Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

BATINAŠ U UNIFORMI!

Policajac pretukao
trudnu suprugu!

Autor: J. Petrović | 01.02.2013 - 22:23:00h | Komentara: 15

Beogradska policija uhapsila je kolegu Bojana G. (31), koji je zaposlen u Upravi za obezbeđenje MUP-a Srbije, zbog toga što je pretukao svoju trudnu nevenčanu suprugu Danijelu B. (28), eksluzivno saznaje „Alo!“. Njemu je pisana krivična prijava zbog nasilja u porodici i preti mu kazna zatvora do tri godine ukoliko ga sud proglasi krivim.

Zgrada na Voždovcu gde je napadnuta Danijela B.

Zgrada na Voždovcu gde je napadnuta Danijela B. | Foto: Jelena Vučetić

- Rasprava dvoje mladih ljudi u stanu u Ljermontovljevoj ulici pretvorila se u opštu tuču. Policajac, koji je trenutno suspendovan, prvi je udario nevenčanu suprugu. Međutim, u žaru borbe ni žena mu nije ostala dužna. Uzela je sa stola kuhinjski nož i nekoliko puta ga posekla, nakon čega je zatražio lekarsku pomoć. Za nasilje u porodici, ali redovnim putem, odgovaraće i Danijela. Olakšavajuća okolnost za nju je to da je u drugom stanju - objašnjava naš sagovornik blizak ovoj priči.
Niko od komšija dvoje mladih nije čuo ništa sumnjivo iz njihovog stana dok policija nije došla.

PolicajacIlustracija | Foto: Mitar Mitrović

- To su mladi ljudi. Ništa ne znam o njima, osim da sam za njega čula da radi u policiji. Znate, oni su mladi i ne družimo se s njima. Do sada nisam čula da je policija nešto bila kod njih - priča jedna od komšinica para koji se potukao u stanu u blizini policijske stanice u Ljermontovljevoj ulici.

Kako „Alo!“ saznaje, tuča policajca i njegove trudne nevenčane supruge dogodila se u četvrtak uveče. Prema priči koju je ispričala inspektorima, prvo se sa svojim budućem suprugom posvađala, da bi je on, navodno, udario. Kako nije mogla drugačije da se odbrani, uzela je nož i posekla ga i zbog takvog poteza odgovaraće krivično.

Kako „Alo!“ saznaje, pripadnik Uprave za obezbeđenje MUP-a Srbije trenutno je suspendovan. Ukoliko ga sud proglasi krivim za nasilje u porodici, biće izbačen iz policije.
Poslednji komentari
  • Doktor Vreme: 02.02.2013 00:11h

    Pa ko ovde treba da odgovara...on za nasilje u porodici ili ona za pokusaj ubistva? Naslov je glup. Znaci ja se sutra verbalno sukobim sa neki i udarim ga a zatim on potegne noz na mene i onda ja odgovaram za udarac?!

  • Zeka Vreme: 02.02.2013 00:24h

    Ako je shiba tokom trudnoce, sta li ce tek da joj radi kada se porodi? Ima sa njome patos da brise,a mozda joj i presudi golim rukama. Terajte monstruma u zatvor. I otkaz naravno.

  • MISKO Vreme: 02.02.2013 00:35h

    nije mu to trebalo, bolje da je ostavio, ovako on e "batinas" a on koj koristi noz je "nevencana trudna suruga", toliko o objektivnosti novinara Stvari nazvati pravim imenima, to sto e trudna e znaci da treba da nekog g iskasapi, niti da on s druge strane ima pravo neoga da tuce, ma sta mu je rekla, ali ovakvi naslovi samo izazivaju gnev i mrznju prema policiji, s koji mceljem nejasno je?

  • Neša Vreme: 02.02.2013 01:27h

    Klinja se nije ni rodio a vidi šta ga čeka! Tata pesnicama,mama nožem... On koliko sutra pištoljem... Živeo novi način života!

  • Svaka cast Vreme: 02.02.2013 04:27h

    Pozlatila ti se zenska ruka kojom si se branila od zivotinje u ljudskom obliku! Okreni mu ledja, kao sto bi trebalo i njegova firma. Zar taj da stiti nekoga, takvim sredstvima, i to slabijeg od sebe?! Ma vlast je zakon!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP