па није је мајка оправдавала, него покушава макар мало да заштити своје дете. Да је оправдавала не би са њом чекала да дође полиција и одведе је, него би је ставила на први аутобус да побегне. Жао ми је и родитеља, а и ње.

    Preporuka čitalaca: +4 - 3

  • Mady Vreme: 05.07.2013 09:28h

    @neznalica Pa jel to opravdanje??? Imam dvoje dece, samohrani sam roditelj, nezaposlena, radim honorarno iz dana u dan šta stigem za beli dinar... Da se latim i ja noža jel?

    Preporuka čitalaca: +6 - 1

  • SM Vreme: 05.07.2013 09:08h

    Strašno za obe devojke, strašno za roditelje. Deo krivice je i na državi koja dopušta da se radnici tretiraju kao roba, još i gore. Pa i robu prati neki dokument, papir, a radnici bez ikakvih prava. Nije čudo što vlada nervoza. Inspektori ne rade svoj posao, baš ih briga, imaju solidne plate. Ne pomisle da će jednog dana i njihova deca nekome služiti kao roba.

    Preporuka čitalaca: +5 - 0

  • Momčilo Vreme: 05.07.2013 08:54h

    Ako si ovde gladan idi tamo gde nećeš biti, zemljina kugla je dovoljno velika za sve ljude koji su već tu. Kada odeš negde blažen si što bar porezom nećeš finansirati skaredni društveni poredak uspostavljen u mulju zvanom srbija.

    Preporuka čitalaca: +3 - 3

  • principijelna Vreme: 05.07.2013 08:39h

  • principijelna Vreme: 05.07.2013 08:37h

    A ti neznalice ne znas nista! I takvih je puna Srbija, na zalost... To je mnogo gore od gladi koju ti spominjes.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • majka Vreme: 05.07.2013 07:03h

    Kad je dobila poruku, majka je trebalo da ode i nadje nervoznu cerku. Kad je nije bilo do ujutru, sta su cekali roditelji? Deca su sve gora a i roditelji. Nezanalice,glad ne moze da ima veze sa pokusajem ubistva.

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

  • stella Vreme: 05.07.2013 04:03h

    @neznalica----gladan ili ne,niko nema prava da izbode nozem ili povredi nekoga na bilo koji nacin.Razumem roditelje,normalno da ce stati u odbranu svog deteta,da su se samo pocupale bilo bi u redu a ne ona nju za kosu a ova noz pa u stomak.Da je ona gladna ne bi se tukla vec bi ozbiljno radila posao koji je dobila I cuvala ga a ne otkaz posle 2 dana.Mora da je neka vrednica.More odlezala bi ona meni bar jedno 2 god I u zatvoru bi imala dovoljno vremena da razmislja o zivotu I o svojim postupcima.

    Preporuka čitalaca: +3 - 1

  • neznalica Vreme: 05.07.2013 00:24h

    vaspitac ti ne znas sta znaci biti gladan a toga ce biti sve vise u Srbiji

    Preporuka čitalaca: +5 - 5

  • anon Vreme: 04.07.2013 23:41h

  • vaspitac Vreme: 04.07.2013 22:52h

    Dokle su sve roditelji spremni da opravdaju nesto sto se zove krivicno delo...E sad zamislite opravdanje ovih roditelja koji znajuci sta im je uradila cerka jednostavno objasne kako je samo htela da je zaplasi.Generacije koje stasavaju ce nazalost biti sve gore a kao posledica svega toga stoji roditeljska nebriga, nemarnost , ravnodusnost, gubitak autoriteta,nezaposlenost itd...

    Preporuka čitalaca: +6 - 4

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>