Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PRIDRUŽILA SE JUČE KRIVIČNOM GONJENJU OSUMNJIČENOG

Majka devojke tuži Mitrovićevog sina!

Autor: D. Ć. | 27.07.2013 - 07:02:00h | Komentara: 7

Majka Anredre Bojanić (17), koju je u četvrtak uveče automobilom džipom BMW X6 usmrtio Aleksandar Mitrović (19), sin vlasnika TV “Pink”, pridružila se juče krivičnom gonjenju osumnjičenog, saznaje “Alo!”.

Majka nastradale devojke izlazi iz suda

Majka nastradale devojke izlazi iz suda | Foto: Dušan Milenković

Ema, majka gimnazijalke, juče je u Palati pravde saslušana kod istražnog sudije Dragoljuba Zdravkovića, a po izlasku iz suda nije želela da daje izjave.
Osim nje, sudija je saslušao očevica nesreće, koji je, kako saznajemo, izjavio da je video kada je sin Željka Mitrovića automobilom pregazio devojku, ali se ne seća koje je svetlo na semaforu bilo upaljeno za pešake.

U narednom periodu, sudija bi trebalo da sasluša svedoke nesreće i da naredi saobraćajno-tehnička veštačenja kako bi se utvrdilo koje je svetlo bilo upaljeno Mitroviću na semaforu i ko je imao prednost. Mitrović mlađi se sumnjiči da je oko 23.30 pregazio gimnazijalku Andreu Bojanić (17) na pešačkom prelazu u Ustaničkoj ulici.

U pritvoru: Aleksandar Mitrović

U pritvoru: Aleksandar Mitrović

Andrea Bojanić je bila na pešačkom prelazu, a od siline udarca je odletela 30 metara i na mestu ostala mrtva. Aleksandar Mitrović, koji je pobegao posle nesreće, sam se kasnije u pratnji oca i advokata javio policiji, gde je tvrdio da je imao zeleno svetlo na semaforu, a da je devojka izletela na pešački prelaz.
Poslednji komentari
  • valjevac Vreme: 28.07.2013 08:42h

    Zar je vazno kakvo je svetlo bilo,znaci ako nije zeleno treba gaziti pesake

  • Zoka Vreme: 28.07.2013 11:55h

    Ali pobeci sa lica mesta ,to samo ukazuje da ga goni krivnja.Stvar je jasna.

  • Nije bitno Vreme: 28.07.2013 16:24h

    Kako nije vazno koje je svetlo? To je opasna rakrsnica i on je isao 60-70kmh i imao je zeleno, nemaju automobili instant kocnice pa da se zakopaju u mestu kad zatreba. A sto se tice da je pobegao sa lica mesta, decko ima 19 godina, jos je klinac bukvalno, zar se niko od vas ne bi uplasio i pobegao? Logicno je. Tek ce da se utvrdi sta je i kako je ali nije fer osudjivati dete samo zato sto je sin poznatog coveka i odmah misliti da je on sve kriv.

  • bratislav Vreme: 28.07.2013 16:38h

    zao mi je devojcice , ali pesaci se ponasaju kao da je njihova i traka za vozila i pesacki prelaz , krajnje neodgovorno i neoprezno , zar i na zeleno svetlo ne sme da vozi ? neka se ukine voznja automobilima po gradovima i neka postoji samo medjugradski saobracaj , da li je to resenje ? treba obostrana opreznost , a nesrece se desavaju i desavace se,bilo da je ljudski faktor bilo da je tehnicki.

  • VladimirR. Vreme: 28.07.2013 17:05h

    Ako se ispostavi kao tačno ovo što se sad provlači kroz medije, da se devojka izdvojila iz grupe pešaka koji su strpljivo čekali promenu semafora, onda ..... Koliko sam skapirao za ovih četiri decenije aktivnog učestvovanja u saobraćaju, skoro po pravilu se saberu dve greške da bi došlo do nesreće. Da je samo cura išla na crveno a Mitrović vozio 40 km/h, on bi uspeo da ukoči. Ili da je Mitrović vozio 100 km/h a devojka sačekala zeleno, ne bi došlo do tragedije. Postojala je i treća mogućnost. Da Mitrović u kočenju izgubi kontrolu i pokosi pešake na trotoaru a devojka pređe ulicu bez povreda. Kako god. Ovo je jedna od lekcija svim učesnicima u saobraćaju.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP