Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

HOROR!

Majka našla nogu deteta na zgarištu, pa sama morala da kopa grob kako bi je zakopala!

Autor: Kurir | 04.01.2014 - 15:59:00h | Komentara: 10

Mirela Mikulčić (29), majka Nenada (4), Dimitrija (3) i Maje (2), koji su 17. decembra izgoreli u stravičnom požaru u Velikoj Krsni, pre dva dana na zgarištu kuće pronašla je deo noge jednog od mališana!

Majka Mirela Mikulčić

Majka Mirela Mikulčić | Foto: Miloš Perić

Ona je stravičan prizor zatekla prebirajući po uništenim stvarima, nakon čega se zamalo nije onesvestila! Mirela se odmah obratila policiji i upravi groblja, a na oba mesta su joj rekli da sama odluči šta će, nakon čega je nesrećna žena ostatak tela uz pomoć majke zakopala u dečju grobnicu!
Kako saznajemo, Mireli su u policiji rekli da ne mogu da joj pomognu i uputili su je kod nadležnih na groblju u Rajkovcu. Istog dana ona je s majkom Ljiljanom otišla na mesto gde su joj deca pokopana.
- U četvrtak po podne na groblje je došla Mirela s majkom. U plastičnoj, providnoj kesi donela je deo noge svog deteta i pitala za dozvolu da ga sahrani u grobnicu Nenada, Dimitrija i Maje. Kako je procedura za tako nešto komplikovana i dugotrajna, predložili smo joj da sama iskopa raku i u nju položi nogu - rekli su za Kurir na groblju u Rajkovcu.
Prepuštene same sebi, Mirela i njena majka Ljiljana uzele su ašov i lopatu.
- Kopale su same koliko su mogle. Otkopale su raku u kojoj su pre 15 dana sahranjeni mališani i u nju položile ostatak tela. Mirela je zaključila da je pronašla nogu malog Dimitrija. Kaže da ju je prepoznala po prstićima i po tome što je Dimitrije imao ravne tabane. Zato je kopala na mestu gde je on sahranjen - priča jedan od meštana koji je prisustvovao tužnom prizoru.
Dok je kopala raku i sahranjivala ostatke sina, Mirela je bila vidno uzrujana i potresena.
- Iz nje je izbijao neopisiv bol. Prizor na groblju bio je užasno težak. Mrak je već bio pao, a dve žene u crnom kopale su grob. Tu sliku nikad neću zaboraviti - rekao je naš sagovornik. U beogradskoj policiji je juče rečeno da je tužilaštvo obavešteno o ovom događaju i da će se sve ispitati.
Poslednji komentari
  • Mrgud Vreme: 04.01.2014 17:01h

    Zašto je žena koja je direktno odgovorna za smrt dece na slobodi? Ubicama je mesto na robiji.

  • Iskra Vreme: 04.01.2014 18:34h

    Jadna Mirela,ne daj Boze nikome da to dozivi.Sramotno je da joj niko nije htjeo pomoci.Gdje Su psiholozi I socijalni radnici?Gdje Su seljani,vjerovatno Su je zalosnicu osudili,pa niko da joj pridje.Ovo je tuzna sudbina,i ona nosi tezak krst Na ledjima.Ako mozete pomozite joj jadnici,srce mi puca od tuge,a djecica Su Sa andjelima.

  • nedjo Vreme: 04.01.2014 20:51h

    da li je ovo moguce?

  • Mrgud Vreme: 04.01.2014 20:59h

    Ova žena treba da bude u zatvoru, kao i svaki ubica a ne na slobodi. Ne vidim zašto ne objavljujete moj komentar, kada nisam rekao ništa uvredljivo, samo iznosim činjenicu da je ova žena ubica i da ne zaslužuje sažaljenje.

  • bizarne vesti Vreme: 05.01.2014 00:11h

    kako uspevate da sastavite ove bizarne vesti ,sa ciljem da ubedite narod Srbije da zivot moze da im bude gori od ovog sto jeste .

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP