Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Hronika

Majka našla nogu deteta na zgarištu, pa sama morala da kopa grob kako bi je zakopala!

Mirela Mikulčić (29), majka Nenada (4), Dimitrija (3) i Maje (2), koji su 17. decembra izgoreli u stravičnom ...

  • Vitez Vreme: 05.01.2014 16:42h

    Jako sam emotivna osoba, ali prema ovim ženama nisam. Kako uopšte imaju srce da se vrate na zgarište. Šta su drugo očekivale.

    Preporuka čitalaca: +1 - 6

  • nex Vreme: 05.01.2014 07:50h

    da je kriva, kriva je, ali mislim da ne treba da ide u zatvor.Dovoljna joj je kazna sto njeni mali andjeli vise nisu zivi, ako treba da se osudi zato sto je ostavila decu da bi otisla po nesto od cega bi zaradila neki dinar da prehrani tu decu, onda nam je drzava skroz otisla u aut.Daju se pare za kojekakve gluposti, a za socijalne slucajeve se nema.Kako da se poveca natalitet kad drzavu nije briga za malisane, kao ukinuli PDV na bebi opremu, a da bi se vratio novac od PDV treba gomilu nekih gluposti da se uradi.Stanite na kraj trgovcima koji povecaju cene pelena tako da i posle ukidanja pdv-a one kostaju skoro isto kao i nekad sa pdv.Mene licno su odbili kada sam podneo zahtev za deciji dodatak, uz obrazlozenje da imam veliki stan(60m2 koji je supruga nasledila od roditelja), uz to supruga mi je bila nezaposlena, ja radio kod privatnika 12 meseci bez plate, sta treba da jedemo zid da bi preziveli

    Preporuka čitalaca: +7 - 2

  • dijaspora Vreme: 05.01.2014 06:50h

    Budimo ljudi, hriscani, pomozimo ovoj jadnoj zeni da zivi sa ovim bolom, dosta drugi na nas bacaju kamenje, zasto stalno i mi sami medjusobno...zasto cute zene, majke, crkva...??? Neka otac ide u zatvor jer nije nista ucinio za svoju decu a ovu janicu samo iskoristio i ostavio, neka se njemu sudi za nebrigu i neodgovornost...pa i slon bi se bolje poneo prema svom potomstvu od njega...molim boga da joj da snage da zivi i da nosi svoj teski krst na ledjima

    Preporuka čitalaca: +10 - 0

  • dijaspora Vreme: 05.01.2014 06:43h

    ah, sta jos nece da snadje ovu jadnicu...pa gde je crkva, socijalne sluzbe, one "dobre" komsije, gde je onaj otac, jel opet gledao iz auta kako se ona muci ili se vec utesio nekom drugom? a nekim komentatorima puna usta osude i mislim da nijednog trenutka ne misle na boga i pravdu... Pa ova jadnica se namucila sama sa svojom decicom i to sto se dogodilo najvise je nju pogodilo...Da smo dobar narod i hriscani, pokusali bismo da je utesimo i da joj pomognemo ali...Srbijo sta jos treba da se dogodi pa da se promenis i naucis iz gresaka proslosti...Crkva se slomi da sahrani komandanta Skorpiona a ona sama deo svog deteta...??? Nismo nebeski narod, treba sagledati realnost...Ja je nizasta ne osudjujem, sama, mlada, neobezbedjena, nezasticena, namucena a zivela u sredini gde je samo predmet ogovaranja...Ovo sto se njoj dogodilo, sigurno nije zelela a fotografije njene dece govore da ih je jako volela, deca deluju veselo i srecno

    Preporuka čitalaca: +11 - 0

  • Majka Vreme: 05.01.2014 00:30h

    @Mrgud: Ako imas decu, priseti se da si ih bar ponekad ostavio same, bas kao i svako od nas... Sram te bilo!

    Preporuka čitalaca: +11 - 0

  • bizarne vesti Vreme: 05.01.2014 00:11h

    kako uspevate da sastavite ove bizarne vesti ,sa ciljem da ubedite narod Srbije da zivot moze da im bude gori od ovog sto jeste .

    Preporuka čitalaca: +6 - 2

  • Mrgud Vreme: 04.01.2014 20:59h

    Ova žena treba da bude u zatvoru, kao i svaki ubica a ne na slobodi. Ne vidim zašto ne objavljujete moj komentar, kada nisam rekao ništa uvredljivo, samo iznosim činjenicu da je ova žena ubica i da ne zaslužuje sažaljenje.

    Preporuka čitalaca: +3 - 21

  • nedjo Vreme: 04.01.2014 20:51h

    da li je ovo moguce?

    Preporuka čitalaca: +12 - 1

  • Iskra Vreme: 04.01.2014 18:34h

    Jadna Mirela,ne daj Boze nikome da to dozivi.Sramotno je da joj niko nije htjeo pomoci.Gdje Su psiholozi I socijalni radnici?Gdje Su seljani,vjerovatno Su je zalosnicu osudili,pa niko da joj pridje.Ovo je tuzna sudbina,i ona nosi tezak krst Na ledjima.Ako mozete pomozite joj jadnici,srce mi puca od tuge,a djecica Su Sa andjelima.

    Preporuka čitalaca: +14 - 2

  • Mrgud Vreme: 04.01.2014 17:01h

    Zašto je žena koja je direktno odgovorna za smrt dece na slobodi? Ubicama je mesto na robiji.

    Preporuka čitalaca: +3 - 19

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>