Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Hronika

Majka devojke tuži Mitrovićevog sina!

Majka Anredre Bojanić (17), koju je u četvrtak uveče automobilom džipom BMW X6 usmrtio Aleksandar ...

  • Mirjana Vreme: 29.07.2013 14:49h

    Da li ste vi svi poludeli? Pesak uvek ima prednost!!! Volela bih da znam da li biste toliko opravdavali ovog momka da je autom udario vasu sestru??? Da li biste i dalje imali toliko razumevanja za ovog momka? Nebitno je ciji je on sin i nebitno je u kojem vozilu je tada bio! Bitno je da je isao brze od dozvoljenog ogranicenja usled cega nije uspeo da zakoci, bitno je da nije obratio paznju na sveto pravilo u voznji (vozilo je sredstvo za ubijanje ukoliko nisi 100% skoncentrisan na voznju), bitno je da je ''pesak uvek u prednosti'' na pesackom i van njega, bitno je pruziti pomoc svakom (naarocito ukoliko si ti taj koji je udario nekoga)! Opravdanja za ovo nema i da je pravde u toj zemlji, momak bi trebao ne samo da robija minimum 10 godina. To bi svakoga naucilo redu za ubuduce! Imajuci u vidu ko je sve u Srbiji ''poznat'', od pravde nece biti ni 'P'. Sram vas bilo Mitrovici!!! Hvala Bogu da nije moja sestra u pitanju, gonila bih vas do Sudnjeg Dana!

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • pop Vreme: 28.07.2013 17:54h

    kakvo opravdanje...pesaci luduju,nema auto takve kocnice,mlad je pa se uplasio u pobegao...alo bre jeste vi normalni?on je vozio auto od dve tone,300 konja,preko tri hiljade kubika a ima 19 godina.sta znaci ako je crveno svetlo a pesak se zatekne na pesackom da treba da ih gazimo?ne mogu da verujem koliko gluposti i pokusaja da se opravda.najbolje da mu se vrati dozvola i neka sutra ponovo nekoga ubije.sram vas bilo.

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

  • VladimirR. Vreme: 28.07.2013 17:05h

    Ako se ispostavi kao tačno ovo što se sad provlači kroz medije, da se devojka izdvojila iz grupe pešaka koji su strpljivo čekali promenu semafora, onda ..... Koliko sam skapirao za ovih četiri decenije aktivnog učestvovanja u saobraćaju, skoro po pravilu se saberu dve greške da bi došlo do nesreće. Da je samo cura išla na crveno a Mitrović vozio 40 km/h, on bi uspeo da ukoči. Ili da je Mitrović vozio 100 km/h a devojka sačekala zeleno, ne bi došlo do tragedije. Postojala je i treća mogućnost. Da Mitrović u kočenju izgubi kontrolu i pokosi pešake na trotoaru a devojka pređe ulicu bez povreda. Kako god. Ovo je jedna od lekcija svim učesnicima u saobraćaju.

    Preporuka čitalaca: +7 - 0

  • bratislav Vreme: 28.07.2013 16:38h

    zao mi je devojcice , ali pesaci se ponasaju kao da je njihova i traka za vozila i pesacki prelaz , krajnje neodgovorno i neoprezno , zar i na zeleno svetlo ne sme da vozi ? neka se ukine voznja automobilima po gradovima i neka postoji samo medjugradski saobracaj , da li je to resenje ? treba obostrana opreznost , a nesrece se desavaju i desavace se,bilo da je ljudski faktor bilo da je tehnicki.

    Preporuka čitalaca: +4 - 7

  • Nije bitno Vreme: 28.07.2013 16:24h

    Kako nije vazno koje je svetlo? To je opasna rakrsnica i on je isao 60-70kmh i imao je zeleno, nemaju automobili instant kocnice pa da se zakopaju u mestu kad zatreba. A sto se tice da je pobegao sa lica mesta, decko ima 19 godina, jos je klinac bukvalno, zar se niko od vas ne bi uplasio i pobegao? Logicno je. Tek ce da se utvrdi sta je i kako je ali nije fer osudjivati dete samo zato sto je sin poznatog coveka i odmah misliti da je on sve kriv.

    Preporuka čitalaca: +3 - 9

  • Zoka Vreme: 28.07.2013 11:55h

    Ali pobeci sa lica mesta ,to samo ukazuje da ga goni krivnja.Stvar je jasna.

    Preporuka čitalaca: +9 - 3

  • valjevac Vreme: 28.07.2013 08:42h

    Zar je vazno kakvo je svetlo bilo,znaci ako nije zeleno treba gaziti pesake

    Preporuka čitalaca: +8 - 2

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>