Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Hronika

Proklinjem sebe što sam sina poslala po pomoć!

Marina Andrejić (44) iz sela Majilovac kod Požarevca dva puta je osuđena na 20 godina zatvora zbog ...

  • goga Vreme: 16.04.2014 19:43h

    saista iz ove price ispada kao da je prvi put isla u nepoznato mesto pa se izgubila,ali opet samo bog zna pravu istinu!!

    Preporuka čitalaca: +1 - 2

  • jocaaa Vreme: 16.04.2014 18:39h

    malo pre sam reko al ne objaviste..dakle zivim na 10 km od njihovog sela..tu ima neko brdo okolo je ravnica..malo dete moze da se izgubi..al odrasli tesko..pa i da se izgube nema tu sta da se luta 3 dana gde god da krene izlazi u ravnicu za sat dva najkasnije...a drugo oslobodjena je u nedostatku dokaza branijo je najbolji advokat u pozarevcu....nisma pravnik..ali telo decaka nije nikad nadjeno..nego kasnije samo lobanja..i zato i nije moglo da bude mnogo dokaza...

    Preporuka čitalaca: +4 - 2

  • zoran Vreme: 16.04.2014 18:10h

    To sto je oslobodjena znaci da nije bilo dovoljno dokaza da se osudi a ne i da to nije ucinila.Nije pronadjen matrjalni dokaz: les.orudje izvrsenja,Samim tim slucaj jos nije zavren.Zena trazi nekoliko stotina hiljada evra za lezanje u zatvoru,kao da je Nelson Mendela.

    Preporuka čitalaca: +7 - 4

  • Krivica Vreme: 16.04.2014 16:27h

    Ona je oslobodjena zbog nedostatka dokaza da je pocinila taj zlocin, sto ne znaci da nije to uradila.... Mislim da se ona sad pojavljuje zarad nekog interesa od drzave, naravno u dogovoru sa advokatom. Posto su nasi nadlezni organi nemocni, jer nisu mogli da sakupe dovoljno dokaza kako bi odreagovali na pravi nacin i istu zatvorilo u kpz.... Malo mi sve ovo zvuci nestvarno, pa otud i komentar ovakav o ovom nemilom dogadjaju. Mozda Marina stvarno prica istinu, ko ce ga znati......

    Preporuka čitalaca: +14 - 3

  • VITEZ Vreme: 16.04.2014 15:12h

  • jocaaa Vreme: 16.04.2014 15:08h

  • knez Vreme: 16.04.2014 14:34h

  • pedja Vreme: 16.04.2014 14:11h

    Pa bre ova zena treba da se stavi pod starateljstvo, ako je na terenu gde svakodnevno prolazi uspela da se izgubi i da tri dana ne moze da nadje put. Pa od toliko obilnog krvarenja bi iskrvarila do ujutru.

    Preporuka čitalaca: +10 - 1

  • Bojan Vreme: 16.04.2014 13:32h

    Užasno je ovo što se desilo, dečaka više nema i pitaj Boga kako je završio ... Bez namere da osuđujem, ali kad čitam ovu priču, prosto je neverovatno da se neko izgubi na putu do svoje bašte. Pa nije to džungla Amazonije, ako je bašta nije 20 km od kuće i negde u prašumi. Izgubila se majka, izgubilo se i dete ?!? Nakon što je otišao, ona je tri dana sedela u šumi sa krvarenjem od kojega je dobijala nesvestice, a onda tri dana preživela. Da li ih je neko tražio, prijavio nestanak .... Ne znam, ali mi ova priča uopšte ne deluje uverljivo. Ne sudim, samo zaključujem. To što nema dokaza, druga je priča ....

    Preporuka čitalaca: +13 - 1

  • krneki Vreme: 16.04.2014 13:00h

    meni je ova priča kao slaba bajka. Imaju baštu, da ne znaju kako do tamo stiči?, tri dana joj trebalo, da se vrati (niko ju nije tražio 3 dana?!)…. možda je istina samo, da nije bila svesna i da nikad neče sebi oprostiti, što je sa sobom povela sina, ko zna?

    Preporuka čitalaca: +22 - 1

  • Posmatrac Vreme: 16.04.2014 12:23h

    Koliko puta citam ovaj tekst I nikako mi nije jasno kako netko tko zivi u tom kraju I zasadio bastu tu gde jeste a nije mogao naci put do te iste ? Pa nisu to Vijetnamske presume? Zivela sam nekda u svom zavicaju I znala sam svaki kamen I svaki pedalj zemlje u veoma velikom radijusu oko kuce a kamoli put do tamo neke baste u kojoj je krompir,luk i salata.Meni zaista nije jaso i ima li netko iz tog kraja da to objasni nama obicnim laicima ?

    Preporuka čitalaca: +21 - 1

  • stevan Vreme: 16.04.2014 10:44h

    zasto ova cedomorka nije isla na poligraf i cime je ona to zasluzila da toliko pisete o njoj.

    Preporuka čitalaca: +17 - 1

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>