Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Hronika

Petaci ubili boga u prvaku!

Dvojica petaka iz Aranđelovca pretukli su učenika prvog razreda Osnovne škole „Svetolik Ranković“. ...

  • miki Vreme: 21.09.2013 20:15h

    VASPITANJE SE PONESE IZ KUCE,SRAMOTA ZA RODITELJE STA IM DECA RADE U PETOM RAZREDU OSNOVNE SKOLE

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • nedjo Vreme: 21.09.2013 18:18h

    roditelji krivci za sve!

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Драгомир Vreme: 20.09.2013 19:59h

    Оно када је била бежанија из Хрватске у Србију у наш крај дошла породица чији дечак првак почео да буде изузетно насилан са децом?Како у крају где је живео тако и у школи?У Хрватској је учен да увек мора ,,бити изнад муслимана и хрвата,,?Мој син а његов годишњак могао је да га излема једном руком али га је било жао!Ја сам том дечаку пред свима објаснио да сада живи са својим србима и да буде са свима другар!Онда сам га у игри мало одвео на страну и лепо му објаснио додатним саветима од којих се дечак ,,смрзао,,!Знао сам да са таквима никада се не успева лепим речима?Знате шта сам му рекао?Да сам ономад изашао из затвора где сам био пошто сам неке људе пребијао.Онда сам му показао тетоваже које сам нацртао фломастером!А два дечака су му тајно говорила да сам повише луд!Данас је тај дечак отац три детета и пример домаћина!Тек да се зна!

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • all Vreme: 20.09.2013 18:29h

    deca ne odgovaraju,ali zato treba roditelji,oni mogu i to ne sa 3-5 hiljada dinara kazne nego i oni kod psihologa zajedno sa decom

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • boka Vreme: 20.09.2013 13:40h

    U ovoj skoli je najveci problem direktor koji vozi skupa kola i ide na letovanja u egipat i slicno sa odredjenim nastavnicima, drzi sopstvenu menjacnicu i kozmeticki salon u gradu, pustio je podbradak i stomacinu do kolena a u skolu ne ulaze nista, klupe i sva oprema je stara preko 30 godina sem donacija drzave a o obeybedjenju skole i da ne govorim... U nekom od izvora sam procitao i cuo na TV da je izjavio kako taj deo dvorista ne pokrivaju kamere, a sveko ko je iz Arandjelovca ili je bar video taj jedan jedini kos ispod koga je prvacic pretucen zna da se nalazi ispred djackok ulaza kuda SVI djaci izlaze i ulaze u skolu i na odmoru i kada dolaze u skolu i odlaze kuci. Kamera je postojala kod ulaza ali su je polomili i naravno nikada nije zamenjena novom koja bi pokrila ovaj najprometniji deo dvorista?! Strasno...

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • JA Vreme: 20.09.2013 12:37h

    Sve dok se roditelji budu pitali za sve u skolama tako ce biti.to je taj savet roditelja!ne smeju ucitelji ovo,ono,ne ide se na rekreativnu jer duge su setnje,namucice im se deca i tako dalje...prosvetne radnike su zatrpali papirologijom da nemaju vremena da se posvete deci.doneli su neki zapadni sistem samo papirologija... zna se ko su roditelji a ko prosvetni radnici i ko kakvu ulogu ima u skolama...prvo kad vecina roditelja ne postuje tog profesora kako bi ih deca postovala??katastrofa!!!

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>