Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ISPOVEST RODITELJA NAKON DRAME U KIOSKU

„Htela je samo da zaplaši radnicu!“

Autor: Biljana Nenković | 04.07.2013 - 22:30:00h | Komentara: 12

Vinka i Jugoslav Stojanović iz Kragujevca, roditelji Verice Stojanović (20), koja je iza rešetaka zbog sumnje da je koleginicu Aleksandru Matić(25) prekjuče izbola nožem u ćevabdžinici „Skara“, u očajanju kažu da su ubeđeni da je „sve bio splet nesrećnih oklnosti“.

Pozajmili novac za advokata

Pozajmili novac za advokata | Foto: Biljana Nenković

U ispovesti za „Alo!“ tvrde da im je ujutru, po dolasku kući, ćerka ispričala šta se dogodilo i da su potom zajedno sa njom sačekali policiju u porodičnoj kući u naselju Male pčelice.


Majci poslala SMS


- Verica mi je oko ponoći poslala poruku da je dobila otkaz i da je nervozna zbog toga. Kod kuće se pojavila oko sedam ujutru. Uplašena, htela je da se krije, ali sam joj rekla da mora da sačeka policiju - prepričava Vinka noć kada je njena ćerka uhapšena.


 

- Radila je već dva dana u ćevabdžinici i tu noć kad je otišla u treću smenu, gazda joj je rekao da je dobila otkaz. Pokupila se i otišla, a malo kasnije je svratila da pokupi „labelo“, gumicu za kosu i još neke svoje stvari. Između nje i Aleksandre je izbila svađa i došlo je do guranja.
Ko je prvi udario šamar ili odgurnuo, ne znam. Vericu je navodno koleginica uhvatila za kosu i ona je tada dohvatila nož. Htela je valjda samo da je zaplaši. Čak mi je rekla i da nije ni shvatila da je nekog povredila niti je videla krv - ispričala je za „Alo!“ Vinka Stojanović, Veričina majka.

U pritvoru: Verica Stojanović

U pritvoru: Verica Stojanović

Istražni sudija osnovnog suda u Kragujevcu odredio je pritvor Stojanovićevoj zbog pokušaja ubistva. Aleksandra je operisana i juče je prebačena na odeljenje hirurgije iz šok-sobe. Vinka i Jugoslav kažu da im je žao i te devojke.

- Išla sam do bolnice da se raspitam kako joj je, ni njoj nije lako. Iz Bosne je, nema nikog ovde... Nesreća nas je zadesila! Preživljavamo iz dana u dan. Radim za 20.000 dinara mesečno. Muž nema posao. Pozajmili smo pare da bismo mogli da platimo advokata. Verica je završila za stolara.
Povremeno je radila kao konobarica, šankerica, ali sve na crno. Bila je srećna kad je dobila ovaj posao u ćevabdžinici, računala je na kakvu-takvu platu - kaže u očajanju majka Vinka. Verica je ubola nožem Matićevu jer ju je smatrala odgovornom što je nisu primili na posao.
Poslednji komentari
  • vaspitac Vreme: 04.07.2013 22:52h

    Dokle su sve roditelji spremni da opravdaju nesto sto se zove krivicno delo...E sad zamislite opravdanje ovih roditelja koji znajuci sta im je uradila cerka jednostavno objasne kako je samo htela da je zaplasi.Generacije koje stasavaju ce nazalost biti sve gore a kao posledica svega toga stoji roditeljska nebriga, nemarnost , ravnodusnost, gubitak autoriteta,nezaposlenost itd...

  • neznalica Vreme: 05.07.2013 00:24h

    vaspitac ti ne znas sta znaci biti gladan a toga ce biti sve vise u Srbiji

  • stella Vreme: 05.07.2013 04:03h

    @neznalica----gladan ili ne,niko nema prava da izbode nozem ili povredi nekoga na bilo koji nacin.Razumem roditelje,normalno da ce stati u odbranu svog deteta,da su se samo pocupale bilo bi u redu a ne ona nju za kosu a ova noz pa u stomak.Da je ona gladna ne bi se tukla vec bi ozbiljno radila posao koji je dobila I cuvala ga a ne otkaz posle 2 dana.Mora da je neka vrednica.More odlezala bi ona meni bar jedno 2 god I u zatvoru bi imala dovoljno vremena da razmislja o zivotu I o svojim postupcima.

  • majka Vreme: 05.07.2013 07:03h

    Kad je dobila poruku, majka je trebalo da ode i nadje nervoznu cerku. Kad je nije bilo do ujutru, sta su cekali roditelji? Deca su sve gora a i roditelji. Nezanalice,glad ne moze da ima veze sa pokusajem ubistva.

  • principijelna Vreme: 05.07.2013 08:37h

    A ti neznalice ne znas nista! I takvih je puna Srbija, na zalost... To je mnogo gore od gladi koju ti spominjes.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP