Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

KALUĐERIČKA SAPUNICA

Karađorđe: Čabarkapa mi se osvetio tako što ću gajiti njegovo dete!

Autor: D. Ćuruvija - J. Paunović | 20.08.2013 - 20:05:00h | Komentara: 11

Aleksandra S. (16), ćerka Ljube Pantović (34), kik-bokserke i učesnice rijaliti programa “Farma”, na saslušanju u policiji nije teretila svog mladića Aleksandra Čabarkapu (32), koji je uhapšen zbog sumnje da je pokušao da ubije njenog oca Karađorđa Subotića (43), kao i da je počinio još nekoliko krivičnih dela, saznaje “Alo!”. Ona će takođe odgovarati za pokušaj dve iznude, ali je puštena da se brani sa slobode jer je maloletna.

Karađorđe Subotić

Karađorđe Subotić

 Devojka je u drugom stanju i maloletna je, te smo morali da je pustimo da se brani sa slobode. Ona nije želela da govori o Čabarkapinim krivičnim delima. Nijednog trenutka nije rekla da ju je otac njenog deteta terao da bude u njegovom klanu - dodaje naš sagovornik blizak istrazi.

ZabranaČabarkapa i Aleksandra / Foto: Oksana Toskić Copyright by ALO!

Čabarkapa i Aleksandra | Foto: Oksana Toskić Copyright by ALO!

 Prema saznanjima “Alo”, Čabarkapa se tereti da je sa Nemanjom Mladenovićem zvanim Herpes (23) od jednog poznatog beogradskog kriminalca pokušao da iznudi 30.000 evra. Oni se sumnjiče i za još jedan pokušaj iznude, a Mladenović i za paljevinu četiri objekta u Beogradu, među kojima su i neki restorani. Čabarkapa je uhapšen 16. avgusta zbog sumnje da je, osim Subotića, pokušao da ubije Bobana Krstića (30) iz Kaluđerice, pod čiji je automobil postavio eksplozivnu napravu. Sumnjiči se i za jedno razbojništvo, četiri paljenja automobila i nedozvoljeno nošenje oružja, jer su kod njega pronađena dva pištolja za koje nije imao dozvole. Pored njega i Mladenovića, uhapšeni su Milorad Radojičić (52) i Novica Stanojkov (28), koji je posle saslušanja pušten na slobodu. Povodom vesti da će Čabarkapa protiv njega podneti krivičnu prijavu zbog lažnog prijavljivanja, Karađorđe Subotić kaže da stoji iza toga da je Čabarkapa pokušao da ga ubije 2009. na putu za Mirijevo, kada je u njegov “golf 5”, kako kaže, ispalio osam hitaca.
- On se na sva usta hvalio u Centralnom zatvoru da je pucao na mene. Nije tačno da sam ga prijavio jer je u vezi sa mojom ćerkom Aleksandrom, koja je sada u šestom mesecu trudnoće. I Bobana Krstića hteo je da ubije jer je bio u vezi sa mojom ćerkom Aleksandrom. On je pion u rukama nekih ljudi, a bez tih inspiratora ne bi mogao da radi. Osvetili su mi se nameštenim hapšenjem i time da ću da gajim Čabarkapino dete - ozlojeđen je Subotić, koji optužuje Čabarkapu da je pokrao njega i bivšu suprugu, sa kojom je prethodno bio u vezi. “Ljubi je uzeo ‘pasat SSI’, vredan 15.000 evra, a naterao je da moj bager od 46.000 evra proda za 10.000 evra. Zapalio mi je “mercedes SL kabriolet” od 20.000 evra, BMW 530 od 5.000 evra i prodao je mog konja klanici”, tvrdi Subotić.

Ima dovoljno dokaza protiv uhapšenih

Kako “Alo!” saznaje u beogradskoj policiji, koja ima dovoljno dokaza protiv uhapšenih, nema pregovora ni sa jednim svedokom iz klana Aleksandra Čabarkape. “Ima dovoljno dokaza i trenutno se ni sa kim ne pregovara”, dodaje naš sagovornik blizak policiji. “Veruje se da je broj ljudi kojima je Čabarkapa pretio na ovaj ili onaj način veći”, objašnjava naš sagovornik blizak istrazi. Čabarkapa se nalazi u pritvorskoj jedinici Specijalnog suda, dok se Mladenović i Radojičić u Okružnom zatvoru. Beogradska policija nada se da će se nakon hapšenja Čabarkape javiti oštećeni građani i podneti krivične prijave. 

"Ljuba je besna, ćerka je pljunula na mene"

Subotić tvrdi da njegova ćerka sada živi u Čabarkapinoj kući, u kojoj je i njegova zakonita supruga Klaudija, sa kojom ima četvoro dece. “Ona je pljunula me mene kao oca i treba da mi se izvini. Moja bivša supuga je besna i zabrinuta zbog svega jer je naša ćerka maloletna i jer je izmanipulisana. 

Ćuti o svemu: Ljuba Pantović

Ljuba Pantović | Foto: Oliver Bunić

Čuje se sa mojom majkom, ali se nadam da će se vratiti kući. Nju je Čabarkapa nagovarao da prijavi da sam je tukao sa svojim bratom, što je laž. Htela je da me vrati u zatvor”, razočaran je Subotić. Međutim, Čabrakapina supruga Klaudija izjavila je juče za “Alo!” da Subotićeva ćerka nije kod njih, a zatim je prekinula vezu.   
Poslednji komentari
  • Una Vreme: 20.08.2013 22:04h

    Jadno ovo dete Aleksandra. Fuj!!

  • Mili Vreme: 20.08.2013 22:10h

    Hehehe ovo vam je žešće "zabranjeno preuzimanje fotografija" baš sam hteo da okoitim stan ovim čabarkapićima. Ono umesto Bruce Lee, Ramba i ostalih.

  • mile Vreme: 20.08.2013 22:19h

    Kome vi dajete pubicitet. Koje to vrednosti poseduju osobe o kojima pisete, obican kupleraj

  • Srecko Vreme: 21.08.2013 01:15h

    Da li je realno da ova mala ima tolike sise?

  • jocaaa Vreme: 21.08.2013 01:49h

    kad citam sta sve ima ovaj karadjoka bas se pitam gde su sve to zaradili..more sve bi ja to poapsio ...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP