Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Hronika

Sandra nije mogla pobeći od smrti

Petar Jelaš (44) ubio je svoju suprugu Sandru (36), jutros oko 9.30, u porodičnoj kuči u Glamačkoj ...

  • Ludi ja Vreme: 09.01.2014 01:01h

    Kao po obicaju ja uvek nesto tupim ,ali se pitam dokle ce ove parazitske institucije tipa socijalne sluzbe, opstinski organi ,kojih treba da ima i do 60% manje primaju ogromne plate za svoj nerad.Da nisu u svim tim institucijama primljeni likovi (citaj porodicni biznis) koji u vecini slucajeva nemaju pojma ni sta su procitali kamo li sta govore,dasu barem otisli da provere stanje stvari ,makar komsije da us pitali ,ali ne oni zadnjice ne vade iz fotelje.Narod ima previse frustracija,previse problema,ijos kada tome dodamo sklonost alkoholu i ostalim glupostima ,iz svega toga proizilazi ovo najgore.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Nemanja Vreme: 18.05.2013 00:18h

    Znao sam doticnog, mogu samo reci da je psihijatrijski slucaj! Jadna zena, jadna deca! Nadam se da sada gori u paklu

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Suboticanka Vreme: 15.10.2012 14:30h

    U Subotici sama policija podrzava kriminal i nasilje , bezpotrebni i bezkorisni za ovaj grad zajedno sa Nacelnikom iste , sta treba , da se desi , da se Dacic i odgovorni osveste i naprave drasticne promene u policiji u ovom gradu, Ovakav javasluk nikada nije bio u ovom gradu u policiji sve do dolaska ovo sadasnjeg Nacelnika , koji je najodgovorniji za stanje policije u ovom gradu . Ko ce odgovarati za smrt i ovo svirepo ubistvo ove m;ade zene , ocito niko , jer ni posle dve godine nije pronadjen ubica maleletne devbojke , koja je svirepo ubijena u predvecerju , treba li jos nesto da se desi , da se nekom svest probudi ?

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Mirjana Vreme: 15.10.2012 00:51h

    Dali ce neko odgovarati iz Policije , koja ni na pozive nije se odazvala , da zastiti porodicu uz to dvoje maloletne dece, ko je odgovoran za ovo ? Cinjenica , da se na sve obraca paznja sem na bezbednost i zastitu zivota stanovnistva, Subotica vise nije bezbedan grad , policija neradi svoj posao , a zasto ih uopste ima u ovom gradu , to je veliko pitanje

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Suboticanin Vreme: 14.10.2012 11:08h

    Uzas! Subotica je i inace morbidno-depresivna sredina, alkoholicara ima na pretek, ludaka raznih vrsta i suicidalnih umobolnika kojima gotovo niko ne zeli pomoci, barem ne institucionalno, Strasno i uzasno, zao mi je te dece koja su u mozda najosetljivijim godinama ostala bez dobre majke. Definitivno kriza u svim sferama zivota ovome jos i vise doprinosi dok "nadlezni" samo gledaju kako da prime svoju platu i ne rade gotovo nista na prevenciji i sprecavanju ovakvih i slicnih tragedija.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • petar Vreme: 14.10.2012 07:38h

    Zašto se sada ne pritvore kao odgovorni (policiji , socijlni...) radnici kojima se pokojnica javljala i tražila zaštitu. Zašto primaju platu i troše moje i vaše pare ako nisu stručni da prepoznaju socijalni problem i zaštite tu decu od nasilnika.

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>