Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Hronika

Optuženi policajac plakao kao dete dok je iznosio odbranu

-Voleo bi da je Simke danas ovde, a da sam ja tamo gde je on. Priznajem to što se navodi u optužnici, ...

  • zoki Vreme: 11.04.2014 12:11h

    ovakve incidente treba kazniti za primer sta ce policija u kafani njima je radno mesti dezurstvo svi policajci treba izbaciti iz sluzbe koi koriste alhokol za ovako nesto treba kazna 20 god.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • tragedija Vreme: 28.03.2014 18:42h

    ovo je strasna tragedija. ovom momku ne treba gorw kazna od toga sto je uradio. nije ubio nekog na intervenciji vec svog najboljeg prijatelja. on ce sa tim da zivi do kraja zivota. ne opravdavam postupak i nacin saljenja. ali suditi ti mu kao da je hteo da ga ubije je van svake pameti. ocigledan nehat. sama ta cinjenica da ga ne goni porodica pokojnika govori dosta toga.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • nehat Vreme: 28.03.2014 11:37h

    ček Grujo..o kom nehatu pričaš... misliš bahatost ? igrali smo se tako što izvadimo pištolje i škljocamo jedni u druge.. bahatost grujo,bahatost...mnogo sebi dozvoljavaju zbog posla kojim se bave..previše... naravno da nije sa umišljajem,ali svaka škola se plaća... 30 godina pa neka razmišlja da li je to bila igra

    Preporuka čitalaca: +4 - 2

  • roditelj Vreme: 28.03.2014 09:30h

    Lici da je nehat ali i NEDOPUSTIVA BAHATOST I PREPOTENCIJA policajca. Sta ima da vadi pistolj i stavlja na sto? Ubio je mladog coveka i njegovu porodicu unesrecio za sva vremena. Za nauk drugim policajcima zasluzuje najvisu kaznu.

    Preporuka čitalaca: +3 - 2

  • kopač kontejnera Vreme: 28.03.2014 09:19h

    Ne treba ga puštati iz pritvora. Radio je to i ranije. Našao je slabijeg od sebe i pretio mu godinama pištoljem. Zašto nije uperio pištolj u Blagojevića koji je kategorički rekao da neće da ide u drugi lokal. Samim tim što je uperio pištolj u Simića znači da je hteo, pod pretnjom, pištoljem da ga odvede tamo gde on hoće da pije. Nije to samo ubistvo to je i kidnapovanje pretnjom oružjem. Pa on radi u policiji i treba da zna da se sa oružjem ne igra, A priča da je prilikom ranije intervencije stavio metak u cev je bezveze. Posle završene intervencije proverava se oružje i metak se izbacuje iz cevi. Ako to nije uradio treba da odgovara i njegov pretpostavljeni. Voleo bih da se oglasi Čuveni Policijski sindikat koji za svaki događaj u policiji ima svoj komentar. Treba ga osuditi na: od 40 do 40 godina zatvora.

    Preporuka čitalaca: +3 - 2

  • Драгомир Vreme: 28.03.2014 07:26h

    Ћерко,како сам плакала?У,мамо,за'ебала си све!

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • oficir Vreme: 28.03.2014 07:21h

    U pitanju je obucenost ljudi u plavom. Ne zelim da popujem, ali, da li ste culi da je neki oficir pucao u svog kolegu. U Akademiji je obuka rigorozna. Cev oruzja se ni u ludilu ne okrece prema coveku. To je danak instant obuci i losem odabiru kadra. Nad tim treba da placemo, jer sutra takvi treba da nas stite sa metkom u cevi...U kakvoj to zemlji zivimo????????????????????????????????????????

    Preporuka čitalaca: +3 - 2

  • GrujaNS Vreme: 27.03.2014 17:44h

    Strašna tragedija. Upropašteni životi i optuženog i pokojnog. Upropaštene porodice. Strašno je sve ovo što sam pročitao. Ni sudiji nije lako u ovakvoj situaciji da sudi i presudi čoveku koji ovako nešto počini. Dovoljno je već kažnjen. Jel moguće da ga drže u pritvoru već toliko dugo, a jasno kao beli dan da je u pitanju nehat.

    Preporuka čitalaca: +7 - 2

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>