Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Hronika

Karađorđe: Čabarkapa mi se osvetio tako što ću gajiti njegovo dete!

Aleksandra S. (16), ćerka Ljube Pantović (34), kik-bokserke i učesnice rijaliti programa “Farma”, ...

  • suzana Vreme: 26.09.2013 18:11h

    svaka rec pohvale za krstic bobana-samo ko ga ne poznaje moze ruzno da prica o njemu-za svoje prijateljeje uvek tu kad nesto zatreba-drugarica bubica

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Draga Vreme: 22.08.2013 16:42h

    iver ne pada daleko od klade, sta se toliko cudite da niste ocekivali da ce ta njihova cerka da se bavi kvantnom fizikom,nego je tragedija sto nam prljaju umove i dusu ovakvim pricama.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Milana Vreme: 22.08.2013 02:21h

    Razumem da je tiraž najbitniji ali neće biti ništa manji i ako se izostavi ovaj ljudski talog.Da li je normalno da izvesni Čabarkapa sa maloletnom Aleksandrom ima vezu,dete i da zbog toga nije odgovarao isti dan čim se pohvalio time,da li je normalno da Karadjordje ima sve što ima a da se niko ne zapita odakle.Da li je normalno da Karadjordje izjavi da porodica Čabarkape ne brine,on nikad ne udara na porodicu????Na koga on sme da udara???Da li verujete da maloletna A. nije i za svog tatu radila odredjene stvari,recimo nabacivala svoje drugarice,jer u jednom intervjuu Ljuba je prokomentarisala NEKA GA SAD U ZATVORU POSEĆUJU ONE KLINKE,odakle njemu klinke,veza može da bude samo maloletna A,da vidimo koje su to klinke i opet ništa.Cela Kaludjerica zna čime se oni svi bave i dalje opet ništa.E o tome bi draga redakcijo trebalo da pišete,o ljudima koji nisu uradili ništa.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • dijaspora Vreme: 21.08.2013 15:10h

    Postovana redakcijo, Molim vas prestanite sa ovakvim pisanjem jer vas svi zbog toga pljuju! Pa koga jos u ovoj napacenoj zemlji punoj drugih teskih zivotnih i drustvenih problema interesuju ova banda maloumnika! Ovo su sve same bljuvotine i fukarestine, genetski defekt se vidi golim okom a o kriminalnm sklonostima se vec dovoljno zna... Ostavite ih po strani i nemojte vise napaceni narod da mucite ovim ludacima. Da smo pravna drzava vec bi i majka i otac odgovarali zbog radnji maloletne cerke ali...a i mala kao da je zadojena necim drugim a ne macinom sisom i mlekom, radi sve radnje da bi prevazisla svoje roditelje...Molim vas nemojte vise o njima, vec su to otrcane price i neka ih neka se sami glodju i ubijaju, jedino neka se vise ne mnoze, takvi nam ne trebaju, posaljite im kontraceptne tablete kaon dobrovoljni prilog ili im platite kastraciju...Neka se odsele negde u dzunglu pa neka tamo budu ono sto ustvari i jesu...Mozda ih sve nakari neka mocna zivotinja....

    Preporuka čitalaca: +8 - 0

  • slobodan Vreme: 21.08.2013 09:40h

    Zaista ne znam koliko jos vremenski ce jedna ovako delikventna porodica ine problematicne osobe, nego KRIMINALCI da zauzimaju mesta medju clancima Vaseg casopisa i ovog sajta. Oni ne da su svi od reda ogrezli u kriminalu nego su genetski kriminalci. Luba je na Farmi bila ono sto i jeste u pravom zivotu, kriminalac, lazna, pretvarala se a najvise je blatila sve oko sebe. I njenu majku Dušku Vrhovec treba da je sramota kao člana Udruženja književnika Srbije. Trebalo bi preispitati i njene radnje i njeno ponašanje. Bruka i sramota za jednu državu i da njen bivši suprug nosi ime sklavnog ustanika Karađorđa. Svet kao da je poludeo i molim Vas da više kada ga spominjete ne imenujete sa imenom slavne ličnosti naše istorije nego samo bivši suprug Ljube. Jer time vređate našeg ustanika.

    Preporuka čitalaca: +8 - 0

  • maki Vreme: 21.08.2013 07:57h

    dno dna

    Preporuka čitalaca: +8 - 0

  • jocaaa Vreme: 21.08.2013 01:49h

    kad citam sta sve ima ovaj karadjoka bas se pitam gde su sve to zaradili..more sve bi ja to poapsio ...

    Preporuka čitalaca: +9 - 0

  • Srecko Vreme: 21.08.2013 01:15h

    Da li je realno da ova mala ima tolike sise?

    Preporuka čitalaca: +9 - 0

  • mile Vreme: 20.08.2013 22:19h

    Kome vi dajete pubicitet. Koje to vrednosti poseduju osobe o kojima pisete, obican kupleraj

    Preporuka čitalaca: +17 - 0

  • Mili Vreme: 20.08.2013 22:10h

    Hehehe ovo vam je žešće "zabranjeno preuzimanje fotografija" baš sam hteo da okoitim stan ovim čabarkapićima. Ono umesto Bruce Lee, Ramba i ostalih.

    Preporuka čitalaca: +11 - 0

  • Una Vreme: 20.08.2013 22:04h

    Jadno ovo dete Aleksandra. Fuj!!

    Preporuka čitalaca: +10 - 2

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>