Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Hronika

Policajac pretukao trudnu suprugu!

Beogradska policija uhapsila je kolegu Bojana G. (31), koji je zaposlen u Upravi za obezbeđenje MUP-a ...

  • Mihailo Vreme: 04.02.2013 11:23h

    Zivimo u istoj zgradi. Izjava je totalno glupa. Tri dana pre nego sto se ovo desilo oni su se tukli, ona je lupala u zid, na vrata, vristala je ,,Upomoć, policija!''. I tako svake noći, jednom je dosla policija, ali ovde ne pise nista. Samo zelim da kazem svaka cast Danijela, a ti 'Doktore' razmisli o tome sto si napisao.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • …… Vreme: 02.02.2013 22:16h

    Licno znam doticne...Mala ispravka,ima Bojan ima 41god. A ta Postena devojka,koja je go go igracica,37kg plastike u sebi ima,koja mu je rasturila brak u kome je bio 19 godina,uvukla ga u dugove,maltretirala celu njegovu porodicu,osoba koja ima dijagnozu prepisanu neuropsihijatra!Koja ga izaziva time sto prica sa kim ce da spava i slicno..Koliko puta je ona privodjena zbog toga sto ga je ubadala nozem, lupala mu auto, rasekla mu glavu stiklom,da bi ga izazivala da je udari da bi izgubio posao,pravila mu probleme na poslu da su ga zbog nje suspendovali...Devojka koje su se roditelji odrekli...Cemu price vise...Samo njegova porodica zna kroz koju su torturu prolazili i kakve pretnje je on od nje dobijao!!!Stoga bilo bi suvisno da neki anonimusi komentarisu,koji nemaju predstave sta se zbilo!A ona je vec jednom ponistavala trudnocu,jer su je komisija i neuropsihijatar proglasili nesposobnom za majcinstvo.Neka se zuta stampa malo bolje raspita i nek sud trazi svedoke i dokaze na uvid!

    Preporuka čitalaca: +0 - 2

  • Milica Vreme: 02.02.2013 21:25h

    I neka ga je isekla.... Trudnu ženu da bije.... Mrš u zatvor, za bolje i nisi! I koga će ovaj da štiti kad trudnu ženu udara.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • tuzioc Vreme: 02.02.2013 14:45h

  • dubravka Vreme: 02.02.2013 14:11h

    Moj suprug kaze meni (a sklon je da me udari i vata za gusu) da ako jednom podignem ruku na njega, zavrsila sam sa zivotom. Odrobijace me do kraja zivota, sto je najgore ja znam da je to tako, jel kad pobesni toliko mu se oci iskolace, da prosto dobije zivotinjski izraz lica, a sto je najgore nista ne radim, nisam kurva, sedim kuci, kuvam, perem cuvam unucice, nista ne kupujem jel mi gleda koliko sam potrosila, itd, itd. Ali, za to sam iskljucivi krivac ja, kad sam dozvolila da i posle 30 godina braka strepim od njega. Zato razvod odmah, i nije cudo sto se mladi ne zene i ne udaju. Ovo je odgovor gospodinu koji se potpisao kao Doktor.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • anoniman Vreme: 02.02.2013 12:16h

    Zasto da odgovara jadna nemocna i trudna zena.Zato sto je trudna,triput slabija od tako obucenog nabildovanog i jakog muskarca ili zato sto se branila.Aloooooooooooooooo Srbijo.Pobise ti sve zene a niko ne reaguje.Sad kad se jedna pokusa odbranit odmah na sud s njom.

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • Mara Vreme: 02.02.2013 12:10h

    Bravo za pravilno napisan naziv ulice!

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Goran Vreme: 02.02.2013 12:05h

    Eto ko brine o bezbednosti i pravima gradjana,ko nas "cuva"od nasilja...obicni batinasi i siledzije. Kad zenu koja mu nosi dete bije, sta li tek radi u patroli!?

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • MIlan Vreme: 02.02.2013 09:29h

  • badza Vreme: 02.02.2013 09:06h

    Policajac a da neudari.Ajde recite mi da li je to moguce.To je nagon koji mora da iskali na nekome.Tog trenutka je bila njegova supruga,a da nije ona bila zrtva verovatno bi neko drugi bio.

    Preporuka čitalaca: +4 - 1

  • rumeni Vreme: 02.02.2013 07:58h

    Sto je bitno da je policajac,postar,novinar....batinas je batinas!

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

  • bakicaaa Vreme: 02.02.2013 05:52h

    ...tuča nije način dijaloga...ali ovdje ni žena nije bila cvećka...pa kako i ona može nožem na njega... ...ovaj lako može dokazati da je sve bilo u samoobrani...

    Preporuka čitalaca: +2 - 5

  • Svaka cast Vreme: 02.02.2013 04:27h

    Pozlatila ti se zenska ruka kojom si se branila od zivotinje u ljudskom obliku! Okreni mu ledja, kao sto bi trebalo i njegova firma. Zar taj da stiti nekoga, takvim sredstvima, i to slabijeg od sebe?! Ma vlast je zakon!

    Preporuka čitalaca: +6 - 3

  • Neša Vreme: 02.02.2013 01:27h

    Klinja se nije ni rodio a vidi šta ga čeka! Tata pesnicama,mama nožem... On koliko sutra pištoljem... Živeo novi način života!

    Preporuka čitalaca: +5 - 1

  • MISKO Vreme: 02.02.2013 00:35h

    nije mu to trebalo, bolje da je ostavio, ovako on e "batinas" a on koj koristi noz je "nevencana trudna suruga", toliko o objektivnosti novinara Stvari nazvati pravim imenima, to sto e trudna e znaci da treba da nekog g iskasapi, niti da on s druge strane ima pravo neoga da tuce, ma sta mu je rekla, ali ovakvi naslovi samo izazivaju gnev i mrznju prema policiji, s koji mceljem nejasno je?

    Preporuka čitalaca: +4 - 4

  • Zeka Vreme: 02.02.2013 00:24h

    Ako je shiba tokom trudnoce, sta li ce tek da joj radi kada se porodi? Ima sa njome patos da brise,a mozda joj i presudi golim rukama. Terajte monstruma u zatvor. I otkaz naravno.

    Preporuka čitalaca: +6 - 3

  • Doktor Vreme: 02.02.2013 00:11h

    Pa ko ovde treba da odgovara...on za nasilje u porodici ili ona za pokusaj ubistva? Naslov je glup. Znaci ja se sutra verbalno sukobim sa neki i udarim ga a zatim on potegne noz na mene i onda ja odgovaram za udarac?!

    Preporuka čitalaca: +2 - 6

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>